reyad Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2006 Τελικα μετα απο απιστευτο ψαξιμο που κρατησε πανω απο 1 μηνα,κατεληξα στην παραπανω οθονη.Αν την εχει καποιος ας πει καποιαν γνωμη και κυριως ενδιαφερομαι να μαθω αν την εχετε δει σε μαγαζια ΕΚΤΟΣ skroutz,πχ ηλεκτρονικη,καρφουρ κλπ.Στο mediamarkt που πηγα δεν την ειχε,οπως και στο makro.Αμ δεν υπαρξει καποιο αλλο μαγαζι,παω Στουρναρη και την αγοραζω Link to comment Share on other sites More sharing options...
reyad Οκτώβριος 4, 2006 Author #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2006 Μιας και δεν φαινεται να την εχει καποιος αλλος,γραφω εγω καποια πρωτα σχολια.Πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης.Πολυ ξεκουραστη,δεν εχω δει ghosting ή το τυπικο προβλημα που το ποντικι αφηνει μια ασπρη γραμμη πισω του.Τα χρωματα ειναι πολυ καλα,αλλα αν ειχατε για χρονια πριν οθονη crt(οπως εγω),θα σας φανουνε καπως.Σε γενικες γραμμες,ειμαι πολυ ευχαριστημενος,αλλα αν καποιος δεν ασχολειται με παιχνιδια,καλυτερα να μην δωσει 470ε για την NEC,αλλα να προτιμησει σε αντιστοιχα λεφτα την vp930 ή την eizo 1931,ή και την επερχομενη philipsP7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
3rd stone Οκτώβριος 4, 2006 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2006 Απέκτησα πρόσφατα αυτή την οθόνη, και γω μετά από αρκετό ψάξιμο.Η αλήθεια είναι ότι παρότι τα χρώματα είναι πιο αληθοφανή, έως μαγευτικά, λόγω του Opticlear, έχει κανείς την αίσθηση ότι χρειάζονται ρύθμιση.Κάτοχος και γω μιας NEC CRT 19", βλέπω σημαντική διαφορά στην απεικόνιση γενικότερα.Το video δεν είναι σίγουρα το δυνατό σημείο της οθόνης, αφού παρατηρείται έντονο ghosting, ιδίως αν κανείς βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση.Η απόδοση της οθόνης είναι ικανοποιητική όσον αφορά στο κείμενο, αλλά σίγουρα δεν φτάνει την ευκρίνεια της CRT.Ιδιαίτερο εύχρηστο είναι το OSD και τα σχετικά πλήκτρα στο κάτω μέρος, αλλά και η δυνατότητα ρυθμίσεων από το πληκτρολόγιο, μέσω του ειδικού προγράμματος που υπάρχει στο CD.Εξαιρετική είναι η λειτουργία Advanced DV mode: όταν είναι ενεργοποιημένη, το contrast του panel ρυθμίζεται αυτόματα ανάλογα με το περιεχόμενο.Αυτό που σίγουρα χρειάζεται ρύθμιση είναι η φωτεινότητα, η οποία ως προεπιλογή βρίσκεται στο 100%.Γενικά, μετά από ορισμένες ρυθμίσεις, μου φαίνεται ένα εξαιρετικό panel AS-IPS που ικανοποιεί στους περισσότερους τομείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.