gijo Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2006 καλημερα παιδια θελω επηγοντοσ βοηθεια εχω κολησει ενα spyware πωσ μπορω να το βγαλω προτηνετε μου ενα προγραμα.μου ανοιγει αυτοματα μαζι με τα win σαν προγραμα διπλα απο το ρολοι.μου γραφει win-spy και δεν μπορω να του κανω τιποτα ουτε με διπλο ανοιγει ουτε δεξι τιποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
regent1442169115 Σεπτέμβριος 27, 2006 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2006 Ad-Aware από εδώ. Είναι και δωρεάν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Σεπτέμβριος 27, 2006 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2006 Αν συναντήσεις κάποιο πρόβλημα , μπες στο λειτουργικό σε safe mode να καθαρίσει το πρόγραμμα αρχεία που ίσως είναι "απασχολημένα" σε κανονική λειτουργεία.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gijo Σεπτέμβριος 27, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2006 πωσ μπορω να το κανω αυτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Σεπτέμβριος 27, 2006 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2006 Οταν κάνεις restart λίγο μετά το boot πάτα το F8.. θα σοθ βγάλει τις επιλογές για safe mode... Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddoctor Σεπτέμβριος 27, 2006 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2006 Και να απενεργοποιήσεις πρώτα το System Restore, αλλιώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γυρίσει πίσω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.