Makis Hourdakis Φεβρουάριος 2, 2005 #122 Φεβρουάριος 2, 2005 Μια ερώτηση... κατα πόσο είναι φυσιολογικό αυτό;
Makis Hourdakis Φεβρουάριος 2, 2005 #123 Φεβρουάριος 2, 2005 Πάντως εγώ επειδή δε γουστάρω να σπάσω τα νεύρα μου βραδυάτικα δεν έκανα καν τον κόπο να τον βάλω στην πρίζα. Αντίθετα έβγαλα λίγο το άχτι μου αλλού... Οι φωτογραφίες είναι άθλιες λόγω κινητού και φωτισμού...
chroma Φεβρουάριος 2, 2005 #126 Φεβρουάριος 2, 2005 Ο σημερινός 16αρης δε θα νιώσει ποτέ στο πετσί τη συγκίνηση (και το μάδημα της τσέπης) της αναβάθμισης από pc speaker σε fm σύνθεση, opl και τα ρέστα και κατόπιν σε wavetable αναβαθμίσεις και σαφώς gravis ultrasound, η κάρτα να είχες τότε. Βέβαια με αυτά οι amiga-δες θα με κοροιδευουν γιατί η amiga σαφως και είχε ήχο όταν το pc έκανε μπλίπ-μπλίπ αλλά δεν είχα τη χαρά της amiga ποτέ.
stamatas Φεβρουάριος 2, 2005 #127 Φεβρουάριος 2, 2005 Αρχική απάντηση από pontium Έχεις κανα παλιό πισι;; εχω διαφορα κομματια. το μονο που θεωρω συλλεκτικο ειναι το 6128 και δε το πειραζω καθολου. τα υπολοιπα ειναι πισι. απο 8086 μεχρι πεντιουμ. αλλα εχουν μεινει μονο σκελετος μοβο και κατι οθονες απο τα περισσοτερα. σκλιροι και πολλα αλλα πεταχτηκαν ως αχριστα και μη συλλεκτικα. παντως φιλε θα σε συμβουλευα να μη τα πειραζεις αυτα τα μηχανιματα που εχεις (ενταξει δε χαλανε αλλα μη πιεζεις τι τυχη σου). ξεσκονισε τα και αστα καπου να τα βλεπεις γιατι ειναι συλλεκτικα. καποια μερα, καποιοι 16ριδες...
Makis Hourdakis Φεβρουάριος 3, 2005 #128 Φεβρουάριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από Βασιλης τι μπρατσαρες ειναι αυτες αγορινα μου? Ε, ήρεμα εσύ γιατί έχεις κακό παρελθόν . Δεν θα φταίω εγώ αν σου βγεί πάλι το όνομα... Οι "μπρατσάρες" φαίνονατι έτσι λόγω του οτι κρατάω το κινητό... Στην πραγματικότητα είμαι φλωράκι. Αρχική απάντηση από fANiS_K Του Βασιλη οι καλτσουλες ειναι πιο λολ παντως!! Έχω και κάτι άλλες με ένα χοντρό που λέει "I'm not fat. I'm big bonned"...
LordOfRings Φεβρουάριος 5, 2005 #129 Φεβρουάριος 5, 2005 Σπανος εισα βλέπω δεν εχεις τρίχες τι κιθαρίτσα ειναι αυτη ,, ,ειναι καμια αξιόλογη ?
Makis Hourdakis Φεβρουάριος 5, 2005 #130 Φεβρουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από LordOfRings Σπανος εισα βλέπω δεν εχεις τρίχες τι κιθαρίτσα ειναι αυτη ,, ,ειναι καμια αξιόλογη ? Είναι που βλέπεις το πίσω μέος του χεριού. ’μα δείς από μπροστά... Η κιθάρα είναι η πρώην Fender Stratocaster Standard σε sunburst του Jdrogas. Και πάλι thnx man! :Τ: Για τα λεφτά που την πήρα και για τη χρήση που της κάνω, μια χαρά είναι.
alex_000 Φεβρουάριος 5, 2005 #131 Φεβρουάριος 5, 2005 Αμα δεν παιξεις doom ακούγοντας metallica γιατί δεν εχεις κάρτα ήχου δεν εχεις νιώσει τιποτα.
sotiris Φεβρουάριος 5, 2005 #132 Φεβρουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από alex_000 Αμα δεν παιξεις doom ακούγοντας metallica γιατί δεν εχεις κάρτα ήχου δεν εχεις νιώσει τιποτα. lol. doom2 λιώσιμο. level 32 τον έβγαζα με μονόκαννη κάποτε... το 3 δε μου άρεσε καθόλου.
totally_wired Φεβρουάριος 5, 2005 Author #133 Φεβρουάριος 5, 2005 Μπα εγώ πιστεύω πως δεν έχεις ζήσει τίποτα εάν για να παίξεις ένα game δεν κάνεις boot από δισκέτα για να ελευθερώσεις λίγο απο τα 640K convetional mem. Φορτώνοντας μόνο VESA και στην καλύτερη την soundblaster...
kIlGoRi Φεβρουάριος 5, 2005 #134 Φεβρουάριος 5, 2005 ναι βασικα το 3 ηταν προβλεψιμο οπου και να πηγαινες ηξερες τι θα γινει ..
sotiris Φεβρουάριος 5, 2005 #135 Φεβρουάριος 5, 2005 τι να πω εγώ, έκανα 1 χρόνο να παίξω unreal tournament με το ποντίκι, έπαιζα με το πληκτρολόγιο
Makis Hourdakis Φεβρουάριος 5, 2005 #136 Φεβρουάριος 5, 2005 Μα νομίζω το doom 2 είχε επιλογή για να το χειρίζεσαι με το ποντίκι. Τουλάχιστον ένα που έχω βρεί εγώ έχει...
alex_000 Φεβρουάριος 5, 2005 #137 Φεβρουάριος 5, 2005 ΛΟΛ Οχι μάκη αυτή η επιλογή εχει ενσωματοθεί στα καινούρια add on (Jdoom κτλ ισως και στο doom 95) Αρχική απάντηση από totally_wired Μπα εγώ πιστεύω πως δεν έχεις ζήσει τίποτα εάν για να παίξεις ένα game δεν κάνεις boot από δισκέτα για να ελευθερώσεις λίγο απο τα 640K convetional mem. Φορτώνοντας μόνο VESA και στην καλύτερη την soundblaster... Δεν το εχω ζήσει αυτό. Πατούσα F4 και μετά F8 και διαλεγα τις γραμμές που ήθελα να φορτώσει το config.sys και autoexec.bat μια - μια.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.