Jump to content

7900GS tool

tester21

Recommended Posts

default συχνοτητες

Resolution: 1280×1024

Demo: HWzone_co_il.demo

Shader Detail: Highest

Aspect Ratio: [4:3]

Antialiasing: 4×

Anisotropic filtering: 16×

Graphics BOOST: disabled

Score = 53.2 FPS

εχω την vf700 αλλα βαριεμαι να την βαλω τωρα... αργοτερα.. κ τωρα υσηχη ειναι οταν χρειαζεται οταν παιζω κανει θορυβο αλλα δεν με νοιαζει τοτε γιατι κ παλι δεν την ακουω..

με την 7900GT @ 560/860 / quality

System Information

Operating system: Microsoft Windows XP

System memory: 1,0 GB

CPU: AMD Athlon 64 Processor 3700+

CPU speed: 2900 MHz

Sound system: : NVIDIA® nForce Audio

Resolution: 1280Χ1024

Demo: guru3d-6.demo

Antialiasing: 4Χ

Anisotropic filtering: 16Χ

Graphics BOOST: enabled

Score = 69.2 FPS

Resolution: 1024Χ768

Demo: guru3d-6.demo

Antialiasing: None

Anisotropic filtering: None

Graphics BOOST: disabled

Score = 133.0 FPS

Πολύ όμορφη κάρτα, ταιριάζει γάντι στην asus, και σε καλή τιμή. Νομίζω η XFX έχει αυξημένο vgpu από τη μάνα της, γι αυτό ανεβαίνει και πολύ καλά.

Θα ποστάρω κι εγώ μετρήσεις, έτσι για να υπάρχει μια σύγκριση και να βλέπουν οι ενδιαφερόμενοι. Ξεκινώ με 05, και μόλις βρω χρόνο θα ποστάρω και άλλα.

Η χ1900gt σε μένα, 9400 default, και το παρακάτω, με ρολόγια κάπου 680/810, vgpu 1.45. Αν και τη θεωρώ προσωπικά σχεδόν ισάξια με 7900gs, λόγω opengl, doom3 κλπ.

post-173-1442174472,1675_thumb.jpg

Εμφανησιακά την έκανα λίγο λατέρνα, χεχ, αλλά με τη stock ψύξη χτύπαγε 90άρες με ψηλά ρολόγια.

P.S. Ξεφύγαμε από τον τίτλο του thread, ίσως να αλλαχτεί.....

post-173-1442174472,2336_thumb.jpg

νομιζω η 1900 ειναι λιγο καλυτερη απο την 7900 κ ειναι στην ιδια τιμη.. απλα εγω πληρωσα κ την εμφανιση.. χεχε.. μου την σπαει η ζαλμαν που δεν παιρνει ρευμα κατευθειαν απο την καρτα..

169 την πήρα εγώ. Η εμφάνιση είναι όντως super. Και έχω κι εγώ μαύρη μητρική, τη ζαχάρωνα τη συσκεκριμένη.

Απλά φοβήθηκα, διότι είναι πιο πιθανό (νομίζω) να σου κάτσει ελατωματική Nvidia, (μου έχει τύχει κι εμένα 6800gs), και επειδή δεν υπήρχε σε μαγαζί που ξέρω, κόλλησα λίγο.

Για επιδόσεις, πράγματι σε benchmarks που κοίταζα, είναι λίγο πιο δυνατή η 1900 σε default (πλην doom, opengl), αλλά η 7900 ανεβάζει ρολόγια πιο εύκολα, και ποσοστιαία περισσότερο, οπότε η διαφορά μικραίνει αρκετά.

Χώρια που οι θερμοκρασίες της 1900 πρέπει να είναι λίγο μεγαλύτερες. Με την default ψύκτρα, αν δεν πείραζα το fan με tray tools, υπό φορτίο μετά από λίγη ώρα πλησίαζε τους 90C, default. Kαι έχει και μεγαλύτερη ψύκτρα από 7900gs.

Θα κάνω σύντομα μερικά benchmarks με φίλτρα, σε 1280χ1024, να συγκρίνουμε εκεί τι παίζει.

Α αλήθεια, τι cpu έχεις;

• 2 weeks later...

υπαρχει κανενα προγραμμα που να δειχνει σε ολα τα παιχνιδια τα frames/sec στην οθονη κατα την διαρκεια του παιχνιδιου?

υπαρχει κανενα προγραμμα που να δειχνει σε ολα τα παιχνιδια τα frames/sec στην οθονη κατα την διαρκεια του παιχνιδιου?

Ναι το fraps!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.