spresv Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24, 2006 ΚαλησπεραΠριν 2-3 μερες προκαλεσα την τυχη μου αλλαζοντας την DFI SLI-D με μια SLI-DR Expert, κυριως για να κανω εξυπηρετηση σε ενα φιλο και γιατι χρειαζομουν το 3ο pci. Προφανως αυτη δεν εχασε ευκαιρια και με εκδικηθηκε.Και εξηγουμαι: Το συστημα ειναι αυτο της υπογραφης, και μου κανει συνεχεια random restarts. Στην αρχη νομισα οτι ηταν καποιο driver conflict καθως οταν αλλαξα μητρικες δεν εκανα format. Δοκιμασα λοιπον και format αλλα παλι τα ιδια. Τα restart στην αρχη δεν παρουσιαζαν καμια περιοδικοτητα, ουτε και κανεναν προφανη λογο υπαρξης. Χτες πχ περασε ολο το βραδυ χωρις restart, ενω το πρωι που εβαλα επιτηδες να συμπιεσω μια ταινια με το nero recode, 3 φορες παλεψε να την τελειωσει, αλλα παντα σε ακυρο σημειο εκανε restart. Το συστημα ειναι εντελως default και με normal τις θερμοκρασιες cpu/gpu. Μαζι με ολα αυτα εχω παρει και 2-3 bsod...To μονο που μπορω να σκεφτω ειναι οτι το τροφοδοτικο πελον δεν επαρκει (αν και στα calculation φαινεται να ειναι μεσα στα ορια) ή μνημες. Επειδη δεν υπαρχει σαλιο για πειραματικες αλλαγες, θα ηθελα να ακουσω τη γνωμη σας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
komos Σεπτέμβριος 24, 2006 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2006 memtest σου βγαζει error free ?τροφοδοτικο τι εχεις??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Σεπτέμβριος 24, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2006 Memtest ειχα δοκιμασει με την παλια μητρικη κ ηταν error free, θα ξαναδοκιμασωσ ε λιγο με την καινουρια. Τροφοδοτικο LC Power Scorpio 480. Σε 100% utilization απο psu calculators βλεπω οτι θελω ~400 watt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_m Σεπτέμβριος 24, 2006 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2006 Ποσα χρονια το εχεις το psu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Σεπτέμβριος 24, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2006 Περιπου ενα χρονο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaxos Σεπτέμβριος 24, 2006 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2006 Χμμ, δοκίμασε να βγάλεις την Audigy 2... δεν τα πάει καλά με τις expert. Επίσης το τροφο παίζει να φταίει μόνο αν είναι 20πινο, αλλά και πάλι 500w και να τρώει άκυρα restart...δύσκολο να φταίει αυτό. Εμένα μου έκανε το ίδιο μ'εσένα οταν είχα 4 dimmakia πάνω. Μόλις έβαλα 2, ένιωσε. Υπομονή Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Σεπτέμβριος 24, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2006 To psu ειναι 24 πινο κ εχει κ 8πινο πανω. Audigy μου ειναι λιγο δυσκολο να βγαλω. Προς το παρον δοκιμαζω με μια μονο μνημη κ προς το παρον δεν εχω κανενα προβλημα. Για να δουμε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.