philippas Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2006 Έχει κανεις καμια ιδέα πως να γίνει unlock ο παραπάνω cpu ? (χωρίς μολύβι :074: ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Σεπτέμβριος 25, 2006 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2006 Oι πρώτοι Barton ξεκλείδωναν τον πολ/στή με μια nforce2 μητρική μέσω Bios.Αργότερα η AMD έβαλε λουκέτο.Οι μόνοι που έμειναν ξεκλείδωτοι ήταν οι Mobile,όπου κάνοντας το mod από Barton->Mobile μπορούσες μετά να τους ξεκλειδώσεις.Διάβασε κι εδώ.Δεν ξέρω αν έχει βγεί κάποιο άλλο ξεκλείδωμα!Υπόψιν οτι υπάρχει κίνδυνος κάτι να πάει στραβά και να τον χάσεις.Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ αυτή τη διαδικασία,αφού ο δικός μου ήταν ξεκλείδωτος.EDIT:Χμμ..απορώ πού είδα το Barton?:064: Δεν έχω δεί κάπου να ξεκλειδώνουν οι Sempron.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaxos Σεπτέμβριος 25, 2006 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2006 Απ' όσο ξέρω δεν είναι εφικτό με την καμια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hawk24 Νοέμβριος 17, 2006 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2006 Δεν γίνεται!Ανέβασε το FSB.Ειναι η μόνη λύση Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Νοέμβριος 17, 2006 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2006 Αν είναι 754 δε γίνεται . Αν είναι 462 ψιλογίνεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.