apotsi Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2006 Ότι ακριβώς λέει ο τίτλος...Έχω αυτή την υδρόψυξη, και μιάς και την άδειασα για να αλλάξω μηχάνημα, πώς μπορώ να την καθαρίσω/συντηρήσω...; Εντάξει, τα λάστιχα θα τα αλλάξω, αλλά πρέπει να κάνω τίποτα ιδιαίτερο με το ψυγείο, την αντλία ή το waterblock ? Ευχαριστώ πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolmind Σεπτέμβριος 25, 2006 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2006 Η πλακα ειναι οτι εχει περασει 1 χρονος και 4 μερες απο τοτε που εισαι "νερουλας"και φανταζομαι οτι δεν ειχες προβληματα ουτε καποιες αλλαγες σε οτι εχει να κανει με τις θερμοκρασιες σου.Παρολα αυτα θα σου ελεγα να ανοιξεις την αντλια και να καθαρισεις την φτερωτη και τον μαγνητη που εχει,καθως και τον χωρο που αυτα φιλοξενουνται,και καλο θα ηταν να ανοιγες και το block της cpu,για να ριξεις μια ματια στο λαστιχο που εχει για την στεγανοποιηση,και να καθαρισεις με μια οδοντοβουρτσα το εσωτερικο της για να εχει καλυτερη ροη το νερο μεσα απο αυτην και για να φυγει οτι εχει"πιασει"μεσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Σεπτέμβριος 25, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2006 Ωωωχχχ..... κι αν κάτι δεν πάει καλά και χαλάσει το WateBlock ή η αντλία...; Το tank δεν ανοίγει εύκολα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolmind Σεπτέμβριος 25, 2006 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2006 Το tank που εχεις ειναι καπως περιεργο αλλα πρεπει να υπαρχει προβλεψη για ανοιγμα γιατι αν παθει κατι η φτερωτη η ο αξονας της αντλιας το πετας ολο μαζι;δεν νομιζω.Για το wateblock το μονο που εχεις να κανεις ειναι να ξεβιδωσεις τις βιδες,το εχω κανει στο δικο μου antarctica και δεν ειχα κανενα προβλημα στο κλεισιμο.Μονο οταν το ξαναβιδωσεις κλεινεις την μια εξοδο με το δακτυλο σου και φυσας μεσα στην αλλη για να δεις αν χανει αερα,και εισαι οκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Σεπτέμβριος 25, 2006 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2006 το τανκ ανοιγει χαλαρα με ενα κατσαβιδακι και λιγη προσοχη απο τα πλαγια. Το μπλοκ ανοιγει με αλεν. Δεν βλεπω ιδιαιτερη δυσκολια πουθενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Σεπτέμβριος 25, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2006 Να το επιχειρήσω; Έστω και άνοιξα το WB, μετά τί; Με τί το καθαρίζω; Η αντλία; Πώς λύνεται...;Σορρυ, αλλά εκτός από να συνδέσω τα λάστιχα και να βάλω νερό, δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με υδρόψυξη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolmind Σεπτέμβριος 26, 2006 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2006 το τανκ ανοιγει χαλαρα με ενα κατσαβιδακι και λιγη προσοχη απο τα πλαγια. Το μπλοκ ανοιγει με αλεν. Δεν βλεπω ιδιαιτερη δυσκολια πουθενα.Το οποιο σημαινει οτι απλα τα καπακια του tank ειναι σφηνωμενα με τα o-ring που υπαρχουν,οπως ειναι και στο tank της asetek που εχω εγω. block της cpu,για να ριξεις μια ματια στο λαστιχο που εχει για την στεγανοποιηση,και να καθαρισεις με μια οδοντοβουρτσα το εσωτερικο της για να εχει καλυτερη ροη το νερο μεσα απο αυτην και για να φυγει οτι εχει"πιασει"μεσα.Οσο για την αντλια,χωριζεται σε δυο κομματια και εχει ενα μαυρο καπακι στο σημειο που ειναι η εισοδος του νερου,που πισω απο αυτο ειναι και η φτερωτη.Ολα ειναι πολυ ευκολα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.