amigo Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28, 2006 Σήμερα θέλησα νά αντικαταστήσω τό παλιό μου DVD-RW NEC 3520A πού τάφτυσε μέ τό καινούργιο NEC AD-7173A πού πήρα από e-shop.Εβγαλα τό παλιό καί στήν ιδια θέση (ρεύμα-πλακοκορδέλα) εβαλα τό καινούργιο.Σημειωτέον οτι εχω καί ενα DVD-ROM τής Sony.Ξεκινώ τόν υπολογιστή καί καποια στιγμή σταματά :WAITPri master: .....ο ενας μου σκληρόςPri Slave: .......o αλλος μου σκληρόςSec Master: u}s1 -Δ-yavwdmVOmrWdeUu??7373a (ακαταλαβίστικα)Sec Slave Drive- ATAPI incompatiblePress F1 to ResumeΠατώ F1 προχωράει λίγο καί ξανακολάει μή μπορώντας νά ολοκληρώσει τό φόρτωμα τών XP.Αποσυνδέω τό DVD-ROM τής Sony καί κα΄νω επανεκίνηση.Στά πιό πάνω αλάζει τό Sec Master οπου τώρα γράφει: 1-01 Optiarc DVD RWAD-7173A (Δηλ τό καινούργιο τής NEC) καίSec Slave Drive- ATAPI incompatiblePress F1 to Resumeπατώ F1 φορτώνει κανονικά τά XP εντοπίζει τό Optiarc DVD RW AD-7173Aκαί τό εγκαθιστα χωρίς πρόβλημα. Τό NEC AD-7173A δουλεύει αψογα!!!!Συνδέω τώρα καί τό DVD-ROM τής Sony καί ξαναρχίζει τό αρχικό πρόβλημαμέ τό κόλημα.Τί κανω λάθος΄??????? Η φταίει τίποτε αλλο????Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Σεπτέμβριος 28, 2006 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2006 Απο jumpers εισαι οκ ? Καλωδιοτενια δοκιμασες να αλλαξεις καλου κακου ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
amigo Σεπτέμβριος 28, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2006 Τό πρόβλημά μου λύθηκε μέ τήν αλλαγή slave καί master μέ τό jumperaki.σέ ευχαριστώ πολύ !!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.