Jump to content

απορία για υδρόψυξη

alexisgt

Recommended Posts

Σκέφτομαι να αγοράσω την ΤΤ BIGWATER 745 LCS

Δεν έχω εμπειρία για να καταπιαστώ με custom...

Θέλω να ρωτήσω το εξής...

Μπορώ στο κιτ αυτό να προσθέσω, με τα ανάλογα block, ψύξη

για το chipset και την κάρτα γραφικών (ati x1600xt)?

(Ή το ένα απ'τα δυο..)

Δεν με ενδιαφέρει το o/c...

Μόνο η έλλειψη θορύβου...

αν ναι, μπορεί κάποιος να μου πει πως θα είναι η συνδεσμολογία

και πως θα την πραγματοποιήσω?

*δεν έχω ιδέα απο watercooling...

λοιπον φιλε alexisgt μπορεις να ψαξεις στο φορουμ για την ΤΤ BIGWATER 745 LCS αρκετοι χρηστες ρωτανε τα ιδια πραγματα.

Φυσικα θα σε βοηθησουμε οσο μπορουμε και απο εδω, οσο για το οτι δεν σου απαντησε κανενας ενας λογος ειναι οτι θα επρεπε να ψαξεις λιγακι πριν και δευτερος εχουνε αρχισει και τα σχολεια και ολοι τρεχουμε..

Λοιπον αφου δεν θελεις να παρεις καποια custom δεν θα σε πιεσω ουτε θα σου προτεινω κατι παραπανω.

Στο κιτ αυτο μπορεις να προσθεσεις ενα blockακι ακομα (αν και γενικα ειναι στο οριο με την μικρη αντλια που εχει) για την καρτα γραφικων σου (νομιζω εχει ενα η TT)

το κιτ οταν το παρεις στην αρχη ειναι ηδη δεμενο οπως πρεπει και το μονο που απαιτει ειναι η τοποθετηση συμφωνα με το manual.

Mην περιμενεις τρελες επιδοσεις, διαφορες απο το αεροψυχτο συστημα που εχεις τωρα.

οσο για το πως θα βαλεις το νεο μπλοκακι.... η συνδεση ειναι αρκετα απλη και πρεπει να γινει εκτος του κουτιου του υπολογιστη, θα χρειαστεις το μπλοκακι φυσικα, εναν χαρτοκοπτη, 2 δεματικα, και απεσταγενο νερακι,

θα κοψεις το λαστιχο που φευγει απο το μπλοκ του επεγεργαστη στο μηκος που ειναι η καρτα γραφικων σου, εκει τωρα θα συνδεσεις το νεο σου μπλοκακι και θα δεσεις με δεματικα στα ρακορ,αμεσος μετα αρχιζεις να γεμιζεις το κυκλωμα με νερο και θα περιμενεις να κανει εξαερωση.

μολις τελειωσει και σιγουρευτεις οτι δεν εχεις διαροες μπορεις πλεον να το τοποθετησεις στον υπολογιστη σου.

για παραπανω πληροφοριες ψαξε στο φορουμ και διαβασε και τον οδηγο υδροψυξης.

συγνωμη για τα ελληνικα μου αλλα χρησημοποιω greeklish translator στα νετ καφε μια που δεν εχω υπογιστη και στα νετ καφε δεν εχουν ελληνικα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.