Jump to content

τι να κανω?

mamelskill

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

χαιρετε παιδια.έχω το εξής πρόβλημα,έχω έναν burton 2600 και μια 5700le.θέλω πλέον να παίζω λίγο oblivion τις προκοπης και θετό το ερώτημα:τι να κάνω?να αγοράσω μια μητρική που να υποστηρίζει τα καινούρια amd με έναν επεξεργαστή πχ στα 3500 μια κάρτα σε λογικά πλαίσια πχ 7600 gs και μια ram ακόμα?(έχω είδη μια 512 στα 333 δε θεωρώ τόσο τραγικό να ρίξω και τι καινούργια στα 333)η άλλη επιλογή είναι να πάρο μονο μια vga και ram αλλα σκέφτομαι ότι εάν κρατήσω τι παλιά mobo θα μου μείνει στο χέρι η κάρτα γραφικών επειδή δε θα μπαίνει σε ένα μελλοντικό pc.to budget μου είναι αυστηρά 400 euro.ti προτείνεται?

Για να παιξεις oblivion της "προκοπης" πρεπει να κανεις μεγαλη αναβαθμιση σε cpu και vga.Μια 7600 δε φτανει εκτος αν παιζεις 1024 χωρις hdr.

φιλε μου κοίτα όταν λέω τις προκοπης εννοώ να παίζει με κάποια γραφικά χωρίς lag.de με νίζει να έχω τι τελευταία ανάλυση και ούτε θέλω να δώσω 500 euro για vga "γιαυτο" ρωτάω ουσιαστικά αν αξίζει μια τέτοια αναβάθμιση που πρότεινα...

φιλε μου κοίτα όταν λέω τις προκοπης εννοώ να παίζει με κάποια γραφικά χωρίς lag.de με νίζει να έχω τι τελευταία ανάλυση και ούτε θέλω να δώσω 500 euro για vga "γιαυτο" ρωτάω ουσιαστικά αν αξίζει μια τέτοια αναβάθμιση που πρότεινα...

Tα 1024x768 δεν είναι η τελευταία ανάλυση ούτε το HDR είναι άχρηστο (αν πάιξεις μια φορά με αυτό, δεν το αλλάζεις).

Το να παίζεις χωρίς lag σε 800χ600 ή 1024χ768 χωρίς ΑΑ/ΑF δεν είναι της προκοπής.

Συνεπώς, ή σταματάς να παίζεις Oblivion ή αλλάζεις το PC σου. Η αναβαθισούλα που λες δεν θα έχει κανένα ουσιαστικό αντίκτυπο.

Με τα €400 βρες οτι καλύτερο μπορείς να πάρεις. Αρκεί να είναι CPU+mobo+RAM+GPU.

Θα μπορούσες να βρεις κάτι σε πλατφόρμα 939 (μονοπύρηνο), 1GB RAM DDR400 και μια X1800XL ή 7600/7900GT. Όλα μεταχειρισμένα.

ναι αλλα που να τα βρω αυτά μεταχειρισμένα?

Μπορεις να τσεκαρεις και τις αγγελιες του forum εδω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.