Jump to content

6600GT και Θόρυβος.................???????

vkostas

Recommended Posts

Γειά σας παιδιά, με ενδιαφέρει να αναβαθμίσω την κάρτα γραφικών μου, και μάλλον θα προτιμήσω μια 6600GT (σε AGP Bus).

ΈΧω βρεί πολλές πληροφορίες σχετικά με αυτήν την κάρτα εδώ στο forum, αλλά αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο απο όλα είναι η κάρτα να ΜΗΝ κάνει πολύ θόρυβο.

Η κάρτα που έχω ήδη στο σύστημα μου είναι μια Gigabyte 9600 Pro, και τα επίπεδα θορύβου που βγάζει είναι μικρά θα έλεγα και θα ήθελα να παραμείνω σε αυτά.......

Θα ήθελα λοιπόν την γνώμη σας σχετικά με αυτό, και απο ότι είδα πολλοί απο εσάς έχετε μια 6600GT, οπότε θα με βοηθήσετε πολύ με την γνώμη σας.:)

Αρχική απάντηση από vkostas [Χθες, στις 09:55]

Γειά σας παιδιά, με ενδιαφέρει να αναβαθμίσω την κάρτα γραφικών μου, και μάλλον θα προτιμήσω μια 6600GT (σε AGP Bus).

ΈΧω βρεί πολλές πληροφορίες σχετικά με αυτήν την κάρτα εδώ στο forum, αλλά αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο απο όλα είναι η κάρτα να ΜΗΝ κάνει πολύ θόρυβο.

Η κάρτα που έχω ήδη στο σύστημα μου είναι μια Gigabyte 9600 Pro, και τα επίπεδα θορύβου που βγάζει είναι μικρά θα έλεγα και θα ήθελα να παραμείνω σε αυτά.......

Θα ήθελα λοιπόν την γνώμη σας σχετικά με αυτό, και απο ότι είδα πολλοί απο εσάς έχετε μια 6600GT, οπότε θα με βοηθήσετε πολύ με την γνώμη σας.:)

Και εγω ειμαι σε μια αναλογη κατασταση. ψαχνω για μια σχετικα ησυχη 6600GT AGP. Μεχρι τωρα απο αυτα που εχω διαβασει πολυ καλη περιπτωση φαινεται η Leadtek που εχει τη δικη της ψυκτρα που καλυπτει και το HSI και ειναι και αθορυβη.

Η MSI είναι αθόρυβη...τουλάχιστον στα δικά μου αυτιά (και με ανοικτό το κουτί)...απο εκει και πέρα ο θόρυβος (απο ένα σημείο και μετά) είναι ψιλουποκειμενικός...

Μετά απο πολύ ψάξιμο, μάλλον θα καταλήξω στην πρόταση της Pixelview (Prolink).

Οι κριτικές είναι πολύ καλές και είναι και αρκετά αθόρυβη όπως διαβάζω.

Φαίνεται αρκετά καλής ποιότητας η ψύκτρα και καλύπτει μεγαλύτερο μερος του board απο της leadtek.

Και η τιμή της (κάτι πολύ βασικό) είναι πολύ ποιο χαμηλή απο άλλες.

Το Ram-shop την έχει 173+φπα = 204

και το MGManager 185+φπα = 218

Το e-shop δεν έχει καμιά ακόμα..... θα περιμένω μερικές μέρες, θα πρέπει να φέρει και συνήθως έχει τις ποιο φτηνές τιμές απο όλους.

Την Albatron την επέκλεισα απο την αρχή, γιατί κάνει σαν τρένο ο ανεμιστήρας, και για τις υπόλοιπες είναι πολύ ακριβές (μεταξύ 230 και 250). Νομίζω πως δεν αξίζει να δώσουμε τα παραπάνω 30 με 50 για την ίδια gpu, δεν νομίζω πως υπάρχουν ουσιαστικές διαφορές.

Οι 6600GT AGP που έχω βρεί στα e-shop :

--== RAM-SHOP ==-- :

MSI 6600GT = 199,47+ΦΠΑ = 235

Pixelview 6600GT = 173,31+ΦΠΑ = 204

--== MGManager ==-- :

Leadtek 6600GT = 217,35+ΦΠΑ = 256

MSI 6600GT = 205,96+ΦΠΑ = 243

Prolink(Pixelview) 6600GT = 185,79 +ΦΠΑ = 219

--== ΠΛΑΙΣΙΟ ==-- :

ALBATRON 6600GT = 220 τελική

--== INFOSHOP ==-- :

GIGABYTE 6600GT = 168,48+ΦΠΑ = 198

PRONILK(PIXELVIEW) = 174,4+ΦΠΑ = 205

Στο παρακάτω Link θα βρείτε πολλές φωτογραφίες απο 6600GT

http://djstudio.a4.cz/6600gt.htm

Περιλαμβάνει τις Παρακάτω :

Gainward 6600GT AGP Golden Sample GLH

inno3D 6600GT AGP

Galaxy 6600GT AGP

XFX 6600GT AGP

ASUS 6600GT AGP Limited Edition

BFG 6600GT OC AGP

MSI 6600GT AGP

Leadtek 6600GT AGP

Sparkle 6600GT AGP

Albatron 6600GT AGP

AOpen 6600GT AGP

Club3D 6600GT AGP

Point Of View 6600GT AGP

Chaintech 6600GT AGP

PNY 6600GT AGP

ELSA 6600GT AGP

Prolink 6600GT AGP

eVGA 6600GT AGP

Gigabyte 6600GT AGP

Αρχική απάντηση από vkostas [Σήμερα, στις 12:34]

Στο παρακάτω Link θα βρείτε πολλές φωτογραφίες απο 6600GT

Πολυ καλο το λινκ!! Χρειαζόταν

Η προλινκ εχει μεγαλυτερη ψυκτρα αλλα μικροτερο ανεμηστηρακι οποτε μαλλον 8α κανει περισσοτερο θορυβο. Επισης η ψυκτρα της Leadtek ειναι φτιαγμενη ετσι ωστε να πηγαινει και αερας στο HSI και λεγεται οτι ειναι αρκετα αθορυβη.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.