Jump to content

Tagan 900W να το κρατησω?

Aias

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Επεσε στα χερια μου το tagan 900w (αυτο σε δερματινη θηκη) .Θελω να ρωτησω αν υπαρχει λογος να το κρατησω αφου δεν προκειται ποτε να βαλω sli καρτες γραφικων .Το μονο που με ενδιαφερει ειναι να κανω o/cing .Εχω το tagan 470W Noisetaker τωρα, και Αsus p5b del με τον E6300 που τον δουλευω στα 450 bus.Θα δω κατι διαφορετικο βαζοντας το τροφοδοτικο ,καλη ψυξη στο chipset και ψυχτρακια στα mosfetακια?

Σε τι τιμη επεσε στα χερια σου?

Παντως αυτο για το sli Μην το λες,ποτε μη λες ποτε.Οι τιμες στις vga πεφτουν

ραγδαια.Ενταξει 900w ειναι λιγο υπερβολη,αλλα αν δεν το θες πουλα το και παρε ενα γυρω στα 550-600w.

στην θεση σου θα το κραταγα γιατι συνεχως βγαινουν καινουργια πραγματα και το καθετι ζηταει παραπανω ρευμα και αν το κρατησεις θα εισαι εξασφαλισμενος απο τροφοδοτικο για μεγαλο χρονικο διαστημα.αλλα αν αποφασισεις να το πουλησεις εδω ειμαστε και εμεις!:026:

Thx παιδια.Αυριο παω Eshop να παρω το Extreme spirit απο Eshop και κανα ψυχτρακι για mosfet και τα βαζω ολα μαζι πανω να δω.

Btw Deadlock το 8pinο που εχει το τροφοδοτικο(αυτο που ειναι σαν το βυσμα της τροφοδοσιας της καρτας γραφικων αλλα εχει αλλα 2 πιν) που χρησιμευει?

Λοιπον βαζοντας το τροφοδοτικο ,το extreme spirit ii στο chipset ,χαλκινα ψυχτρακια στα mosfets και το supertalent cooler στις μνημες κερδισα stable 20 mhz και πηγα στα 470 fsb!(ψυχτρα cpu εχω την xp120 )

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.