nexis72 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26, 2006 Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα που με έχει μπερδέψει. Πιστεύω πώς είναι πρόβλημα του media player (χωρίς να είμαι και σίγουρος) και δέν έχω ιδέα πώς να το λύσω. Προτοπαρουσιάστηκε όταν άνοιγα κάποια mp3 και τα έπαιζε σε σαν να ήταν σε γρήγορη ταχύτητα. Μετά κάποια videos τα έπαιζε και αυτά σε γρήγορη ταχύτητα (σαν fast fordward). Εντομεταξύ δέν το έκανε σε όλα. Ούτε και έχω καταλάβει πώς επιλέγει σε ποιά το κάνει. Πάντως αν το κάνει σε κάποιο συγκεκριμένο θα το κάνει όσες φορές και αν το ανοίξω. Το πρόβλημα αυτό το είχα λύσει χρησιμοποιώντας άλλο player. Μετά το πρόβλημα αυτό το είδα και σε κάποιες σελίδες με βιντεάκια στο ιντερνετ αστεία που τα έπαιζε και αυτά γρήγορα. Κατέβασα το media player 10 (είχα το 9) πάλι τα ίδια. Μέχρι που αντιμετώπισα το μεγάλο πρόβλημα. Καθότι παίζω σκάκι και παρακολουθώ το παγόσμιο πρωτάθλημα που διεξάγεται αυτή την στιγμή... Πλήρωσα κάποια συνδρομή για ζωντανό σχολιασμό τών παρτίδων. Έλα όμως που χρησημοποιούν το media player. Στην αρχή έπαιζε το live audio σε fast forward. Και αφού είναι Live έκανε διακοπές. Μετά σταμάτησε τελείως να παιζει. Τώρα βλέπω το equalizer του media player να παίζει και δέν ακούω τίποτα.. HEEEEEEEEELPPPPPP Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Σεπτέμβριος 26, 2006 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2006 Μήπως έχεις διπύρηνο?Έκανες εγκατάσταση το Hotfix? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nexis72 Σεπτέμβριος 26, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2006 όχι ο επεξεργαστής μου είναι ιντελ 3 Ghz μονοπύρηνος. Το hotfix ούτε που ξέρω τί είναι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
komos Σεπτέμβριος 26, 2006 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2006 για δοκιμασε να βαλεις ενα πακετο με codecs πχ klite ffdshow μπας και φταιει κανας codec Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Σεπτέμβριος 27, 2006 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2006 Συνήθως είναι πρόβλημα codecs... Μπες στο site της MS και κατέβασε τα codecs απο την αρχή.... Έχει κάτι WM9 codecs για αρχή.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowler Σεπτέμβριος 27, 2006 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2006 Μπορείς να τα κατεβάσεις σαν bundle απο εδώΙδιαίτερα σου συνιστώ αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.