Jump to content

ΡαδιοCD αυτοκινήτου

Nikolas_A

Recommended Posts

Είχα δει πριν μερικούς μήνες ένα ραδιοCD που είχε USB βύσμα στην πρόσοψη για να παίζει mp3 από φλασάκι. Τώρα δεν θυμάμαι ούτε ποιό ήταν ούτε που το είδα (γεράματα...). Ήταν σε ένα ελληνικό on-line κατάστημα που είχε όμως και κανονικά καταστήματα (σας φώτισα, ε; ).

Σε όποιον λέει κάτι ένα από τα δύο ας σφυρίξει...

Ευχαριστώ,

Νικόλας

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, αν και δεν είναι κανένα από τα παραπάνω. Δεν χάλασε ο κόσμος, δεν το έχω δέσει κόμπο να πάρω το συγκεκριμένο.

Αυτό που μου τη σπάει είναι που δε μπορώ να θυμηθώ το κατάστημα. Δε σας λέει τίποτα: ελληνικό web store με δύο κανονικά καταστήματα (αν θυμάμαι καλά Αθήνα - Πειραιά);

Εξοδους εχει για ενισχυτη στανταρ, γιατι το ρωτησα.

Εγω ειδα παντως απο πισω 3+3.

Οσο για το ποιο μοντελο ψαχνεις, εγω επειδη εψαχνα σε ολα τα site για τετοιο πραγμα και μονο 1 μοντελο JVC και Kenwood το εχουν.

Είδα ένα τέτοιο στα Lidl (;;; ) της Αγ.Παρασκευής 99€. Φυσικά δεν συγκράτησα μάρκα αλλά ούτε και χαρακτηριστικά καθώς δεν θα έπαιρνα ποτέ κάτι τέτοιο από super market.

Για ποιό λόγο να μην πάρεις;;

Το 2004 είχα πάρει ραδιο-cd-mp3 με 90Ε Firstline και έχει βγεί σκυλί...

Και πριν 2 μήνες που μου έκλεψαν την πρόσοψη μου την αντικατέστησαν με 15Ε..

Γιατί να πάρω sony? Για να έσκαγα 200 (και πόσα για αντικατάσταση πρόσοψης... ούτε να το σκέφτομαι!)

@Cabrihna Πάρτο φίλε και θα μείνεις ευχαριστημένος

Το δικό μου το λατρεύω :060:

Για ποιό λόγο να μην πάρεις; :060:

Για τον απλουστατο λογο της ποιοτητας και αποδοσης. Μπορει να μην παρουσιασε καποιο προβλημα αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ειναι καλη! Εαν ακουσεις μια Pioneer ή μια Kenwood, JVC, Alpine (sony οχι) κτλ στο ιδιο αυτοκινητο με το ιδιο setup μεγαφωνων κτλ θα δεις τεραστια διαφορα στον ηχο.Το ιδιο ισχυει και για την ευκολια χρησης για την ποια δεν φημιζονται οι φθηνιαρικες!

Τελος να ενημερωσω οτι ολες οι πηγουλες που ειδα στα παραπανω post εξαιρουμενης της jvc, δεν εχουν δυνατοτητα για εξελιξη με καποιο ενιχυτη λογο του οτι δεν εχουν ολα τα Pre Out και ρυθμιστικα crossover.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.