Jump to content

lineage2 για να δούμε χαρακτήρες!!!

Tig@s

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από eleven

Φανη μια χαρα σε βλεπω .καθολου κυταρίτιδα .........

Τι φαγωθηκε ο spc μαζι σου για τα γλυκάκια που τρως ???

Χαχαχα πέσ'τα βρε Μιχάλη :hehe:

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από DJD [Σήμερα, στις 21:49]

Full Karmian Set +3 :D

ωραία τα karmian αλλα με το book τι θα γίνει:p

Επιβεβαιώνω ότι η Tigoulina είναι τρέλα!! ;)

[Έμαθα ότι είσαι ταπί...Αν θες σε δανείζω για 2-3 μέρες!!! :whistling]

να'μαι και εγώ - plains walker 60 lvl full b ( blue wolf +3 & demon's sword +3 & eminence bow +5 ναι το ξέρω ειίμαι κ@λ@ς ) - BnB Server

Shot00009.jpg?bfdPMGCBqixkHQIX

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
jh.JPG full avadon+3,set black ore accesor staff ιταν sages αλλα δεν το κραταγα αφου αυριο θα εχω το staff of evil spirit(:PPPPPPPPPP) lvl57 spellhowler εχο κ αλλον εναν char ποθ αν θελετε τον ποσταρω αλλη μερα...jh.JPG
Αρχική απάντηση από wannabmaggot

παιδες πωσ θα ανεβασω την image???ειναι τεραστια...

MS PAINT, την ανοιγεις πατας CTRL+W κ κανεις resize επι τοις εκατο..

• 4 weeks later...

εχεις απολυτο δικιο κωστη.....αλλα περιμενω να κραφταριστει και το πανταλονι.........λιγο υπομονη........αν θελετε βαζω μια τωριινη με το chain αλλα ειναι αθλιο μπροστα στο zubei απο οτι ειδα

δείτε την Loul0u μου :inlove: είναι στο Cruma και περίμενα τον Mr.Astranoc να έρθει να πάμε στο 2 όροφο :confused:

post-1636-1416071816,8097_thumb.jpg

εγω τωρα που εφαγα dc στο βαθος του θεου μεσα στο giants............τι κανω?ειμασταν παρεα 8 ατομα.εγω και ο shaman φαγαμε dc.οι υπολοιποι βαρεθηκαν να περιμενουν να ξεκολλησουμε και λογικα την κανανε...........ωραια και πες οτι ξεκολλαω και μπαινει κανονικα..........

χωρις SOE ΠΟΥ ΠΑ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.