Jump to content

Τρεμόπαιγμα σε οθόνη λαπ τοπ @maximum Φωτεινότητα

giannhspatra

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλημέρα σε όλους

εδψ και καιρό έχω παρατηρήσει ότι όταν βάζω την οθόνη του λαπ τοπ μου

(ενα VEro της Octabit) τη μέγιστη φωτεινότητα τρεμοπαίζει ελαφρά..αλλά είναι ενοχλητικό για τα μάτια.

Αν κατεβάσω μια σκάλα τη φωτεινότητα σταματάει!!!

Η κάρτα γραφικών μου είναι AtiRadeon x700 128mb pci-express

Windows Xp sp2

1gb ram

τι μπορεί να συμβαίνει καμμιά ιδέα,το φιανόμενο συμβαίνει πάνω απο 5 μήνες...

επίσης η φωτεινότητα ρυθμίζεται με συνδιασμό κουμπιών (2nd function)

Χμ... μάλλον κάποιο καλώδιο είναι στα τελευταία του.... Αν είναι σε εγγύηση να το πας για έλεγχο.

Μαλλον ειναι ο ενισχυτης φωτεινοτητας οθονης.

Ονομαζεται fl inverter και βρισκεται λιγο κατω απο την οθονη.

Αν εισαι σε εγγυηση να πας για ελεγχο, γιατι πιθανον αυτο το μικρο εξαρτηματακι χρειαζεται αλλαγη.:)

αυτο εχει και 2 ετη εγγυηση.Σιγουρα θα καλυπτεται.Πηγαινε το καλυτερα στο σερβις.

Μαλλον ειναι ο ενισχυτης φωτεινοτητας οθονης.

Ονομαζεται fl inverter και βρισκεται λιγο κατω απο την οθονη.

Αν εισαι σε εγγυηση να πας για ελεγχο, γιατι πιθανον αυτο το μικρο εξαρτηματακι χρειαζεται αλλαγη.:)

Σε ενα laptop που ειχα (toshiba L30 )η οθονη οταν ηταν στην max φωτηνοτητα στην αρχη εκανε ενα τρεμοπαιγμα και μετα απλα ακουγοταν ενας ηχος απο κατω απο το panel οπως λες αλλα οταν το πατουσα λιγο με το χερι σταματουσε ο θορυβος...εκανα μια πατεντα να πιεζετε συνεχεια και δε ξανα ασχοληθικα..ελπιζω να μη σκασει εκει που ειναι τωρα...:017:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.