stamikous Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24, 2006 Έχω την Asus P5W DH Deluxe και πάνω τον επεξεργαστή Intel P5 840 D 3.2GHz Extreme Edition αλλά το σύστημα είναι αργό για τα standards του και τα λεφτά του. Στο Photoshop το άνοιγμα και η επεξεργασία αργούν και πολλές φορές κολλάει όχι σε μεγάλες αναλύσεις. Όταν εκκινεί 10" η οθόνη είναι μαύρη μετά στο Installer USB κάνει 25". Όταν φορτώνονται τα Windows το μπλε δισκάκι κάνει 22 φορές μέχρι να αλλάξει μάσκα. Στην καθαρή εγκατάσταση κάνει 9" στην αρχή. Μήπως κανένας μπορεί να δώσει ιδέες για το τι φταίει. Μήπως ξέρει κανείς κάποιες ιδιαίτερες ρυθμίσεις του BIOS. Η θερμοκρασία της CPU είναι μεταξύ 50-55 °C και του Mobo 43 °C . Αν το κουτί (Lian Li PC70) είναι ανοιχτό πέφτουν και λίγο χαμηλότερα. Modo: Asus P5W DH Deluxe, CPU: Intel P5 840 D 3.2GHz Extreme Edition, Ram: Kingston KVR533D2N4/1G 2X1Gb 3HD, SCSI Ibm 10.000 ppm, 1HD SATA I WD 200000Gb, VGA: Asus 6800 U, DVD player & DVD W Plextor 760, Το fan του επεξαργαστή είναι το ZALMAN CNPS 9500AT Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Σεπτέμβριος 24, 2006 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2006 Περίεργο το πρόβλημά σου ομολογώ.Έχω την ίδια μητρική,αλλά δεν έχω συναντήσει κάτι παρόμοιο.Δεν έχει σχέση με τη θερμοκρασία πιστεύω,αλλά με τον σκληρό ή τις μνήμες(μάλλον το πρώτο).Τα windows αν κατάλαβα καλά είναι φρέσκα,οπότε τα ξεχνάμε.Δοκίμασε ν'απενεργοποιήσεις ότι δε χρειάζεσαι μέσα στο bios,καθώς κι ένα update στο τελευταίο που έχει βγεί.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.