stimpak Φεβρουάριος 1, 2005 #101 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2005 c:\mouse.bat Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Φεβρουάριος 1, 2005 #102 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2005 Αρχική απάντηση από stamatas [Σήμερα, στις 16:37] εδω κολαει αυτο που λενε "ειπαμε του παπα να χεσει και αυτος ξεκολιαστικε" @pontium με ολο το σεβασμο θελω να ρωτισω "σε τι θα βοηθισει αν συνδεσεις κασσετα σε αμστραδ?" αυτα δε τα εκανα ουτε εγω πριν δεκα χρονια. Plz ασε τους νεκρους στην ησυχια τους και ασχολησου με το σημερα Πσσσστ!!Για CPC464 μιλάμε....δεν έχει floppy.Ξέρεις πιο είναι καταρχήν;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Φεβρουάριος 1, 2005 #103 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2005 Το αγαπημένο μου παλιό..... Amstrad CPC464..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Φεβρουάριος 1, 2005 #104 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2005 ....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Φεβρουάριος 1, 2005 #105 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2005 AYTO TO KINHTO ΘΑ ΤΟ ΣΠΑΣΩ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Τόσο ωραίο πισι να βγαίνει έτσι φωτο......: Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamatas Φεβρουάριος 1, 2005 #106 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2005 νεκροφιλε. ασελγεις πανω σε νεκρα μηχανιματα αστα σε ενα μερος ρε δε μπορω να τα βλεπω να ταλαιπορουνται ακομα Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Φεβρουάριος 2, 2005 #107 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 Αρχική απάντηση από stamatas [Χθες, στις 22:41] νεκροφιλε. ασελγεις πανω σε νεκρα μηχανιματα αστα σε ενα μερος ρε δε μπορω να τα βλεπω να ταλαιπορουνται ακομα Γιατί να ταλαιπορούνται;;Εγώ αυτά τα παλιά πισια τα αγαπάω σαν να είναι αδέρφια μου...Λειτουργούν ακόμα κανονικά(Amstrad CPC 464,Amstrad CPC 6128,Amstrad PC 1512,Amstrad PC 1640,Amiga 500 και πάμε λέγοντας 8088 6MHz κτλ(κάνω κάτι σαν συλλογή)) ......σε άκρη είναι απλά το έβγαλα για την φώτο... Έχεις κανα παλιό πισι;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Φεβρουάριος 2, 2005 #108 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 δηλαδη pontium 1 χρονου επαιζες με τον cpc464? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Φεβρουάριος 2, 2005 #109 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 Όχι ρε!!Το απέκτησα αργότερα(πριν 5 χρόνια νομίζω).Ούτε που είχα γεννηθεί όταν βγήκε(1984).... Ξέρεις εσύ αν μπορώ να του συνδέσω το walkman;; Υ.Γ=Amiga 500 έπαιζα όταν ήμουν 4 χρονών....έχω και φώτο να κάθομαι μπροστά του και να παίζω "Midnight Resistance":p Link to comment Share on other sites More sharing options...
geoal Φεβρουάριος 2, 2005 #110 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 Ρε παιδια μπορει οι περισσοτεροι στα 16 τους να μην εχουν ζησει αυτες τις οντως ρομαντικες (για εμας τους μεγαλυτερους) εποχες αλλα μην ξεχνατε οτι στο μελλον θα δουν και θα χρησιμοποιησουν περισσοτερα και ισως ποιο θαυμαστα μηχανηματα απο οτι θα προλαβουμε εμεις με την διπλασια ηλικια.Εγω πραγματικα θα ηθελα να ημουν ακομη αγεννητος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow Hunter Φεβρουάριος 2, 2005 #111 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 Δεν ειναι απαραιτητο αυτο. Καθε τι τεχνολογικα καινουριο ειναι θαυμαστο για την εκαστοτε εποχη στα ματια του χρηστη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geoal Φεβρουάριος 2, 2005 #112 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 Σωστα και ετσι οπως την 'λετε' τωρα εσεις για τα Spectrum, Amiges, Ataria, Commodore 64 Oric Atmos,BBC model B, AppleII κτλ ετσι θα την λενε μετα απο 20 χρονια και αυτοι στους τοτε 16αρηδες για τους Pentium 3 στα 500ΜΗΖ και τις πρωτες καρτες γραφικων 3D που εμπεναν σαν συμπληρωμα επειδη η καρτα του συστηματος δεν ηξερε απο τετοια (ναι για την Voodoo μιλαω).Δεν πιστευω παντως οτι κατι τετοιο εχει νοημα περα απο ενα απλο πειραγματακι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 2, 2005 #113 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 όντως. όμως η διαφορά είναι ότι αναγκαστικά πρέπει πολλές φορές να γυρνάς στην αρχή για να προχωρήσεις περισσότερο. δηλαδή τα ηλεκτρονικά έχουν έναν βασικό τρόπο λειτουργίας, και από κει και πέρα ανεβαίνεις.αν όμως ψάχνεις κάτι πολύ σύνθετο δεν θα το καταλάβεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geoal Φεβρουάριος 2, 2005 #114 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 Και εγω συμφωνω οτι αν ασχολεισαι με κατι και σου αρεσει πρεπει να ξερεις και την ιστορια του απλα το συγκεκριμενο ποστ εγινε αφορμη μιας ανουσιας κοντρας που δεν βγαζει και πουθενα τελικα.Και φυσικα ο φιλτατος ποντιουμ ειναι πολυ τυχερος που εχει αυτα τα μηχανηματα σπιτι του γιατι πολλοι μεγαλυτεροι του που απλα εκεινη την εποχη δεν ασχολουνταν ουτε καν ηξεραν τι ειναι υπολογιστης αγνουν ακομη και την υπαρξη του και νομιζουν οτι το PC ηταν ο πρωτος υπολογιστης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Φεβρουάριος 2, 2005 #115 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 απλα στα 80s δεν ηταν το ιδιο κοινο και απλο να εχει κανεις PC, και οτι υπηρχε ηταν δυστροπο!. αυτο ειναι το 'μαγικο' εκεινης της εποχης! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 2, 2005 #116 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 βέβαια το ότι μαθαίνεις 10 εντολές και κάνεις 10 πράγματα δε σε κάνει απαραίτητα και γνώστη.(δηλαδή το ότι έπαιζες παιχνίδια σε commodore δεν διαφέρει από το να έπαιζες σε NES). το θέμα είναιπόσοι χρησιμοποιούσαν τέτοια pc για development. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Φεβρουάριος 2, 2005 #117 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 Τώρα προσπαθώ να ζωντανέψω τον PII από διάφορα σκόρπια εξαρτήματα. Βασικά η αρχική σύνθεση θα είναι:#Noname midi tower του 2001#Intell PII 266MHz w\ MMX technology#Intel 440BX mobo#2X 32MB SD-RAM με SIEMENS chips#Manli GeForce 4 MX440 #Creative PCI 64#Compex LAN PCI card#Western Digital 1GB IDE (στον 4άρη πρέπει να 'χω κάτι αρχεία και θέλω να τον ψάξω με την ησυχια μου).Ωστόσο, επειδή πέρυσι είχα ξαναπροσπαθήσει να τον αναστήσω αλλά δεν γινόταν (μάλλον την έχει ακούσει η Mobo), είπα του πατέρα μου να μου φέρει τον Pentium μπας και καταφέρω να τον σουλουπώσω. ’σχετο αλλά μέσα του είχε χέσει ένα ποντίκι που μάλλον μπήκε από τα ανοικτά φατνία PCI... Βασικά θέλω ένα παλιό σύστημα για να βάλω τα 98 και να τρέχω κάποια παλιά πράγματα που δεν μπορώ να τα καταφέρω να τρέξουν σε ΧP και από την άλλη δεν μπορώ να βάλω 98 στον μεγάλο...Ευχηθείτε μου καλλή τύχη...Υ.Γ.: Αν χρειαστώ Mobo, έχεις κανείς καμιά στο ράφι που να δουλεύει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seeker Φεβρουάριος 2, 2005 #118 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis’σχετο αλλά μέσα του είχε χέσει ένα ποντίκι που μάλλον μπήκε από τα ανοικτά φατνία PCI... Κ-Ο-Ρ-Υ-Φ-Α-Ι-Ο :jump: :jump: :jump: :worship: :worship: :clap: :clap: :happy2: :happy2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Φεβρουάριος 2, 2005 #119 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 Λοιπόν, το έστησα. Ορίστε το αποτέλεσμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Φεβρουάριος 2, 2005 #120 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 Στα ενδότερα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.