georgeg6 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1, 2006 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΜΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ ΗΧΟΥ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΟ PC ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΛΕΝΕ " Δεν είναι δυνατή η αναπαραγωγή του αρχείου επειδή υπάρχει πρόβλημα με τη συσκευή ήχου που διαθέτετε. Ενδεχομένως να μην υπάρχει συσκευή ήχου εγκατεστημένη στον υπολογιστή σας, να χρησιμοποιείται από άλλο πρόγραμμα ή να μη λειτουργεί σωστά."ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ???
varelasj Οκτώβριος 1, 2006 #2 Οκτώβριος 1, 2006 Δωσε λιγες πληροφοριες για το συστημα σου οπως και επισης πες μας αν στο εβγαλε ξαφνικα αυτο. Πριν ηταν ολα οκ και δουλευε ενταξει η καρτα σου ?
georgeg6 Οκτώβριος 1, 2006 Author #3 Οκτώβριος 1, 2006 windows xp .version 2002 . service pack 1.Intel® Pentium® CPU 3.00GHz512 MB RAM.μπορει να εχω κανει και εγω καμια βλακια γιατι χθες πειραζα τα κλειδια λετε να ειναι απο εκει??
apotsi Οκτώβριος 1, 2006 #5 Οκτώβριος 1, 2006 Δες πρώτα στο device manager αν υπάρχει η κάρτα ήχου και αν έχει κανένα θαυμαστικό.
georgeg6 Οκτώβριος 1, 2006 Author #6 Οκτώβριος 1, 2006 παιδια σας ευχαριστω πολυ ξαναπερασα τους drivers της καρτας ηχου και ολα οκ!!!!
georgeg6 Οκτώβριος 2, 2006 Author #7 Οκτώβριος 2, 2006 ξανα το προβλημα,περασα τους drivers της καρτας ηχου και δουλευουν ολα κανονικα οταν κανω επανεκινηση ομως δεν δουλευουν γιατι???
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.