Nikolas_A Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2, 2006 Είχα δει πριν μερικούς μήνες ένα ραδιοCD που είχε USB βύσμα στην πρόσοψη για να παίζει mp3 από φλασάκι. Τώρα δεν θυμάμαι ούτε ποιό ήταν ούτε που το είδα (γεράματα...). Ήταν σε ένα ελληνικό on-line κατάστημα που είχε όμως και κανονικά καταστήματα (σας φώτισα, ε; ).Σε όποιον λέει κάτι ένα από τα δύο ας σφυρίξει...Ευχαριστώ,Νικόλας Link to comment Share on other sites More sharing options...
emnezia Οκτώβριος 2, 2006 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2006 http://www.technixx.gr/gruppe.jsp?sort=11&gruppe=293&pfad=nullhttp://www.ptm-sat.gr/product_info.php?products_id=81&ref=pathfinderΚανένα απ'αυτά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
viper1442169065 Οκτώβριος 3, 2006 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2006 Το πηρα το Σαββατο και ειναι φοβερο.Ειναι το JVC KD-G721/722.Ο.τι θες ρωτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
regent1442169115 Οκτώβριος 4, 2006 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2006 Είδα ένα τέτοιο στα Lidl (;;; ) της Αγ.Παρασκευής 99€. Φυσικά δεν συγκράτησα μάρκα αλλά ούτε και χαρακτηριστικά καθώς δεν θα έπαιρνα ποτέ κάτι τέτοιο από super market. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Οκτώβριος 4, 2006 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2006 Ti εξόδους έχει από πίσω? πχ για ενισχυτή έχει τίποτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikolas_A Οκτώβριος 4, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2006 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, αν και δεν είναι κανένα από τα παραπάνω. Δεν χάλασε ο κόσμος, δεν το έχω δέσει κόμπο να πάρω το συγκεκριμένο.Αυτό που μου τη σπάει είναι που δε μπορώ να θυμηθώ το κατάστημα. Δε σας λέει τίποτα: ελληνικό web store με δύο κανονικά καταστήματα (αν θυμάμαι καλά Αθήνα - Πειραιά); Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Οκτώβριος 4, 2006 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2006 Υπαρχει ενα στα carrefour με usb εισοδο. Ειναι της εταιριας Firstline κανει 85ε, παιζει τα παντα (εκτος απο βιντεο) και συνοδευεται απο τηλεχειριστηριο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
viper1442169065 Οκτώβριος 5, 2006 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2006 Εξοδους εχει για ενισχυτη στανταρ, γιατι το ρωτησα.Εγω ειδα παντως απο πισω 3+3.Οσο για το ποιο μοντελο ψαχνεις, εγω επειδη εψαχνα σε ολα τα site για τετοιο πραγμα και μονο 1 μοντελο JVC και Kenwood το εχουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pantelwolf1442169095 Οκτώβριος 7, 2006 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2006 Είδα ένα τέτοιο στα Lidl (;;; ) της Αγ.Παρασκευής 99€. Φυσικά δεν συγκράτησα μάρκα αλλά ούτε και χαρακτηριστικά καθώς δεν θα έπαιρνα ποτέ κάτι τέτοιο από super market.Για ποιό λόγο να μην πάρεις;;Το 2004 είχα πάρει ραδιο-cd-mp3 με 90Ε Firstline και έχει βγεί σκυλί...Και πριν 2 μήνες που μου έκλεψαν την πρόσοψη μου την αντικατέστησαν με 15Ε..Γιατί να πάρω sony? Για να έσκαγα 200 (και πόσα για αντικατάσταση πρόσοψης... ούτε να το σκέφτομαι!)@Cabrihna Πάρτο φίλε και θα μείνεις ευχαριστημένος Το δικό μου το λατρεύω :060: Link to comment Share on other sites More sharing options...
graphist83 Οκτώβριος 7, 2006 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2006 Για ποιό λόγο να μην πάρεις; :060:Για τον απλουστατο λογο της ποιοτητας και αποδοσης. Μπορει να μην παρουσιασε καποιο προβλημα αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ειναι καλη! Εαν ακουσεις μια Pioneer ή μια Kenwood, JVC, Alpine (sony οχι) κτλ στο ιδιο αυτοκινητο με το ιδιο setup μεγαφωνων κτλ θα δεις τεραστια διαφορα στον ηχο.Το ιδιο ισχυει και για την ευκολια χρησης για την ποια δεν φημιζονται οι φθηνιαρικες!Τελος να ενημερωσω οτι ολες οι πηγουλες που ειδα στα παραπανω post εξαιρουμενης της jvc, δεν εχουν δυνατοτητα για εξελιξη με καποιο ενιχυτη λογο του οτι δεν εχουν ολα τα Pre Out και ρυθμιστικα crossover. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Οκτώβριος 7, 2006 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2006 Ολα ειναι θεμα αναγκων. Αμα θελεις σουπερ ηχο προτιμας κατι επωνυμο και καλυτερο. Αν οχι και με ενα noname μπορεις να κανεις τη δουλεια σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tanto Οκτώβριος 8, 2006 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2006 Aν θελεις κατι ποιοτικο κοιταξε τη νεα σειρα της BLAUPUNKT,αλλη αισθητικη,αλλη ποιοτητα.http://www.hxos.gr/show_page.php?page_id=1532&cat_id=72 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.