totally_wired Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30, 2005 Μιας και είναι κυριακή ξημέρωμα είπα να κάνω ένα ανάλαφρο πόστ...Έτσι ο νέος της εποχής...Δε θα δεί ποτέ του δισκέτα 5.25 σε δράση (για να μην πω 3.5)Δε θα ζήσει τους 2³ συνδιασμούς των καλωδίων ide στα drives...Δε θα χρειαστεί να βάλει drivers για mouse / cdromΔε θα καθαρίσει ποτέ την μπίχλα από τα ράουλα του mouseΔε θα ακούσει το mp3 τμηματικά καθώς κατεβαίνει γιατί με την dsl κατεβαίνει πιο γρήγορα από όσο είναι το bitrate του mp3Δε θα κάνει ούτε μια φορά hyperterminalΘα αναρωτηθεί διαβάζοντας το πόστ αυτό γιατί να χρειάζονταν κάποτε drivers για το mouse ή το cdromάντε για νανάκια τώρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Ιανουάριος 30, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 Ααααααα...Αν δεν είχα το λινουξάκι θα μου έλειπε πάρα πολύ το Α:/dir Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιανουάριος 30, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 Ωραιος! Στην υγεια μας ρε παιδια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike83 Ιανουάριος 30, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 Δεν θα ειχε δισκο 1 γιγα και με το που βγαινουν οι 4αριδες θα λεει Μαμω..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιανουάριος 30, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 Αρχική απάντηση από totally_wired [Σήμερα, στις 03:02] Μιας και είναι κυριακή ξημέρωμα είπα να κάνω ένα ανάλαφρο πόστ... Έτσι ο νέος της εποχής... 1.Δε θα δεί ποτέ του δισκέτα 5.25 σε δράση (για να μην πω 3.5) 2.Δε θα ζήσει τους 2³ συνδιασμούς των καλωδίων ide στα drives... 3.Δε θα χρειαστεί να βάλει drivers για mouse / cdrom 4.Δε θα καθαρίσει ποτέ την μπίχλα από τα ράουλα του mouse 5.Δε θα ακούσει το mp3 τμηματικά καθώς κατεβαίνει γιατί με την dsl κατεβαίνει πιο γρήγορα από όσο είναι το bitrate του mp3 6.Δε θα κάνει ούτε μια φορά hyperterminal 7.Θα αναρωτηθεί διαβάζοντας το πόστ αυτό γιατί να χρειάζονταν κάποτε drivers για το mouse ή το cdrom άντε για νανάκια τώρα... Κι όμως! 1. Έχω δεί και 5.25 και 3.5 σε δράση! 2. Έχω περάσει και από αυτά... 3. Όντως δεν έχω χρειαστεί. (μα καλά χρειάζονταν drivers για αυτά; ) 4. Αχ, μη μου τα θυμίζεις τώρα αυτά... Μέχρι πριν 1 χρόνο είχα με μπίλια και ήθελε κάθε τόσο καθάρισμα. 5. Πριν που είχα ISDN τι νομίζεις έκανα; 6. Τι είναι το Hyperterminal; 7. Βλέπε #3 Και έχω περάσει και από format του στυλ C: C:\format c: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιανουάριος 30, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 Αρχική απάντηση από pro Δεν θα ειχε δισκο 1 γιγα και με το που βγαινουν οι 4αριδες θα λεει Μαμω..... Και κάποτε είχα και δίσκο 1 γίγα και έλεγα μαμώ μόλις πήρα υπολογιστή με 4άρη (ή 3άρη, δε θυμάμαι). Βλέπεις μπορεί να είμαι νέος αλλά τα χέρια μου ακουμπούσανε πληκτρολόγιο από 3 χρονών (1993)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Ιανουάριος 30, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 HyperTerminalHyperTerminal is a program that you can use to connect to other computers, Telnet sites, bulletin board systems (BBSs), online services, and host computers, using either your modem or a null modem cable. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιανουάριος 30, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 Με πιό απλά λόγια δλδ το προγραμματάκι που έκανες dial-up στις PSTN και ISDN συνδέσεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Ιανουάριος 30, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 Αρχική απάντηση από totally_wired................Δε θα κάνει ούτε μια φορά hyperterminal...... Eκτος και αν παιζει με κανενα sunακι Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_000 Ιανουάριος 30, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 Ρε εδω δεν θα εχει δει pc χωρις 3d Καρτα γραφικών και windows αυτά σε μάραναν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Ιανουάριος 30, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Με πιό απλά λόγια δλδ το προγραμματάκι που έκανες dial-up στις PSTN και ISDN συνδέσεις; 'Οχι... είναι το πρόγραμμα που κάνεις dialup από το pc σου σε ένα άλλο pc... για λόγους ξεπερασμένους σήμερα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostglen46 Ιανουάριος 30, 2005 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 Ειμαι 14 και ομως εχω ζησει ολα οσα λες με εξαιρεση την 5,25 Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxon_747 Ιανουάριος 30, 2005 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 Oπως επισης (μαλλον) δεν θα δει κιτρινη (μονοχρωμη) οθονη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Ιανουάριος 30, 2005 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 ακομα δεν θα δει τα κουτια με το κουμπάκι ΤURBO !!!!.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Ιανουάριος 30, 2005 Author #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 Αρχική απάντηση από LordOfRings ακομα δεν θα δει τα κουτια με το κουμπάκι ΤURBO !!!!.... AEHAEHAHEHAE ΑΥΤΟ ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑΌσο αφορά τα κίτρινα μονόχρομα monitors υπάρχει πιθανότητα να τα συναντίσει σε βιομηχανικού τύπου συσκεύες... Κανένα cnc κτλ Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMeS Ιανουάριος 30, 2005 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 Αρχική απάντηση από saxon_747 Oπως επισης (μαλλον) δεν θα δει κιτρινη (μονοχρωμη) οθονη... Και όμως παρόλο που είμαι 18 παρα κάτι, έχω δει και έχω χρεισιμοποιήσει pc με μονόχρωμη οθόνη και dos Αρχική απάντηση από LordOfRings ακομα δεν θα δει τα κουτια με το κουμπάκι ΤURBO !!!!.... Και αυτό το έχω δει!!!Το πατάς και πετάς Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATi Ιανουάριος 30, 2005 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 Αν και 15, έχω στην αποθήκη μου Κιτρινόμαυρη οθόνη και την θυμάμαι από τότε που έπαιζα ski. Έχω επίσης Η/Υ με turbo, Daewoo παρακαλώ με δικέτες 5.25. Φοβερή τεχνολογία. Α και όσο για το ποντίκι έχω ένα ακριβώς μόλις ανοίξεις τη ντουλάπα μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Ιανουάριος 30, 2005 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 Έχετε άδικο ρε παιδιά!!Εγώ που όπου να 'ναι θα κλείσω τα 16.....1)Έχω γύρω στις 400 δισκέτες 5.25" και ενοείται οτι τις έχω λειτουργήσει αφού εγώ τις είχα γράψει...2)Έχω ζήσει αρκετά τέτοια...3)Έχω βάλει και για mouse DFI σε 5.25" και για CD-ROM sony 4x με απαραίτητη κάρτα ISA σε MS-DOS και Windows 3.1......(μου έχουνε λείψει κάπως)4)Πριν απο δυό μήνες το έκανα κάθε λίγο και λιγάκι5)Με modem εξωτερικό 14.400Κbit ήταν λίγο δύσκολα τα πράγματα και internet απο 386 με Windows 3.16)Έχω κάνει και απο αυτό...7)Γιατί να αναρωτηθώ....Ωστόσο έχω δει και έχω δισκάκια 5.25" των 21ΜΒ και μετά σε 3.5" απο 61ΜΒ και βάλε.....Απο DOS ξέρω αρκετές βασικές εντολές...θυμάμαι που αντέγραφα δισκέτες μέσα στον δίσκο γιατί δεν είχα δεύτερο και μετά τα έγραφα σε άλλη και πολλά άλλα πράγματα..... :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Ιανουάριος 30, 2005 #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 Αρχική απάντηση από pro Δεν θα ειχε δισκο 1 γιγα και με το που βγαινουν οι 4αριδες θα λεει Μαμω..... Quantum Bigfoot! Δίσκος 1,2 GB σε 5.25''!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristina83 Ιανουάριος 30, 2005 #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Κι όμως! 1. Έχω δεί και 5.25 και 3.5 σε δράση! 2. Έχω περάσει και από αυτά... 3. Όντως δεν έχω χρειαστεί. (μα καλά χρειάζονταν drivers για αυτά; ) 4. Αχ, μη μου τα θυμίζεις τώρα αυτά... Μέχρι πριν 1 χρόνο είχα με μπίλια και ήθελε κάθε τόσο καθάρισμα. 5. Πριν που είχα ISDN τι νομίζεις έκανα; 6. Τι είναι το Hyperterminal; 7. Βλέπε #3 Και έχω περάσει και από format του στυλ C: C:\format c: παιδες σας την έφερε ο 'μικρος'........................ :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.