Jump to content

BIOS UPDATE

gijo

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλησπερα σε ολουσ.πωσ μπορω να κανω update το βιοσ μου?δεν μπορω να βρω στι σιτε τισ ιντελ την δικη μου μοβο,νωμιζω οτι ειναι ιντελ απο τον κοδικο γιατι πουθενα δεν μου βγαζει κατασκευαστη για την μοβο μου.τι να κανω?

για την ορθογραφια λεσ εχω δυσλεξια δεν το κανω επητηδεσ.οχι δεν λεει μονο μοντελο λεει και εκει

κοιταξε αν εχει καποιο κωδικο αναμεσα στις pci(εκει το γραφουν συνηθως),διαφορετικα στην εκκινηση οταν διαβαζει τις μνημες

Κατέβασε το Bios Agent, τρέξε το, πάτα save report, και πόσταρε τα περιεχόμενα του εδώ μπας και βοηθήσουμε.

Γιατί όμως θέλεις να κάνεις update το bios σου?

ειναι του 2003 και μου ειπαν οτι μπορει να ειναι ενασ λογοσ που εχω προβλημα με το οc

πάτα Alt+PrintScreen, αποθήκευσε το ως jpg (για να μην πιάνει χώρο) και εδώ στο forum πας κάτω εκεί που λέει go advanced> manage attachements (ή κάπως έτσι) κτλ...

-word με ελληνική ορθογραφία έχεις? Αν ναι τουλάχιστον θα μπορούσες να κάνεις ένα spelling check

εμ εννοείται ότι θα ανοίξεις το Paint και θα το κάνεις Paste και μετά save

Το (Alt+) PrintScreen απλώς βάζει την "φωτογραφία" της οθόνης (ή του επιλεγμένου προγράμματος) στο clipboard

Το πρόγραμμα που σου έδωσα, έχει την δυνατότητα να σου βγάζει σε κείμενο αυτό που βλέπει.Κάνε το copy/paste εδώ.

Program: eSupport.com BIOS Agent Version 3.56

BIOS Date: 12/09/04

BIOS Type: Phoenix - AwardBIOS v6.00PG

BIOS ID: 12/09/2004-I865P/PE-6A79AD4DC

OEM Sign-On: (83IIDC09) EVALUATION ROM - NOT FOR SALE

Chipset: Intel 2570 rev 2

Superio: Winbond 627F/HF rev 7 found at port 2Eh

CPU: Intel® Pentium® 4 CPU 3536 Mhz

BIOS ROM In Socket: Yes

BIOS ROM Size: 512K

Memory Installed: 1024 MB

Memory Maximum: 4096 MB

Memory Slot 01: 0 MB

Memory Slot 02: 512 MB

Memory Slot 03: 0 MB

Memory Slot 04: 512 MB

eSupport.com, Inc.

1-800-800-BIOS (2467)

www.esupport.com

Φίλε stre8salonica, σύμφωνα με το pm που μου έστειλες έχουμε το ίδιο mobo.

Είναι έτσι;

Αν έχεις το ίδιο πράγματι, τότε εύκολα θα βρούμε άκρη.

ετσι νομιζω

εχεισ καμια προταση τι να κανω?

Πρέπει να είσαι σίγουρος ότι το mobo σου είναι το ίδιο.

Άν είναι τότε μπορείς να βρείς τη νεότερη έκδοση εδώ: http://www.msi.com.tw/program/support/download/dld/spt_dld_detail.php?UID=612&kind=1

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.