Hydrus Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1, 2006 250GB ATA Eιμαι αναμεσα σε 2 μοντελα σκληρων IDE.Κυριως με νοιαζει η εγγυηση μετα η αξιοπιστια και τελος η ταχυτητα.Προκειται να χρησιμοποιηθου ως φορητοι οποτε με νοιαζει και η παραγομενη θερμοτητα.Τα μοντελα ειναι WD και Seagate Xρησιμοποιει καοιος εναν απ τους παραπανω δισκους για να μου πει τις εντυπωσες του? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stavpal Οκτώβριος 1, 2006 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2006 μια φορά ο 320άρης WD (ATA) (WD3200JB) είναι μια χαρά και ζεσταίνεται ελάχιστα (αντίθετα ο 200άρης WD που είχα πριν ζεσταινόταν αρκετά - ακόμα τον έχω, αλλά στο ντουλάπι για backup) Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW Οκτώβριος 2, 2006 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2006 Και οι δυο μαρκες ειναι αξιοπιστες 100% και ειδικα με τα 5 χρονια εγγυηση που δινουν. Οσον αφορα την θερμοκρασια, οσο πιο γρηγορα γυρνανε τοσο ζεσταινονται περισσοτερο (5400<7200<10000). Εχω δυο δισκους της σειρας Barracuda 120GB IDE που πανε τωρα 4 χρονια χωρις προβλημα (HDDtemp: 40c) και εναν WDigital 200GB SATA που πηρα πριν ενα χρονο και εχει χαλασμενο αισθητηρα και δειχνει 55c(!) ενω το ψηφιακο θερμομετρο λεει 35c. Τα συμπερασματα δικα σου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.