pontium Ιανουάριος 30, 2005 #41 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 Αρχική απάντηση από totally_wired [Σήμερα, στις 18:07] ΟΚ ας το χοντρίνουμε τότεΔε θα αλλάξει ποτέ μπαταρία βαρελάκιΔε θα χρειαστεί ποτέ να πάρει τηλέφωνο τον τσουρινάκηΔε θα αγοράσει ποτέ εκτυπωτή με ακίδεςΔε θα αγοράσει ποτέ εξωτερική cache για την cpu του Aχχχχχ!!Πριν απο μια βδομάδα άλλαξα σε μια μαμά με ένα 386DX στα 40MHz.Αυτο με το τηλέφωνο δεν το έχω κάνει ποτέ ενοείται.Τους εκτυπωτές δεν τους είχα αγοράσει ενοείται εγώ αλλά ο πατέρας μου(citizen 24e και star LC20)......συνεπεξεργαστή 387 ενοείς;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Ιανουάριος 30, 2005 #42 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 Αρχική απάντηση από Βασιλης [Σήμερα, στις 23:43] lol...ηρεμησε ρε ποντιε.......ουτε εγω σε πιστευω....πειραζει?αλλωστε μας ειχε πει σε παλαιοτερο ποστ οτι καποιος φιλος του πατερα σου ειχε μαγαζι με πισι κτλ αν δεν κανω λαθος κ πηγαινες εκει,,,οποτε οι φωτος μπορει να ειναι απο εκει κ οι δισκετες απο εκει επισης....μπορω κ εγω να βρω κ να ποστερω κ να κοτσαρω κ το ονομα μου....λολ Εγω δεν ειμαι 16:p...ειμαι 17...χεχε....κ εχω δει 2 φορες 5.25''...και παλαιοτερα ειχε πεσει στα χερια μου ενα pc που μπουταρε με τετοιες...αλλα δεν ηξερα καν πως να το ανοιξω,,,,τωρα εχω μονο τις μνημες του κ την μητρικη του...με επεξεργαστη καρτα.....celeron αν δεν κανω λαθος Μπα!!Δεν με πειράζει....οι αποδείξεις είναι σε φώτο και όποιος θέλει το κάνει.....άλλωστε δεν θέλω να το χοντρίνουμε και να τσακωνόμαστε.....:flower:Οι φώτο όμως είναι σημερινές και συγκεκριμένα βγήκαν πριν απο 7λεπτά περίπου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Ιανουάριος 30, 2005 #43 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 Αρχική απάντηση από pontiumσυνεπεξεργαστή 387 ενοείς;; 387 ηταν το παρατσουκλη του 386DX και δεν ηταν συνεπεξεργαστης αλλα ειχε μαθηματικο συνεπεξεργαστη (σε αντιθεση με τον 386SX) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Ιανουάριος 30, 2005 #44 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 Αρχική απάντηση από esdee [Σήμερα, στις 23:52] 387 ηταν το παρατσουκλη του 386DX και δεν ηταν συνεπεξεργαστης αλλα ειχε μαθηματικο συνεπεξεργαστη (σε αντιθεση με τον 386SX) Δεν το ήξερα.Thanks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Ιανουάριος 30, 2005 #45 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 Ε'ι' 'αρχοντα(LordOfRings)!!Να σου κάνω και μια ερώτηση(δεν το λέω εχθρικά)αλλά αυτό το δωμάτιο είναι το μαγαζί;;Μήπως αυτό το κρεβάτι είναι πάγκος συναρμολόγισης;;Μην τρελενόμαστε κιόλας!!! :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιανουάριος 30, 2005 #46 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 Αρχική απάντηση από pontium αλλά αυτό το δωμάτιο είναι το μαγαζί;;Μήπως αυτό το κρεβάτι είναι πάγκος συναρμολόγισης; που το καταλαβες?χαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Ιανουάριος 30, 2005 #47 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 ok .συγνώμη .. τα παρατάω αρχίζω και φοβάμαι . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Ιανουάριος 30, 2005 #48 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 Αρχική απάντηση από Βασιλης [Σήμερα, στις 00:13] που το καταλαβες?χαχαχα :D :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Ιανουάριος 30, 2005 #49 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 Αρχική απάντηση από LordOfRings [Σήμερα, στις 00:16] ok .συγνώμη .. τα παρατάω αρχίζω και φοβάμαι . . Ωραίο το laser μου ε;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Ιανουάριος 30, 2005 #50 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 Αρχική απάντηση από LordOfRings [Σήμερα, στις 00:16] ok .συγνώμη .. τα παρατάω αρχίζω και φοβάμαι . . Ξέρεις δεν είμαι άτομο το οποίο λέει οτι έχει αλλά δεν έχει αποδείξεις......σε ότι λέω υπάρχει και μια απόδειξη,οπότε άμα θες το παραδέχεσαι ή απλά μας αφήνεις ήσυχους εμάς τους 16άριδες.Δεν θέλω να :fight: κάθε λίγο και λιγάκι...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Ιανουάριος 30, 2005 #51 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 Και πως τους έλεγαν τους άλλους τους σκληρούς? bigfoot και ? (fireblade ίσως? κάτι με fire μου φαίνεται!)Επίσης ο 16άρης δεν ονειρεύτηκε ποτέ sound kit! Ξέρετε, κάρτα ήχου, cd και ηχεία. Νομίζω τουλάχιστον! Το δικό μου πρώτο cd ήταν ένα sony 2χ με πορτάκι που το έβγαζες με το χέρι.Ο Τσουρινάκης σταμάτησε να ασχολείται με τον χώρο? Ακόμη στο PC MASTER είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Ιανουάριος 30, 2005 #52 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 Αρχική απάντηση από bleo8onhs Και πως τους έλεγαν τους άλλους τους σκληρούς? bigfoot και ? (fireblade ίσως? κάτι με fire μου φαίνεται!) bigfoot , quantum ηταν αν δεν κανω λαθος και 5.25"! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Ιανουάριος 30, 2005 #53 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 Αρχική απάντηση από esdee 387 ηταν το παρατσουκλη του 386DX και δεν ηταν συνεπεξεργαστης αλλα ειχε μαθηματικο συνεπεξεργαστη (σε αντιθεση με τον 386SX) Tσου...Αυτή ήταν η διαφορά του 486SX από τον 486(DX) ο οποίος βγήκε για να χτυπήσει τον 386-40 της AMD....Ο 386SX ήταν εσωτερικά 32bit (μπορούσε να δουλέψει windows 2.0 386) αλλά αν θυμάμαι καλά επικοινωνούσε με την μνήμη στα 16bit. Σαν αντιστοιχία φανταστείτε έναν Sempron σε socket για Α64.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιανουάριος 30, 2005 #54 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 quantum fireball ρε, pure power. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Ιανουάριος 30, 2005 #55 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 Αρχική απάντηση από bleo8onhs [Σήμερα, στις 00:32] Και πως τους έλεγαν τους άλλους τους σκληρούς? bigfoot και ? (fireblade ίσως? κάτι με fire μου φαίνεται!) Επίσης ο 16άρης δεν ονειρεύτηκε ποτέ sound kit! Ξέρετε, κάρτα ήχου, cd και ηχεία. Νομίζω τουλάχιστον! Το δικό μου πρώτο cd ήταν ένα sony 2χ με πορτάκι που το έβγαζες με το χέρι. Ο Τσουρινάκης σταμάτησε να ασχολείται με τον χώρο? Ακόμη στο PC MASTER είναι? Fireball Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Ιανουάριος 30, 2005 #56 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 Αρχική απάντηση από bleo8onhs [Σήμερα, στις 00:32] Και πως τους έλεγαν τους άλλους τους σκληρούς? bigfoot και ? (fireblade ίσως? κάτι με fire μου φαίνεται!)Επίσης ο 16άρης δεν ονειρεύτηκε ποτέ sound kit! Ξέρετε, κάρτα ήχου, cd και ηχεία. Νομίζω τουλάχιστον! Το δικό μου πρώτο cd ήταν ένα sony 2χ με πορτάκι που το έβγαζες με το χέρι.Ο Τσουρινάκης σταμάτησε να ασχολείται με τον χώρο? Ακόμη στο PC MASTER είναι? Μήπως ενοείς ένα cd-rom που έχει ένα λαμπάκι ορθωγόνιο στη μέση που άλλαζε χρώμα όταν έμπενε το cd και είναι του 93;;Η καλωδιοταινία που έμπενε απο πίσω που ήταν ίδια με του floppy;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Ιανουάριος 30, 2005 #57 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 Αρχική απάντηση από vdeseris Fireball Ναι ρε μάγκες, fireball! Κορυφή τότε με τους bigfoot! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Ιανουάριος 30, 2005 #58 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 quantum(bigfoot,fireball) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Ιανουάριος 30, 2005 #59 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 Αρχική απάντηση από grigas [Σήμερα, στις 00:38] Tσου...Αυτή ήταν η διαφορά του 486SX από τον 486(DX) ο οποίος βγήκε για να χτυπήσει τον 386-40 της AMD....Ο 386SX ήταν εσωτερικά 32bit (μπορούσε να δουλέψει windows 2.0 386) αλλά αν θυμάμαι καλά επικοινωνούσε με την μνήμη στα 16bit. Σαν αντιστοιχία φανταστείτε έναν Sempron σε socket για Α64.... Ναι όντως με τον SX έτσι ήταν......εγώ που έχω ένα τέτοιο δουλεύει με 95 μια χαρά και 8ΜΒ RAM αλλά δεν υποστηρίζει 32άρια προγράμματα......άσχετο αλλά ξέρεις κανα site που μπορώ να κατεβάσω τα Windows 2.0;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιανουάριος 30, 2005 #60 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 fireball ήταν ο γκαζιάρης, bigfoot ο φτηνός. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.