panoc Σεπτέμβριος 23, 2006 #21 Σεπτέμβριος 23, 2006 Παιδιά, ειλικρινά δε πιστευω ότι υπάρχει λόγος να ξεφευγουμε από το θέμα μας.Υπάρχουν και τα pm ή μπορούμε να ανοιξουμε ενα νέο θέμα που να αφορα τη ψυχτρούλα αυτη.
tsif Σεπτέμβριος 24, 2006 Author #22 Σεπτέμβριος 24, 2006 Συμφωνώ άλλοστε η καρτούλα ειναι ΤΖΙΤΖΙ και χωρίς να έχω τρελές απετίσεις και γνώσεις για OC πιστεύω ότι έκανα μια πάρα πολύ καλή αγορά-αναβάθμιση .Αυτά .....
DevilCry Σεπτέμβριος 24, 2006 #27 Σεπτέμβριος 24, 2006 Η όλη υποστήριξη για το κουλεράκι ήταν επειδή το γούσταρα και όχι για τους λόγους που πήγε το μυαλό σας.Δεν το κράτησα για την καινούργια μου κάρτα μόνο και μόνο για λόγους του NB της DFI.Άμα είχα ακόμα την Abit ούτε λόγος για να μην το κρατήσω.Η στάση μου για το κουλεράκι είναι γνωστή και πρίν καν διανοηθώ να πουλήσω την κάρτα μαζί με αυτό.Το πρόβλημα θερμοκρασίας που υπάρχει στο pc του Tsif είναι ότι,εισερχόμενος φρέσκος αέρας μπαίνει μόνο από το πλαινό παράθυρο,από ένα 80 ανεμιστήρα.Αυτά τα όλιγα για να μην παρεξηγούμαστε.
tsif Σεπτέμβριος 24, 2006 Author #29 Σεπτέμβριος 24, 2006 Τεσπα η κάρτα και το κουλεράκι είναι μια χαρά πχ το RON απο 58-60 fsp πήγε78-80 χωρίς O/C.. ΑΥΤΑY.Γ Το θέμα νομίζω ότι ξεφυγε ...................
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.