Jump to content

Αναβάθμιση σε X1800ΧL

tsif

Recommended Posts

Παιδιά, ειλικρινά δε πιστευω ότι υπάρχει λόγος να ξεφευγουμε από το θέμα μας.

Υπάρχουν και τα pm ή μπορούμε να ανοιξουμε ενα νέο θέμα που να αφορα τη ψυχτρούλα αυτη.

Συμφωνώ άλλοστε η καρτούλα ειναι ΤΖΙΤΖΙ και χωρίς να έχω τρελές απετίσεις και γνώσεις για OC πιστεύω ότι έκανα μια πάρα πολύ καλή αγορά-αναβάθμιση .Αυτά .....

Η όλη υποστήριξη για το κουλεράκι ήταν επειδή το γούσταρα και όχι για τους λόγους που πήγε το μυαλό σας.Δεν το κράτησα για την καινούργια μου κάρτα μόνο και μόνο για λόγους του NB της DFI.Άμα είχα ακόμα την Abit ούτε λόγος για να μην το κρατήσω.Η στάση μου για το κουλεράκι είναι γνωστή και πρίν καν διανοηθώ να πουλήσω την κάρτα μαζί με αυτό.Το πρόβλημα θερμοκρασίας που υπάρχει στο pc του Tsif είναι ότι,εισερχόμενος φρέσκος αέρας μπαίνει μόνο από το πλαινό παράθυρο,από ένα 80 ανεμιστήρα.Αυτά τα όλιγα για να μην παρεξηγούμαστε.

Τεσπα η κάρτα και το κουλεράκι είναι μια χαρά πχ το RON απο 58-60 fsp πήγε

78-80 χωρίς O/C.. ΑΥΤΑ

Y.Γ Το θέμα νομίζω ότι ξεφυγε ...................

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.