ibizaios Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29, 2006 παιδια στο ξεκαρφωτο το pc μου πεταει αυτο το μηνυμα και απο κατω λεει the disk structure is corrupted and unreadable.Ο σκληρος ειναι 250αρης, με δεξι κλικ και properties μου δειχνει οτι ειναι 0 G σαν χωριτηκοτητα και 0 σαν πιασμενα...πηγα απο control panel-administrative tools-computer managment και μου λεει οτι ειναι 232 G ολα ελευθερα (ενω ειχα γυρω στα 160 G με αρχεια) στο layout -simpletype - dynamicfile system- κενο δεν γραφει τπτstatus - healthyfault tolerance - nooverhead - 0%τι γινεται?????τα χασαμε τα αρχεια???? :017: Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Σεπτέμβριος 29, 2006 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2006 Δοκίμασε ν'αλλάξεις καλώδιο κατ'αρχήν.Στο Bios πώς τον βλέπει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ibizaios Σεπτέμβριος 29, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2006 Το καλωδιο το εβγαλα και και το ξαναεβαλα κανα 2 φορες χτες αλλα τα ιδια.Bios ολα φαινονται σωστα νομιζω,capacity ειναι ποσα G εχει κενα? ελεγε 136. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Σεπτέμβριος 29, 2006 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2006 Eννοώ ν'αλλάξεις καλώδιο κι όχι να βάλεις-βγάλεις το ίδιο.Αν στο bios τον βλέπει οκ,τότε είναι πρόβλημα των windows..και φυσικά η αλλαγή καλωδίου δε θα βοηθήσει.Δοκίμασε ν'απενεργοποιήσεις κάποιες συσκευές(Onboard μέσα στο Bios,cd/dvd,pci κάρτες,κλπ) και ξαναδοκίμασε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dll Σεπτέμβριος 29, 2006 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2006 πηγαινε στα διαγωστικα εργαλεια της κατασκευαστριας εταιρεις του δισκου.τρεξε τα και δες τι σου λεει...βγαλε τον και βαλτον σε αλλο pc σαν master η slave και δες τι κανει..και στο τελος getdataback...να ρωτησω και κατι..<<F:\ is not accesible>> .F ειναι ο δισκος σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ibizaios Σεπτέμβριος 29, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2006 ετσι στα ξεκαρφωτα?λες να φταιει οτι μου πεταξε μηνυμα οτι τα windows δεν ειναι genuine??αυτος πως λυνεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stavpal Σεπτέμβριος 29, 2006 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2006 ε δε νομίζω να έχει καμία σχέση με το τι είναι τα windows (δανεισμένα ή αγορασμένα κτλ)τι λεν τα διαγνωστικά του δίσκου? (τα κατέβασες?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ibizaios Σεπτέμβριος 29, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2006 ναι τον εχω σαν slave για mp3 videos downloads γενικα.http://www.softpedia.com/progDownload/Western-Digital-DLG-Diagnostics-Download-5252.html κατι σαν αυτο zante? η κατι απο εδωθε http://support.wdc.com/download/ ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
masteroidz1442169105 Σεπτέμβριος 29, 2006 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2006 Μα βέβαια τα diagnostics της εταιρίας. Data Lifeguard Diagnostic for Windows Link to comment Share on other sites More sharing options...
stavpal Σεπτέμβριος 29, 2006 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2006 ή για DOSγια win: http://support.wdc.com/download/windlg/WinDLG.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
ibizaios Σεπτέμβριος 29, 2006 Author #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2006 ετρεξα το quick test και ολα τα δειχνει οκτο extended θελει μια ωρα + και θα το αφησω να το κανει γιατι φευγω για δουλεια σε λιγο.τωρα αυτο θα μου πει αν εχει κανεναν bad sector? η κατι αλλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ibizaios Σεπτέμβριος 29, 2006 Author #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2006 by the way μου δειχνει τον σκληρο οτι ειναι 250αρης αλλα οτι δεν εχει τπτ Link to comment Share on other sites More sharing options...
stavpal Σεπτέμβριος 29, 2006 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2006 πως είναι έτσι ανάποδα ρε?χμμμ στον F δεν γράφει τίποτα για file system, space κτλ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ibizaios Σεπτέμβριος 29, 2006 Author #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2006 Eλα μωρέ πως κανεις έτσι??? Aπό τα πολλά edit να πετύχω τα pixels έμεινε ανάποδα ορίστε το κανονικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cakrit1442169096 Σεπτέμβριος 30, 2006 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2006 Κάτι μου λέει οτι ήρθε η ώρα να κάνεις recovery τον δίσκο και να ελπίζεις. Μπορεις πάντος να δοκιμάσεις να τον βάλεις στο μηχάνημα ενός φίλου να δεις τι γινεται. Αν και εκεί τα ίδια, τότε προχωράς σε recovery. Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0STAS Σεπτέμβριος 30, 2006 #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2006 το ιδιο ακριβως προβλημα παρουσιαστηκε και σε μενα μετα απο κρασαρισμα των windows. Δεν ηθελα να χασω αυτα που ειχα στον σκληρο και ετσι εγατεστησα τα windows σε εναν αλλο σκληρο. Οταν πηγα μετα να ανοιξω τους φακελους μου εγραφε και μενα το μυνημα αυτο περι accessible. Η λυση: step 1: Τουλαχιστον αυτο εκανα εγω και ολα ηταν ενταξει. my computer> tools> foldes option > view και ξετσεκαρεις την τελευταια επιλογη οπου λεει use simple file sharing (reccomended). step 2: πηγαινεις στον φακελο οπου σου παρουσιαζεται το προβλημα. δεξι κλικ > properties > security (3o tag) > advanced > kai epilegeis administrators. εοειτα πας στο 2ο tag <auditing> kai πατας το Add. θα σου ανοιξει ενα παραθυρο. πατας advanced > find now > και απο την λιστα που θα σου βγαλει επιλεγεις και παλι administrators. ok> ok> Τελος στο παραθυρο που θα χει μεινει ανοικτο (auditing entry) επιλεγεις full access! >ok kai ta kleineis ola. step 3: πας παλι στον φακελο που εκανες ολα αυτα. δεξι κλικ> properties > security (3o tag) > add > advanced > find now > kai pali administratorS > ok > ok > στο παραθυρο που θα χει μεινει ανοικτο (auditing entry) επιλεγεις full controll!!! ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ??? :luxhello: ΩΡΑΙΑ... Κατσε τωρα να τα κανεις ολα αυτα σε καθε εναν φακελο ξεχωριστα :021: :068: :067: :076: Το ιδιο προβλημα ΑΚΡΙΒΩΣ εχω και γω φιλε μου και το ελυσα ετσι. Το θεμα ειναι οτι πρεπει να τα κανω σε καθε φακελο και υποφακελο ξεχωριστα καθε φορα. Αν βρεις λυση που γινεται μια και καλη πες μου το γιατι και μενα 250αρης sata ειναι και ειναι φουλ!! Και θελω απο κει τουλαχιστον τα 160γιγα να περισωσω! Ελπιζω να βοηθησα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ibizaios Οκτώβριος 1, 2006 Author #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2006 φιλε dellroy εμενα δεν μου ανοιγει καν ο δισκος και το δευτερο βημα που αναφερεις δεν μου βγαζει τις επιλογες του security .... :089: θα τον δοκιμασω και σε αλλο συστημα παντως τον σκληρο μου γιατι αμαρτια τοσα downloads χαμενα...:022: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ibizaios Νοέμβριος 13, 2006 Author #18 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2006 cakrit μπορεις μηπως να μου πεις ποιο προγραμματακι κανει data recovery και να ειναι free?by the way o σκληρο ειναι raw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ibizaios Νοέμβριος 13, 2006 Author #19 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2006 εχω εναν σκληρο 200 και ειναι ευκαιρια να σωσω τα 170+ G i think! Link to comment Share on other sites More sharing options...
babis2k1442169105 Νοέμβριος 13, 2006 #20 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2006 Αυτό που λές ότι δεν σου εμφανίζει την χωρητικότητα είναι λίγο ανησυχητικό. Δοκίμασε να βάλεις το partition magic ή κάτι ανάλογο και να δεις αν είναι δημιουργημένο το partition του δίσκου και πες. Προσοχή όμως μην πάς να το ξαναδημιουργήσεις γιατί μπορεί να μην έχει πρόβλημα το partition και να μην μπορείς να τα ξαναεπαναφέρεις. Antivirus υπάρχει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.