Jump to content

2X SAPPHIRE X800GTO 256MB GDDR3 ΣΕ CROSSFIRE ΠΑΝΩ ΣΕ ASUS P5W DH DELUXE.ΓΙΝΕΤΑΙ?

elhariz21

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Πρόσφατα αγόρασα έναν core 2 duo 6300, σχεδόν μόνο για την μητρική(ASUS P5W DH CROSSFIRE). Είναι απίστευτη! Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω, είναι το εξής: Έτυχε και έπεσαν στα χέρια μου δύο Sapphire x800GTO 256MB GDDR3. Με τη μητρική που έχω και με τις συγκεκριμένες κάρτες (δεν αναφέρεται τίποτα για crossfire στη συσκευασία τους), μπορώ να κάνω crossfire; Υπόψιν, ούτε οι κάρτες, ούτε η μητρική είχαν καλώδιο για crossfire. Η Mboard αν δεν κάνω λάθος έχει το chip crossfire 3200. Παρόλ'αυτά, με τις υπάρχουσες δοκιμές και με εγκατεστημένους τους Ati catalyst 6.9, δεν μου βγάζει επιλογή για ενεργοποίηση του crossfire. Μήπως υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος (π.χ. με χρήση των ngo drivers for ati, ή με μετατροπή σε x800 crossfire edition ή x850 crossfire edition;) Υπόψιν, όταν εγκατέστησα λειτουργικό, έβαλα τα Windows XP Borg Edition 4.1 και όταν εγκατάστάθηκαν αυτόματα οι drivers της vga, την αναγνώρισε σαν ati x850. Παίζει κανένα ρόλο αυτό? Αν κάποιος ξέρει κάτι σχετικό, οδηγίες please, somebody heeelp!

ΣΥΣΤΗΜΑ:

CASE: CASETECH 1020

MBOARD:ASUS P5W DH DELUXE

CPU: CORE 2 DUO 6300

GPU:2X SAPPHIRE X800GTO 256MB GDDR3

MEMORY: CORSAIR 5300 2X1024

HDD:2X200GB SEAGATE BARRACUDA SATA, 1X500GB WD

ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ: LEVICOM ΔΙΑΦΑΝΕΣ 550W

Η μετατροπή που λες δεν γίνεται, γιατί η master card έχει διαφορές στο hardware σε σχέση με μία "απλή". Το chip που κάνει πράξη το crossfire και συνθέτει τις πληροφορίες από τα δυό gpu (αν κάνω λάθος διορθώστε με:))

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.