17n Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24, 2006 δείτε αυτό.λέω να το πάρω αλλά δεν ξέρω αν κάνει δουλεία.τι λέτε ακούω γνώμες.
DevilCry Σεπτέμβριος 24, 2006 #2 Σεπτέμβριος 24, 2006 ???Βγάζει αέρα απο το pc???ΚΑθαρό και καλά?Έχεις δει κάτι να βάζει μέσα αέρα που το θέλω?
17n Σεπτέμβριος 24, 2006 Author #3 Σεπτέμβριος 24, 2006 την δουλεια που θες την κανει μονος του ενας ανεμιστηρας με φιλτρο
Cyber_Cookie Σεπτέμβριος 24, 2006 #4 Σεπτέμβριος 24, 2006 Η λέει μπουρδες πως βγάζει όζον ή θέλουν να μας σκοτώσουν σιγά σιγά... Το όζον (Ο3) είναι ένα άχρωμο αέριο που βρίσκεται στα πάνω στρώματα της ατμόσφαιρας. Εντοπίζεται περίπου στα 32 έως 48 χιλιόμετρα πάνω από τη γη όπου δημιουργεί ένα προστατευτικό στρώμα.Το όζον εμποδίζει μέρος της υπεριώδους ακτινοβολίας του ήλιου να φτάσει στη γη. Η ηλιακή υπεριώδης ακτινοβολία είναι αιτία καρκίνων του δέρματος. Όταν το όζον βρίσκεται στα πάνω στρώματα της ατμόσφαιρας έχει σημαντικό προστατευτικό ρόλο για τον άνθρωπο. Όταν όμως σχηματίζεται κοντά στην επιφάνεια της γης, τότε έχει αρνητικές επιπτώσεις για την υγεία των ανθρώπων. Η είσοδος του όζοντος στους πνεύμονες διαμέσου της εισπνοής προκαλεί συμπτώματα. Το όζον αντιδρά και ερεθίζει τον πνευμονικό ιστό. Σε ασθενείς με άσθμα, τα ψηλά επίπεδα όζοντος επιδεινώνουν τη νόσο. Έχουν περισσότερες κρίσεις άσθματος, μεγαλύτερη δυσκολία για να αναπνεύσουν και αυξημένες ανάγκες σε φάρμακα. Το όζον σχηματίζεται από χημικές αντιδράσεις που συμβαίνουν μεταξύ υδρογονανθράκων, οξειδίου του αζώτου, πτητικών οργανικών ενώσεων και ηλιακού φωτός κατά τις καλοκαιρινές μέρες. Το οξείδιο του αζώτου προέρχεται από τη μόλυνση του περιβάλλοντος. Η αύξηση του νοσηρού όζοντος κοντά στην επιφάνεια της γης, οφείλεται στην αυξανόμενη περιβαλλοντική ρύπανση. Τα αυτοκίνητα και άλλα οχήματα, οι βιομηχανίες με τα εργοστάσια τους, οι χημικές ουσίες όπως οι διαλύτες που απελευθερώνονται στο περιβάλλον, τα βενζινάδικα, οι χωματερές και οι αγροτικές δραστηριότητες, είναι πηγές βλαβερών ουσιών που αντιδρούν με το ηλιακό φως και παράγουν όζον. Τα σημεία και συμπτώματα που προκαλεί το όζον είναι τα ακόλουθα: 1. Φλεγμονή, ερεθισμό στα μάτια 2. Πονοκέφαλους 3. Αίσθημα ξηρότητας στο λαιμό 4. Βήχα 5. Δυσκολία βαθιάς αναπνοής 6. Αυξημένες ανάγκες σε φάρμακα για το άσθμα Πηγή τttp://www.medlook.net
17n Σεπτέμβριος 24, 2006 Author #6 Σεπτέμβριος 24, 2006 κατσε γιατι κολλησα τωρα το οζον πως ειναι δυνατον να το βγαζει
s5zax Σεπτέμβριος 24, 2006 #7 Σεπτέμβριος 24, 2006 και αυτος ο γιατρος στο τελεαστυ που μπινελικονει κιολας γιατι λεει να πινουμε νερο με οζον????
DevilCry Σεπτέμβριος 24, 2006 #8 Σεπτέμβριος 24, 2006 την δουλεια που θες την κανει μονος του ενας ανεμιστηρας με φιλτροΤο ψυγείο της υδρόψυξης μου είναι στο ταβάνι του case μου και κάτι τέτοιο όπως το βλέπω,τοποθετώντας το στο φατνίο 5,25'' βάζοντας φρέσκο αέρα κατευθείαν στον ανεμιστήρα του ψυγειου θα ήταν χάρμα..
17n Σεπτέμβριος 25, 2006 Author #11 Σεπτέμβριος 25, 2006 ρωτησα εναν χημεικο και μου ειπε οτι το οζον εχει την ιδιοτητα να καθαριζει τον αερα χωρις να προξενει βλαβες στον οργανισμο
Greek Σεπτέμβριος 25, 2006 #12 Σεπτέμβριος 25, 2006 Ναι αλλά το συγκεκριμένο δεν νομίζω να κάνει δουλειά εκτός και αν βάλεις το στόμα πάνω στις θυρίδες.... Συνήθως όταν παίρνει τέτοιο μηχάνημα καθαριστή /ιονιστή ( προσοχή γιατι δεν είναι όλα.....) τότε ανάλογα με το μέγεθος είναι και η περιοχή την οποία καλύπτουν.....Ένας μεσαίος ιονιστής των 200 - 300ευρώ καλύπτει περίπου 55 τετραγωνικά....Τώρα αν ένα μηχάνημα των 14 ευρώ καλύπτει έστω και 5 τότε μόνο αν είναι κάποιος και δουλευει σε κούτα μέσα ή εχει το pc κοντά στο προσωπό του....
17n Σεπτέμβριος 25, 2006 Author #13 Σεπτέμβριος 25, 2006 Ναι αλλά το συγκεκριμένο δεν νομίζω να κάνει δουλειά εκτός και αν βάλεις το στόμα πάνω στις θυρίδες.... Συνήθως όταν παίρνει τέτοιο μηχάνημα καθαριστή /ιονιστή ( προσοχή γιατι δεν είναι όλα.....) τότε ανάλογα με το μέγεθος είναι και η περιοχή την οποία καλύπτουν.....Ένας μεσαίος ιονιστής των 200 - 300ευρώ καλύπτει περίπου 55 τετραγωνικά....Τώρα αν ένα μηχάνημα των 14 ευρώ καλύπτει έστω και 5 τότε μόνο αν είναι κάποιος και δουλευει σε κούτα μέσα ή εχει το pc κοντά στο προσωπό του....ε οχι και 14 ευρω 17.55 εχει μην το ξεφτιλησουμε κιολας λολ:116:
dimitris74 Σεπτέμβριος 25, 2006 #15 Σεπτέμβριος 25, 2006 και αυτος ο γιατρος στο τελεαστυ που μπινελικονει κιολας γιατι λεει να πινουμε νερο με οζον????φυκιώρης λέγεται..
17n Σεπτέμβριος 25, 2006 Author #16 Σεπτέμβριος 25, 2006 κατι παρομοιο ειπε και ο χημεικος για το νερο
17n Σεπτέμβριος 26, 2006 Author #17 Σεπτέμβριος 26, 2006 πειτε μου την γνωμη σας θα με επηρεασει αρκετα να το παρω η οχι ειναι τζαμπα λεφτα?
Greek Σεπτέμβριος 26, 2006 #18 Σεπτέμβριος 26, 2006 Κοίτα , κακό δεν θα κάνει.... για καλό δεν ξέρω αν θα κάνει.. Επίσης απο θόρυβο τι λέει?Μήπως θα κάνει θόρυβο?
17n Σεπτέμβριος 26, 2006 Author #19 Σεπτέμβριος 26, 2006 δεν εχω προβλημα με τον θορυβο.οταν εχω την πορτα του δωματιου μου ανοιχτη το pc ακουγετε σε ολο το σπιτι τωρα αυτο θα με ενοχλησει
slaught Οκτώβριος 18, 2006 #20 Οκτώβριος 18, 2006 Ρε φιλε βρες καποιον που πειναει και παρτου μια κονσερβα παραπανω τοπο θα πιασουν.......!Φιλικα.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.