dam Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22, 2006 Καλησπερα παιδια! εχω την MSI K8N SLI PLATINUM μητρικη και εχω την καρτα γραφικων στη πανω θεση pci-e. Αναρωτιεμαι εαν μπορω να την βαλω στην κατω pci-e χωρις να εχω προβληματα.το εχει κανει κανεις;να το δοκιμασω ή η δευτερη pci-e ειναι μονο για sli διαταξη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
varelasj Σεπτέμβριος 23, 2006 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2006 Aν τη βαλεις στο κατω pci-e απλα θα δουλευει σε 8χ αφου κανεις τις αναλογες ρυθμισεις και οχι σε 16χ οπως ειναι στο 1ο pci-e. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Σεπτέμβριος 23, 2006 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2006 Η διαφορά πιθανότατα να είναι ελάχιστη,αλλά οτι υστερεί σε απόδοση όπως εξήγησε κι ο varelasj ισχύει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dam Σεπτέμβριος 23, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2006 οι ''αναλογες ρυθμισεις'' που λες varelasj ποιος ειναι και απο που πρεπει να γινουν; απο το bios η γινονται και απο τα windows; Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Σεπτέμβριος 23, 2006 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2006 Kοίταξε το manual της μητρικής σου για περαιτέρω πληροφορίες ή περίμενε να σου απαντήσει κάποιος που έχει την μητρική.Ουσιαστικά αυτό που κάνεις είναι να μοιράζεις την ταχύτητα των Pci-e από 16/1 σε 8/8.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.