Guest Ιανουάριος 31, 2005 #81 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2005 Αρχική απάντηση από totally_wiredΔε θα χρειαστεί να βάλει drivers για mouse / cdrom Για το ποντίκι μπορείς να βάλεις drivers όταν το συνδέσεις στην USB θύρα.Αρχική απάντηση από Voudas ρε αφήστε τον σημερινό 16ρη και πείτε για τη σημερινή 16άρα! (α ρε κάτι άλογα, ρε πάρε άτι...) ΧΑΧΑΧΑ!!! Κορυφαίος!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Ιανουάριος 31, 2005 #82 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2005 Αρχική απάντηση από vdeseris Για να φρεσκάρεις την μνήμη σου... vdeseris τι amstrad ειναι αυτο ? δεν μου θυμηζει τον CPC6128 (CPC6128 που ειχε και κατι cardridge!! θυμαστε???) αριστερα πανω απο το disk-drive (με τις δισκετες που διαβαζονταν και απο τις δυο πλευρες!) οι περιβοητοι κωδικες για τα χρωματα στην Basic. amstrad=basic compiler! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Ιανουάριος 31, 2005 #83 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2005 Αρχική απάντηση από esdee [Σήμερα, στις 14:11] vdeseris τι amstrad ειναι αυτο ? δεν μου θυμηζει τον CPC6128 (CPC6128 που ειχε και κατι cardridge!! θυμαστε???) αριστερα πανω απο το disk-drive (με τις δισκετες που διαβαζονταν και απο τις δυο πλευρες!) οι περιβοητοι κωδικες για τα χρωματα στην Basic. amstrad=basic compiler! Και όμως είναι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιανουάριος 31, 2005 #84 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2005 Αρχική απάντηση από vdeseris Για να φρεσκάρεις την μνήμη σου... αυτα ειναι !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamatas Ιανουάριος 31, 2005 #85 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2005 χεχε ωραιος!! πανω σε αυτο εμαθα βασικ Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Ιανουάριος 31, 2005 Author #86 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2005 Αρχική απάντηση από schumifer Αυτουνού του Τσουρινάκη που έγραφε στο Metal Hammer ο αδερφός του ήταν-είναι (πιθανότατα)- βιολόγος και τον είχα καθηγητή στην τρίτη λυκείου.Πολύ καλό άτομο.Θυμάμαι όταν έδωσα πανελλήνιες τον πήρα γιατί ήταν και διορθωτής και του είπα τι έγραψα.Η απάντησή του ήταν ...έχεις γράψει κοντά στο 19 αλλά σύμφωνα με τις επίσημες διορθώσεις δεν μπορώ να σου βάλω πάνω από 16 .τελικά πήρα 15,5...ΑΣΧΕΤΟ αλλά τον θυμήθηκα Τουλάχιστο ο ένας αδερφός είναι μαθηματικός... Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Ιανουάριος 31, 2005 #87 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2005 Αρχική απάντηση από vdeseris Και όμως είναι.... !!! (γμ τη μυωπια μου!) εχεις δικιο!!! θυμαμαι επισης απο τα PC-master Pixel της εποχης κατι μηχανηματα archimedes ειχε κανεις ποτε τετοιο? (πωωωω, εχω flashback ολη την ωρα ... θυμηθικα το diskology!!! και το last ninja 2 που επιανε 1 δισκετα και απο τις 2 πλευρες!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamatas Ιανουάριος 31, 2005 #88 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2005 μπραβο ρε diskology λεγοταν αυτο που αντιγραφεις απο δισκετα σε δισκετα...η κανω λαθος? μαλλον αυτο ειναι γιατι κατι καλο μου θυμιζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιανουάριος 31, 2005 #89 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2005 Πώ ρε τσούστη να μην είχα ζήσει αυτές τις εποχές... @Stamatas: Για δικό μου σύστημα έλεγες μήπως; Η πλάκα είναι που σε καμιά δεκαριά χρόνια θα λέμε στην επόμενη γενιά "ε, ρε τι θυμήθηκα τώρα. Εκείνο τον P4 στα 2.8 - GHz είχαμε ακόμα τότε- με τα μόνο 512MB RAM. ήταν ένα από εκείνα τα τεράστια μηχανήματα που ήθελαν ολόκληρο case για να τα βάλεις. Δεν ήταν σαν τους σημερινούς που είναι σαν τις τότε πιστωτικές κάρτες...". Ε, ρε γέλια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamatas Ιανουάριος 31, 2005 #90 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2005 @Makis ναι για το δικο σου ελεγα τον Ρ2 στα 266. Μολις τα πεντιουμ περασανε το φραγμα των 200 Mhz εμενα μου φανικε διαστημικο επιτευγμα. μετα απο εκει αρχισε να ανεβαινει η συχνοτητα στα πισι με εκθετικους ρυθμους και τα δυο τρεια τελευταια χρονια καπως εχει ηρεμισει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamatas Ιανουάριος 31, 2005 #91 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2005 το 2002 αγοραζες πεντιουμ 2.4, το 2004 αγοραζεις πενιουμ 3.0το 1997 αγοραζες πεντιουμ 233, το 1999 αγοραζες 866 (4 φορες πανω).εγω ειχα υπολογισει, οτι σημερα θα εχουμε 7Ghz. Με απογοητευσανε μπορω να πω Link to comment Share on other sites More sharing options...
kender Ιανουάριος 31, 2005 #92 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2005 Για το κουμπάκι το turbo ... σε όλα τα σχολεία της Ελλάδος οι υπολογιστές που υπάρχουν (απορώ πως δεν είναι τπτ amiga 500) έχουν τουρμππο επάνω είμαστε πολυ έλεος Αντε πάω για ύπνο έχω και σχολείο αυριο να δω και το τουρμπο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιανουάριος 31, 2005 #93 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2005 Μα τι έκανε εκείνο το "turbo"; Αυτόματο oc; Νομίζω πως ο 486 που είχα είχε τέτοιο κουμπάκι... Δεν είμαι σίγουρος πάντως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas578 Ιανουάριος 31, 2005 #94 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2005 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Μα τι έκανε εκείνο το "turbo"; Αυτόματο oc; Νομίζω πως ο 486 που είχα είχε τέτοιο κουμπάκι... Δεν είμαι σίγουρος πάντως... Όταν έβγαζες το Τurbo/Hi , έτρεχε σε χαμηλότερη συχνότητα από την ονομαστική του, την μιση νομίζω. Ήταν για να μην πηγαίνουν πολύ γρήγορα κάποιες εφαρμογές/παιχνίδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_000 Φεβρουάριος 1, 2005 #95 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2005 Ναι αλλα γινόταν επιτόπου χωρις ρεσταρτ και ********. Για να ξαναεφαρμοστεί επρεπε να περάσουν 10 χρόνια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamatas Φεβρουάριος 1, 2005 #96 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2005 εμενα το κουτι ειχε ενα λεδ ντισπλαι και εγραφε 586 χωρις τουρμπο και 686 με τουρμπο.(233 Mhz pentium)το πατααας.....και πετας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suedehead Φεβρουάριος 1, 2005 #97 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2005 Αρχική απάντηση από kender [Χθες, στις 23:31] Για το κουμπάκι το turbo ... σε όλα τα σχολεία της Ελλάδος οι υπολογιστές που υπάρχουν (απορώ πως δεν είναι τπτ amiga 500) έχουν τουρμππο επάνω είμαστε πολυ έλεος Αντε πάω για ύπνο έχω και σχολείο αυριο να δω και το τουρμπο καλα θα ηταν να ειχαμε Amiga 500 αντι των κακασχημων Dos-based του καθε Πουλιαδη/Infoquest/Info something.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Φεβρουάριος 1, 2005 #98 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2005 Αρχική απάντηση από vdeseris [Χθες, στις 13:53] Για να φρεσκάρεις την μνήμη σου... ’σχετο αλλά έχεις δισκέτες γι 'αυτό;;Εγώ έχω μόνο μια.....:cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Φεβρουάριος 1, 2005 #99 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2005 Μπορώ να συνδέσω σε amstrad CPC464 walkman για κασέτα γιατί το δικό του κολάει;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamatas Φεβρουάριος 1, 2005 #100 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2005 Αρχική απάντηση από pontium Μπορώ να συνδέσω σε amstrad CPC464 walkman για κασέτα γιατί το δικό του κολάει;; εδω κολαει αυτο που λενε "ειπαμε του παπα να χεσει και αυτος ξεκολιαστικε" @pontium με ολο το σεβασμο θελω να ρωτισω "σε τι θα βοηθισει αν συνδεσεις κασσετα σε αμστραδ?" αυτα δε τα εκανα ουτε εγω πριν δεκα χρονια. Plz ασε τους νεκρους στην ησυχια τους και ασχολησου με το σημερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.