Jump to content

Δεν προλαβε να εμφανιστει η οθονη στο e-shop,τρεχουν να αυξησουν την τιμη...

flamenco_guitar_player

Recommended Posts

Προκειται για τη VIEWSONIC VG2021M 20''.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.150516

Εδω και καμποσο καιρο παρακολουθω την αγορα στις LCD οθονες.Αρχικα εψαχνα για 19",προσανατοσμενη σε ιντερνετ-βιντεο κυριως χρηση,αλλα μετα βλεπω να εμφανιζεται η παραπανω με μονο 275 ευρω.Η τιμη της δικαιολογειται απο το γεγονος οτι εχει 1400χ1050 αναλυση,αντι για 1600χ1200 που συνηθιζεται στις 20".Ουσιαστικα,σε σχεση με 19", κερδιζει οχι στην αναλυση αλλα σε μεγεθος πιξελ (φαινονται πιο μεγαλα τα γραμματα).Αναλυτικα χαρακτηριστικα:

Ανάλυση: 1400x1050.

Μέγεθος Ορατής Επιφάνειας: 40.89cm x 30.73cm (οριζόντια x κατακόρυφη).

Γωνίες θέασης: Οριζόντια: 170, Κατακόρυφα: 155 μοίρες.

Χρόνος Απόκρισης: 8 ms.

Κοντράστ: 500:1.

Φωτεινότητα: 300 cd/m2.

TCO'03.

VGA+DVI.

Και λεω,εδω ειμαστε...ταιριαζει γαντι γι'αυτα που θελω,θα ειναι ο,τι πρεπει..

Αλλα δυστυχως το καλο μας e-shop,μας την εκανε αυτη τη φορα:

2 ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΣΤΑ 300 ΕΥΡΩ!!!!

Οχι,δεν εγινε καποιο τυπογραφικο και το διορθωσαν,γιατι τα υπολοιπα καταστηματα (το επιβεβαιωνει ο Σκρουτζ) την εχουν γυρο στα 280...:104: ,χωρις να λειπουν και οι γνωστες εξαιρεσεις....

Απλα θελουν να βαλουν λιγο παραπανω στην τσεπη τους,αλλωστε και 300 ευρω δεν ειναι πολλα για 20" οθονη,εστω και με 1400χ1050,και επειδη ο κοσμος εχει συνηθει να βλεπει τις χαμηλοτερες (οχι παντα) τιμες στο e-shop,ισως και να μην το ψαξει παραπερα.. ( Προσοχη λοιπον!!!)

Απαραδεκτο το e-shop!!!Για 25 ευρω???Δεν ντρεπονται???

Δυστυχως δεν ειμαι στην Αθηνα αυτη την περιοδο,και οι επιλογες μου ειναι περιορισμενες.Βασιζομουν στο e-shop,τωρα φαινεται και αυτο αρχιζει να χαλαει.

Ελπιζω παντως να την επαναφερουν στα 275 που την ειχαν μολις εφτασε.

Αν καποιος ακουσει τιποτα για συγκεκριμενο ζητημα,καθως και οποιδηποτε σχολιο πανω στο θεμα,παρακαλω ας γραψει..

Δεν καταλαβαίνω γιατί σπάζεσαι?Μόνο το eshop υπάρχει σ'αυτόν τον κόσμο?Ο καταναλωτής κοιτάζει πάντα την τσέπη του..κι όχι τα μαγαζιά!Οι κατηγορίες σου δεν στέκουν πάντως..

Η αγανακτηση μου ειναι οχι επειδη ειμαι προσκολλημενος στο συγκεκριμενο μαγαζι,καθε αλλο.Απλα τυχαινει να ειμαι στα Χανια αυτη την περιοδο και το e-shop ηταν η μονη λυση (τα τοπικα μαγαζια ειναι πιο ακριβα και εχω ακουσει ασχημα πραγματα να συμβαινουν οταν κατι βγει ελαττωματικο).

Τα πηρα επειδη μολις αποφασισα οτι θα την παρω τη συγκεκριμενη οθονη, πηγε και αυξησε την τιμη.Δεν ειναι και το τελος του κοσμου αλλα γραφω για το μεγαλο Γ @ Μ Ω Τ Ο ...

Καλα αυτο το E-shop στα Χανια δεν εχει τιποτα ετοιμοπαραδοτο. Οτι θες το παραγγελνεις και στο φερνει. Τουλαχιστον απο εξυπηρετηση ειναι καλυτερο απο το αντιστοιχο του χαλανδριου.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.