neok31 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22, 2006 Καλησπέρα, δεν ξέρω εάν σ αυτή την κατηγορία έπρεπε να ανοίξω καινούργιο θέμα, οπότε ο mod -σε περίπτωση λάθους- ας με διορθώσει. Λοιποοόν, έχω παραγγείλει καινούργιο σύστημα στο E-shop από την προηγούμενη εβδομάδα, συγκεκριμένα ημέρα Τρίτη 12/09. Λόγω του ότι είχαν έλλειψη σε ram και τροφοδοτικό (δεν με είχαν ειδοποιήσει γι αυτές τις ελλείψεις) την Δευτέρα 18/09 αλλάζω με 2 άλλα προιόντα που τα είχαν στο στοκ και με την διαβεβαίωση του υπαλλήλου ότι πλέον το pc θα είναι έτοιμο το πολύ μέχρι το Σάββατο (ναι καλά...). Σήμερα κοιτώντας κ πάλι στην ΕΞΕΛΙΞΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ¨ που έχει το E-shop (ψυχωτικός έχω γίνει, κάθε μέρα το ελέγχω) βλέπω το σιχαμερό :093: μήνυμα πλέον {''Έλεγχος Διαθεσιμότητας Προϊόντων''... σε εξέλιξη}. Τηλέφωνο κ πάλι στο E-shop έτσι μήπως κ ανησυχώ αδίκως, αλλά δυστυχώς… με προορίζουν από Δευτέρα. Το θέμα είναι ότι με το καινούργιο pc θα μπορέσω να φτιάξω τα άλλα 2 που έχω και αυτό σημαίνει πολλές ώρες απασχόλησης= Σαββατοκύριακο (γι αυτό ‘’καίγομαι’’ να το παραλάβω). Ένα pc το συναρμολογούν 4 μέρες κ ακόμη να το τελειώσουν :076: ??? ‘Ήμαρτον…Δε ξέρω τι να κάνω με δαύτους ώστε να το πάρω αύριο, καμιά ιδέα???? :102:
steve_m Σεπτέμβριος 22, 2006 #2 Σεπτέμβριος 22, 2006 Αν εχουν ολα τα προιοντα που θελεις ,τοτε πηγαινε αυριο εκει,εφοσον τους ενημερωσεις πρωτα και παρε το μηχανημα και συναρμολογησε το μονος.
neok31 Σεπτέμβριος 22, 2006 Author #3 Σεπτέμβριος 22, 2006 Το πρότεινα αυτό κ μου είπαν οτι εκεί που συναρμολογούν τα pc δεν υπάρχει δυνατότητα παραλαβής, θα πρέπει να το στείλουν σε άλλο σημείο...
neok31 Σεπτέμβριος 22, 2006 Author #4 Σεπτέμβριος 22, 2006 Λοιπόν αύριο το πρωί θα το πάρω κομμάτι κομμάτι. Δεν τον είχαν ακουμπήσει καν... και μου πρότειναν να περιμένω μήπως κ τον εφτιαχνα αυριο το πρωί αλλά δε την ξαναπατάω. Αυτό που με προβληματίζει είναι η συναρμολόγηση του Αthlon 3800+ AM2 με την mobo. Είναι εύκολη??? Καμιά συμβουλή???
sakattack1442169065 Σεπτέμβριος 22, 2006 #5 Σεπτέμβριος 22, 2006 απο οτι εμαθα, εχουν πλεον τις αποθηκες καπου ψηλα (δε θυμαμαι ακριβως) και στο Χαλανδρι δεν εχουν πλεον παρα λιγα προιοντα.Πολυ ευκολη δουλεια να βαλεις τη cpu πλεον. Καμμια παστα της προκοπης (Arctic Silver) παρε μονο
coolmind Σεπτέμβριος 23, 2006 #7 Σεπτέμβριος 23, 2006 Αυτό που με προβληματίζει είναι η συναρμολόγηση του Αthlon 3800+ AM2 με την mobo. Είναι εύκολη??? Καμιά συμβουλή???Αν δεν εχεις ξαναβαλει ποτε cpu σε mobo τοτε μπορει να σου φανει δυσκολο,αλλα γενικα αν εισαι προσεκτικος,θα δεις οτι δεν ειναι και τιποτα.Απλα σηκωνεις την μεταλλικη ασφαλεια που ειναι στο mobo,τοποθετεις τον επεξεργαστη και μετα κατεβαζεις την ασφαλεια,για να κλειδωσει ο επεξεργαστης.Λιγο προσοχη με την ποσοτητα της παστας που θα βαλεις(θελει ενα παρα πολυ λεπτο στρωμα)για να μην τρεξει απο τα πλαγια οταν θα βαλεις επανω την ψηκτρα,και σου κανει καμια ζημια.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.