Jump to content

F:\ is not accesible?????????

ibizaios

Recommended Posts

παιδια στο ξεκαρφωτο το pc μου πεταει αυτο το μηνυμα και απο κατω λεει

the disk structure is corrupted and unreadable.

Ο σκληρος ειναι 250αρης, με δεξι κλικ και properties μου δειχνει οτι ειναι 0 G σαν χωριτηκοτητα και 0 σαν πιασμενα...

πηγα απο control panel-administrative tools-computer managment και μου λεει οτι ειναι 232 G ολα ελευθερα (ενω ειχα γυρω στα 160 G με αρχεια) στο

layout -simple

type - dynamic

file system- κενο δεν γραφει τπτ

status - healthy

fault tolerance - no

overhead - 0%

τι γινεται?????

τα χασαμε τα αρχεια???? :017:

Eννοώ ν'αλλάξεις καλώδιο κι όχι να βάλεις-βγάλεις το ίδιο.Αν στο bios τον βλέπει οκ,τότε είναι πρόβλημα των windows..και φυσικά η αλλαγή καλωδίου δε θα βοηθήσει.

Δοκίμασε ν'απενεργοποιήσεις κάποιες συσκευές(Onboard μέσα στο Bios,cd/dvd,pci κάρτες,κλπ) και ξαναδοκίμασε.

πηγαινε στα διαγωστικα εργαλεια της κατασκευαστριας εταιρεις του δισκου.

τρεξε τα και δες τι σου λεει...

βγαλε τον και βαλτον σε αλλο pc σαν master η slave και δες τι κανει..

και στο τελος getdataback...

να ρωτησω και κατι..

<<F:\ is not accesible>> .F ειναι ο δισκος σου?

ετρεξα το quick test και ολα τα δειχνει οκ

το extended θελει μια ωρα + και θα το αφησω να το κανει γιατι φευγω για δουλεια σε λιγο.

τωρα αυτο θα μου πει αν εχει κανεναν bad sector? η κατι αλλο?

Κάτι μου λέει οτι ήρθε η ώρα να κάνεις recovery τον δίσκο και να ελπίζεις. Μπορεις πάντος να δοκιμάσεις να τον βάλεις στο μηχάνημα ενός φίλου να δεις τι γινεται. Αν και εκεί τα ίδια, τότε προχωράς σε recovery.

το ιδιο ακριβως προβλημα παρουσιαστηκε και σε μενα μετα απο κρασαρισμα των windows. Δεν ηθελα να χασω αυτα που ειχα στον σκληρο και ετσι εγατεστησα τα windows σε εναν αλλο σκληρο. Οταν πηγα μετα να ανοιξω τους φακελους μου εγραφε και μενα το μυνημα αυτο περι accessible.

Η λυση:

step 1:

Τουλαχιστον αυτο εκανα εγω και ολα ηταν ενταξει.

my computer> tools> foldes option > view και ξετσεκαρεις την τελευταια επιλογη

οπου λεει use simple file sharing (reccomended).

step 2: πηγαινεις στον φακελο οπου σου παρουσιαζεται το προβλημα.

δεξι κλικ > properties > security (3o tag) > advanced > kai epilegeis administrators. εοειτα πας στο 2ο tag <auditing> kai πατας το Add.

θα σου ανοιξει ενα παραθυρο. πατας advanced > find now > και απο την λιστα που θα σου βγαλει επιλεγεις και παλι administrators. ok> ok>

Τελος στο παραθυρο που θα χει μεινει ανοικτο (auditing entry) επιλεγεις full access! >ok kai ta kleineis ola.

step 3: πας παλι στον φακελο που εκανες ολα αυτα.

δεξι κλικ> properties > security (3o tag) > add > advanced > find now > kai pali administratorS > ok > ok > στο παραθυρο που θα χει μεινει ανοικτο (auditing entry) επιλεγεις full controll!!!

ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ??? :luxhello: :dance: ΩΡΑΙΑ... Κατσε τωρα να τα κανεις ολα αυτα σε καθε εναν φακελο ξεχωριστα :021: :mad: :068: :067: :076:

Το ιδιο προβλημα ΑΚΡΙΒΩΣ εχω και γω φιλε μου και το ελυσα ετσι.

Το θεμα ειναι οτι πρεπει να τα κανω σε καθε φακελο και υποφακελο ξεχωριστα καθε φορα. Αν βρεις λυση που γινεται μια και καλη πες μου το γιατι

και μενα 250αρης sata ειναι και ειναι φουλ!! Και θελω απο κει τουλαχιστον τα 160γιγα να περισωσω!

Ελπιζω να βοηθησα...

φιλε dellroy εμενα δεν μου ανοιγει καν ο δισκος και το δευτερο βημα που αναφερεις δεν μου βγαζει τις επιλογες του security .... :089:

θα τον δοκιμασω και σε αλλο συστημα παντως τον σκληρο μου γιατι αμαρτια τοσα downloads χαμενα...:022:

• 1 month later...

Αυτό που λές ότι δεν σου εμφανίζει την χωρητικότητα είναι λίγο ανησυχητικό. Δοκίμασε να βάλεις το partition magic ή κάτι ανάλογο και να δεις αν είναι δημιουργημένο το partition του δίσκου και πες. Προσοχή όμως μην πάς να το ξαναδημιουργήσεις γιατί μπορεί να μην έχει πρόβλημα το partition και να μην μπορείς να τα ξαναεπαναφέρεις.

Antivirus υπάρχει?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.