dfragos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30, 2005 Γυναίκα INTERNET: γυναίκα με αργή και δύσκοληπρόσβαση.Γυναίκα SERVER: γυναίκα πάντα απασχολημένη όταν τη χρειάζεσαι.Γυναίκα WINDOWS: όλοι παραδέχονται ότι δεν λειτουργεί καλά αλλά δεν μπορούν να κάνουν χωρίς αυτή.Γυναίκα D.O.S.: όλοι την έχουν χρησιμοποιήσει έστω και μία φορά, αλλά κανείς δεν την θέλει πια.Γυναίκα E-MAIL: τα 9 στα 10 από αυτά που σου λέει, είναι εντελώς άχρηστα.Γυναίκα BACKUP: είχατε πιστέψει ότι διέθετε όλα όσα σας χρειάζονται, αλλά τη κρισιμότερη στιγμή πάντα κάτι έλειπε.Γυναίκα SCREENSAVER: αν και δε χρησιμεύει σε τίποτα, είναι διασκεδαστική.Γυναίκα MULTIMEDIA: τα κάνει όλα να φαίνονται όμορφα.Γυναίκα RAM: μόλις χωρίσετε, ξεχνάει όλα όσα έχετε κάνει μαζί.Γυναίκα HARD-DISK: θυμάται τα πάντα ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.Γυναίκα MOUSE: λειτουργεί μόνο αν τη χτυπάς και την κακομεταχειρίζεσαι.Γυναίκα PASSWORD: νομίζεις πως είσαι ο μόνος που τη γνωρίζει, παρ όλο που την γνωρίζει κι ο άλλος μισός πληθυσμός.Γυναίκα MP3: θέλουν όλοι να την 'κατεβάσουν' από άλλους άνδρεςΓυναίκα VIRUS: γνωστή και ως σύζυγος, έρχεται εκεί που δεν την περιμένεις, εγκαθίσταται και καταναλώνει όλα τα αποθέματα. Αν επιχειρήσεις να την απεγκαταστήσεις, αναγκαστικά θα χάσεις κάποια αρχεία, αν δεν προσπαθήσεις θα χάσεις τα πάντα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Ιανουάριος 30, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 Ξέχασες κάτι Γυναίκα AntiVirus: Μόλις σε δει με αλλή την γμσες :p :p :p :p Γυναίκα Dialer: Αν δει ότι την αγαπάς πολύ σε ξεφραγγίζει Ηθηικό δίδαγμα: ΜΗΝ ΠΑΝΤΡΕΥΕΣΤΕ :p :p :p :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Ιανουάριος 30, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 Αρχική απάντηση από moriusΗθηικό δίδαγμα: ΜΗΝ ΠΑΝΤΡΕΥΕΣΤΕ :p :p :p :p 'H, ξεκολλάτε λίγο από τα PCιά... (αυτό πιάνει και εμένα βέβαια....) Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Ιανουάριος 30, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 Αρχική απάντηση από JimmyFox [Σήμερα, στις 15:37] 'H, ξεκολλάτε λίγο από τα PCιά... (αυτό πιάνει και εμένα βέβαια....) Χαλαρά και εγώ μέσα :p :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristina83 Ιανουάριος 30, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 Ε τι να πεις............................. Οπως βλέπω απο ανδρα ειναι το forum..................έτσι εξηγούνατεαι οι 'κακίες' ως προς τις γυναικές...................... Ε ντροπή............................................... Ολες δεν ειναι ιδιεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Ιανουάριος 30, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 Αρχική απάντηση από xristina83Ολες δεν ειναι ιδιεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς Όλες είναι το ίδιο θεές ή το ίδιο πό***ς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristina83 Ιανουάριος 30, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 Αρχική απάντηση από JimmyFox Όλες είναι το ίδιο θεές ή το ίδιο πό***ς? Φίλε δε σου φταιει κανεις αν μπλέκεις με λάθος γυναικέςςςςςςςςςς...............: Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Ιανουάριος 30, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 Αρχική απάντηση από xristina83 Φίλε δε σου φταιει κανεις αν μπλέκεις με λάθος γυναικέςςςςςςςςςς...............: ποιός στο είπε αυτό? Δεν δήλωσα "πληγωμένος" ούτε είμαι αγανακτισμένος από τις γυναίκες! Μια ερώτηση έκανα.... Α! και από τη στιγμή που λες οτι υπάρχουν λάθος Γυναίκες πάει να πει οτι υπάρχουν και σωστές. Συνεπώς, δεν είναι όλες ίδιες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristina83 Ιανουάριος 30, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 Αρχική απάντηση από JimmyFox ποιός στο είπε αυτό? Δεν δήλωσα "πληγωμένος" ούτε είμαι αγανακτισμένος από τις γυναίκες! Μια ερώτηση έκανα.... Α! και από τη στιγμή που λες οτι υπάρχουν λάθος Γυναίκες πάει να πει οτι υπάρχουν και σωστές. Συνεπώς, δεν είναι όλες ίδιες... Ε ναι αυτο ειπα δεν ειναι ολες ιδιες. Σε καθε τι υπαρχει σωστο και λαθος οπως κακο και καλο Αρα υπαρχουν καλεσ και κακεσ γυναικεσ θεεσ και που****** οπως συμβαινει και με τους ανδρες. Αρχική απάντηση από JimmyFox Όλες είναι το ίδιο θεές ή το ίδιο πό***ς? Οποτε η απάντηση εδω ειναι οτι δεν ειναι ΟΛΕΣ οθτε που** αλλα ουτε ΘΕΕΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Ιανουάριος 30, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 Συμφωνω, δεν ειναι ολες ιδιες..... αλλωστε τοσες κατηγοριες εδωσε το παλικαρι!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Ιανουάριος 30, 2005 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 Αρχική απάντηση από xristina83 Ε ναι αυτο ειπα δεν ειναι ολες ιδιες. Σε καθε τι υπαρχει σωστο και λαθος οπως κακο και καλο Αρα υπαρχουν καλεσ και κακεσ γυναικεσ θεεσ και που****** οπως συμβαινει και με τους ανδρες. Οποτε η απάντηση εδω ειναι οτι δεν ειναι ΟΛΕΣ οθτε που** αλλα ουτε ΘΕΕΣ Απολογούμαι, λάθος μου. Με μπέρδεψε η σύνταξη της πρώτης σου απάντησης... Πάντως θα έλεγα οτι είναι και τα 2 μαζί... Είναι όλα. Αυτό τις κάνει άλλωστε τόσο ποθητές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristina83 Ιανουάριος 30, 2005 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 Χαιρομαι που συμφωνεισ...................Ε αυτες οι κατηγοριές αντιπροσοπευοθν και ανδρες.................:tongue: :tongue: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Ιανουάριος 30, 2005 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 Η πουτανια ειναι εμφυτο στοιχειο της γυναικας..... το θεμα ειναι ποσο αναπτυγμενο ειναι! Αρχική απάντηση από JimmyFoxΠάντως θα έλεγα οτι είναι και τα 2 μαζί... Είναι όλα. Αυτό τις κάνει άλλωστε τόσο ποθητές. Συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Ιανουάριος 30, 2005 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 Αρχική απάντηση από xristina83Ε αυτες οι κατηγοριές αντιπροσοπευοθν και ανδρες.................:tongue: :tongue: LOL :whistling Σωστη η παρατηρηση! :worship: Βεβαια δεν μπορω να πω πως υπαρχει Ανδρας DOS:tongue: Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristina83 Ιανουάριος 30, 2005 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 Πραγματικα χαιρομαι. Γιατι παντα πρεπει να βλεπουμε και τισ δυο πλευρες !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Ιανουάριος 30, 2005 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 Αρχική απάντηση από SlotKiller LOL :whistling Σωστη η παρατηρηση! :worship: Βεβαια δεν μπορω να πω πως υπαρχει Ανδρας DOS:tongue: Εγώ πάλι νομίζω οτιδεν υπάρχει άντρας HARD DISK. Εδώ δε μπορούμε να θυμηθούμε τα γενέθλιά της, θα θυμόμαστε τα πάντα????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristina83 Ιανουάριος 30, 2005 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 Αρχική απάντηση από JimmyFox Εγώ πάλι νομίζω οτιδεν υπάρχει άντρας HARD DISK. Εδώ δε μπορούμε να θυμηθούμε τα γενέθλιά της, θα θυμόμαστε τα πάντα????? Γιατι νωμίζεισ οτι θυμάται αωτή τα δικά σου????? ????? ????? ????? :tongue: :tongue: :tongue: Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristina83 Ιανουάριος 30, 2005 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 Γιατι νωμίζεις οτι θυμάται αυτή τα δικά σου????? ????? ????? ????? :tongue: :tongue: :tongue: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Ιανουάριος 30, 2005 #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 Αρχική απάντηση από JimmyFox Εγώ πάλι νομίζω οτιδεν υπάρχει άντρας HARD DISK. Εδώ δε μπορούμε να θυμηθούμε τα γενέθλιά της, θα θυμόμαστε τα πάντα????? Πολυ σωστος!Αστα να πανε...... ποια γενεθλια... να ταν μονο αυτο! ΛΟΛ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Ιανουάριος 30, 2005 #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 Αρχική απάντηση από xristina83 Γιατι νωμίζεις οτι θυμάται αυτή τα δικά σου????? ????? ????? ????? :tongue: :tongue: :tongue: χαχα δε σε παιρνει! ΟΛΑ ΤΑ ΘΥΜΑΣΤΕ................................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.