Jump to content

Ο σημερινός 16άρης

totally_wired

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από pontium

Έχετε άδικο ρε παιδιά!!Εγώ που όπου να 'ναι θα κλείσω τα 16.....

1)Έχω γύρω στις 400 δισκέτες 5.25" και ενοείται οτι τις έχω λειτουργήσει αφού εγώ τις είχα γράψει...

2)Έχω ζήσει αρκετά τέτοια...

3)Έχω βάλει και για mouse DFI σε 5.25" και για CD-ROM sony 4x με απαραίτητη κάρτα ISA σε MS-DOS και Windows 3.1......(μου έχουνε λείψει κάπως)

4)Πριν απο δυό μήνες το έκανα κάθε λίγο και λιγάκι

5)Με modem εξωτερικό 14.400Κbit ήταν λίγο δύσκολα τα πράγματα και internet απο 386 με Windows 3.1

6)Έχω κάνει και απο αυτό...

7)Γιατί να αναρωτηθώ....

Ωστόσο έχω δει και έχω δισκάκια 5.25" των 21ΜΒ και μετά σε 3.5" απο 61ΜΒ και βάλε.....Απο DOS ξέρω αρκετές βασικές εντολές...θυμάμαι που αντέγραφα δισκέτες μέσα στον δίσκο γιατί δεν είχα δεύτερο και μετά τα έγραφα σε άλλη και πολλά άλλα πράγματα..... :cry:

ουπς και αλλος ενας ΄'μικρος'.......................:)

• Replies 136
  • Created
  • Last Reply

οι 16αρηδες εχετε δουλεψει και Amstrad CPC6128 128 kb ram με πρασινη οθονη?amiga 500?Sinclair PC2000 8086 με CGA καρτα γραφικων 512κβ ραμ?ουπς πολυ πισω πηγα

αχχχχχχχχχχχχ παλιες καλες εποχες.σνιφ συγκινηθηκα.

ποιος ομως εχει

1) ειχε PC χωρις HDD :p

2) για να δει το fatality στο mortal combat 1 επρεπε να ελεξει 1-2 δισκετες?

δεν τραβαω τιν κατασταση σε non-PC πλατφορμες

amiga 500

Atari ST FM

spectrum

QL

commodore

amstrad

;)

ΟΚ ας το χοντρίνουμε τότε

Δε θα αλλάξει ποτέ μπαταρία βαρελάκι

Δε θα χρειαστεί ποτέ να πάρει τηλέφωνο τον τσουρινάκη

Δε θα αγοράσει ποτέ εκτυπωτή με ακίδες

Δε θα αγοράσει ποτέ εξωτερική cache για την cpu του

Αρχική απάντηση από xristina83

παιδες σας την έφερε ο 'μικρος'........................

:p :P

Αρχική απάντηση από xristina83

ουπς και αλλος ενας ΄'μικρος'.......................:)

ναι ναι .. .

ενταξει μας πείσατε . . .Και εμενα ο μπαμπας μου εχει Τρακτερ 40χρονών. τι παει να παει οτι ειναι δικο μου και οτι το χειρίζομαι εγω ? ?

οι 16αριδες ποτε χρησιμοποιούσαν δικσετες 5.25'' στα 5 τους μην τρελαθούμε κιόλας????,,

εγω ξεκίνησα να ασχολουμε με υπολογιστες εδω και 11-12 χρονια και ισα ισα που προλαβα για κανα 2χρονια 5,25''

Αρχική απάντηση από LordOfRings

ναι ναι .. .

ενταξει μας πείσατε . . .Και εμενα ο μπαμπας μου εχει Τρακτερ 40χρονών. τι παει να παει οτι ειναι δικο μου και οτι το χειρίζομαι εγω ? ?

οι 16αριδες ποτε χρησιμοποιούσαν δικσετες 5.25'' στα 5 τους μην τρελαθούμε κιόλας????,,

εγω ξεκίνησα να ασχολουμε με υπολογιστες εδω και 11-12 χρονια και ισα ισα που προλαβα για κανα 2χρονια 5,25''

A μη τα βάζεισ μαζι μου εγω απλα ειπα τι λενε:)

δεσ εδω.............

Αρχική απάντηση από apostglen46

Ουδεποτε ειπα οτι εχω χρισιμοποιησει 5,25

Χριστίνα δεν τα βάζω μαζι σου ...

λέει ο Pontium οτι εχει γραψει 400δισκέτες 5.25'' ειναι να μην τρέλένεσαι ? . . .

τις έγραψε οταν ήταν 4χρονών μάλλον μετα το περπάτημα και το μίλημα και να πάει τουαλέτα μονος του, εμαθε να πιανει και το πληκτρολόγιο... . .

εγω εχω το πολύ 10-12 5,25'' και λιγότερες απο 50-60 3.5''

και τι εχουν μέσα ρε Pontium αυτες οι 400 ? . πρέπει να είσουν ΥπερΜωρό ..

post-523-1416071605,586_thumb.jpg

Κοίτα, δεν είναι ανάγκη να χρησιμοποιεί κανείς την τεχνολογία στην ώρα της για να λέει οτι έχει χρησιμοποιήσει κάτι. Εγώ ας πούμε όταν είχα τον 1γίγα δίσκο ήταν η εποχή που είχαν προτοεμφανιστεί οι P4 και οι δίσκοι τότε ήταν στα περίπου 40-60GB αν θυμάμαι καλά. Δεν είπα οτι είχα χρησιμοποιήσει αυτό το δίσκο εν έτει 1995... Εκείνη την εποχή (2001) είχα ένα PII στα 266MHz με μία mobo που είχε ακόμη δυο θύρες ISA και μνήμη 64MB SD-RAM. Κάρτα γραφικών μία Matrox 2σδιάστατη με 8MB μνήμη. Τροφοδοτικό 250W και κουτί από αυτά που ο επεξεργαστής ήταν πίσω από το τροφοδοτικό... Επίσης κάποτε είχα ένα Pentium (με MMX εντολές) στα 233MHz, Με 48MB RAM, επιτραπέζιο κουτί και on board κάρτα γραφικών που δέσμευε 4MB από τη μνήμη. Και αυτός είχε δυο θύρες ISA. Από αυτόν είναι η οθόνη που έχω τώρα. Ο επεξεργαστής έχει βρεί μια θέση σε ένα ράφι και το υπόλοιπο μηχάνημα είναι πεταμένο σε μια άκρη στο γραφείο του πατέρα μου... Πιο πριν είχα ένα 486 στα 60 νομίζω αλλά δεν ξέρω περισσότερα μιας και τότε έπαιζα με τη ζωγραφική των windows και έγραφα μαμακίες στο wordpad. Θυμάμαι οτι είχα και ένα printer HP Deskjet 550c. Όποτε τύπωνα πολλές σελίδες με έπιανε πονοκέφαλος από το θόρυβο που έκανε...

Αρχική απάντηση από LordOfRings [Σήμερα, στις 19:14]

Χριστίνα δεν τα βάζω μαζι σου ...

λέει ο Pontium οτι εχει γραψει 400δισκέτες 5.25'' ειναι να μην τρέλένεσαι ? . . .

τις έγραψε οταν ήταν 4χρονών μάλλον μετα το περπάτημα και το μίλημα και να πάει τουαλέτα μονος του, εμαθε να πιανει και το πληκτρολόγιο... . .

εγω εχω το πολύ 10-12 5,25'' και λιγότερες απο 50-60 3.5''

και τι εχουν μέσα ρε Pontium αυτες οι 400 ? . πρέπει να είσουν ΥπερΜωρό ..

Αφού δεν πιστεύεις τότε θες αποδείξεις φαντάζομαι......Πάρε τότε:

1)

post-1793-1416071606,9354_thumb.jpg

Ναι παίδες είχα και amiga 500 και έπαιζα παιχνιδάκια(άλλοστε την βλέπετε και πάνω).....Αλλά ρε LordOfRings (ναι,είμουν το superbaby) μην το κάνεις θέμα επειδή σου την λέει ένας 16άρης....

Ναι παίδες είχα και amiga 500 και έπαιζα παιχνιδάκια(άλλοστε την βλέπετε και πάνω).....Αλλά ρε LordOfRings (ναι,είμουν το superbaby) μην το κάνεις θέμα επειδή σου την λέει ένας 16άρης....

δεν εχει νοημα το να την λετε ο ενας στον αλλο. pontium με δικια σου προτωβουλια απεκτησες την amiga η απλα επειδη υπηρχε στο σπιτι την χρησιμοποιουσες?

Ναι παίδες είχα και amiga 500 και έπαιζα παιχνιδάκια(άλλοστε την βλέπετε και πάνω).....Αλλά ρε LordOfTheRings (ναι,είμουν το superbaby) μην το κάνεις θέμα επειδή σου την λέει ένας 16άρης....

lol...ηρεμησε ρε ποντιε....:p...ουτε εγω σε πιστευω....πειραζει?αλλωστε μας ειχε πει σε παλαιοτερο ποστ οτι καποιος φιλος του πατερα σου ειχε μαγαζι με πισι κτλ αν δεν κανω λαθος κ πηγαινες εκει,,,οποτε οι φωτος μπορει να ειναι απο εκει κ οι δισκετες απο εκει επισης....μπορω κ εγω να βρω κ να ποστερω κ να κοτσαρω κ το ονομα μου....λολ

Εγω δεν ειμαι 16:p...ειμαι 17...χεχε....κ εχω δει 2 φορες 5.25''...και παλαιοτερα ειχε πεσει στα χερια μου ενα pc που μπουταρε με τετοιες...αλλα δεν ηξερα καν πως να το ανοιξω,,,,τωρα εχω μονο τις μνημες του κ την μητρικη του...με επεξεργαστη καρτα.....celeron αν δεν κανω λαθος

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.