Jump to content

Opty 148 Stepping & Temps

rayne

Recommended Posts

Στο ψητό !

το Stepping είναι Cabye 0543FPMW

Opteron 148

ξέρει κανείς εώς πόσο πάει , κανένα link με stepping κλπ πόσο πάνε??

και ένα πρόβλημα

με Default HS Volts και AS5 το cpu iddle στους 36 C, Load @ 45

δέ μου φένεται και πολύ normal γιατί έχω και έναν 144 Cabne stepping που με 1.52 V Kai default HS πάλι δέ περνάει τους 38 C σε load!

καμιά ιδέα??

μου φένεται πολύ ασχημο με 1.42 V να πιάνει 56 C ...

Μην μιλάς καθόλου :D

Ο Opteron που έχω στο σύστημα στην Αθήνα χρονισμένος στα 2,9GHz με μαμά τάση ( 1.36V ) και με την ThermalRight XP-90C πάει στους 65C σε μόλις 2 λεπτά S&M FPU Test @ 100% Load.

Μην μιλάς καθόλου :D

Ο Opteron που έχω στο σύστημα στην Αθήνα χρονισμένος στα 2,9GHz με μαμά τάση ( 1.36V ) και με την ThermalRight XP-90C πάει στους 65C σε μόλις 2 λεπτά S&M FPU Test @ 100% Load.

dual core ίσως ? σαν να έχει κάτσει ΠΟΛΥ κακά η ΙHS μου ακούγεται

@billpeppas

Ασε, και ο δικός μου τα ίδια, με SI-120 να φανταστείς! Ασαπ νεράκι! Αν υπήρχε ασφαλής τρόπος για ξεβράκωμα δε θα κολλώνα, επειδή το HS πρεπει να έχει κατσει όπως είπες πολύ άσχημα!

Βέβαια, υπάρχουν και περιπτώσεις που με ξεβράκωμα δεν είδαν πάνω από 3 βαθμους κάτω (με νερό παντα) αλλά δυστυχώς δεν πρέπει να ανήκω σ'αυτές.

Ρε παίδες, όλα αυτά με ίδιους ανεμηστήρες, τύπο/ποσότητα πάστας, αερισμό κουτιού κλπ; σαν παράξενα μου ακούγονται. Ο San Diego μου στα 2.96, με 1.52V, ΧP90 με 90άρη Ζalman επάνω, ο οποίος συνήθως περιστρέφεται μεταξύ 1800-2100rpm, με τα βίας φτάνει αυτήν την εποχή τους 50 βαθμούς (όπου επεμβαίνει το Q-Fan της Αsus, όπερ και 2700rpm.)

@rayne: όντως, default 56 βαθμούς, με μονοπύρινο, δεν είναι και λίγο, ακόμα και με τη μαμά ψύκτρα. Δηλαδή σε καύσωνα πόσο θα έφτανε 65; Μήπως έχεις βάλει πολύ θερμοαγώγιμη, και αργεί να "στρώσει"; Για ξανατσέκαρε λίγο τη τοποθέτηση.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.