Jump to content

Προβλημα με τροφοδοτικό

tsif

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εδώ και 2 μέρες το τροφοδοτικό μου ενα SANSUN 480W μου κάνει νερά.

Δεν μου ανοιγει το pc αμέσος αλλά πρέπει να του βγάλω το καλώδιο τροφοδοσίας και να του το ξαναβάλλω (λέτε να είναι θυληκό :112: :042: )

Τέλος πάντον μάλλον θα πρέπει να το επιστρέψω πριν μου καταστρέψει τπτ(Ευτυχώς είναι μεσα στην εγγύηση)

Θα ήθελα να μου προτείνετε ένα καινούριο (οικονομικό) που να αντέξει όμως εναν conroe ή έναν X2 3800 ΑΜ2 μια και άμμεσα θα αναβαθμιστώ..

τί λετε γι αυτό

Και από WATT με πόσα θα είμαι καλυμένος για την αναβάθμιση ??

Ανάλογα με το οc που προτίθεσαι να κάνεις.Πάντως με την τιμή/watt να πέφτει αισθητά τον τελευταίο καιρό θα πρότεινα 500w+.

Δεν είμαι και πολύ του o/c , Οπότε πάμε για 450-500 Watt αν έχετε κάποιο συγκεκριμένο κομάτι ας το δούμε.

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Mακριά από q-tek καλύτερα.Επειδή ψάχνεις για κάτι φθηνό..κοίτα για Ηeroichi,Chieftec.

PS:Η ατάκα όλα τα λεφτά..:D

Γιατί βρε μακρια από τα Qtek! Σ'αυτή την τίμη περιλαμβάνονται και τα πυροτεχνήματα!!! :p :033:

• 2 weeks later...

Τελικά θα καταλήξω στο THERMALTAKE 500W

μια και το q teck δεν έχει sata τροφοδοσία...

πώς σας φαίνετε ???

εχμ ναι... για σοβαρες καταστασεις μετα τα qtek αποφευγουμε και τα thermatake.

πιστευεις πραγματικά οτι 60Ε τροφοδοτικό μπορεί να σου δώσει 500 αληθινα watt (η ακομα και 400...) οταν τα αντιστοιχα 500W εχουν σχεδόν τα διπλάσια χρήματα?

Γνώμη μου να δώσεις κατι παραπανω και να κοιταξεις κατι σε Heroichi η Chieftec όπως ειπε και ο deadlock.

:022: :022: Επειδή με έχει κουράσει το όλο θέμα μπορείτε να μου προτείνετε ΕΝΑ απο αυτά

Ευχαριστώ προκαταβολικά

δε χρειαζεται να αγχώνεσε :) από αυτα το HEROICHI WINDMILL PRO 500W :)

Δεν με πρόλαβες panoc και τελικα πήρα το TAGAN

Ελπίζω να έκανα καλή επιλογή.....:017: ....

Το σίγουρο είναι ότι μετά απο 1 ώρα στο pc ο θόρυβος έχει μειωθεί αισθητά καθός και ότι το κουτί μου έγινε πιό όμορφο και με πολύ καλύτερη κυκλοφορία του αέρα στο εσωτερικό του πχ η κάρτα μου κατέβηκε στους 52:023:

Αυτά... σχόλια ευπρόσδεκτα..

Ετσι λέω κι εγώ .Μία απορία έχω για την γείωση που είχε το τροφοδοτικό πού θα πρέπει να την βιδώσω ?????? Πρός το παρόν είναι με μονωτική !!!!και περιμένει..

• 2 weeks later...

ΑΝ άφηνες το παλιο τροφοδοτικό μια ωραία πρωια θα έκανε 1 τσαφ θα έριχνε την ασφάλεια στο σπίτι και οτι μπορούσε να πάρει θα το έπαιρνε.Πολυ παλιοκατάσταση

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.