Jump to content

Σε ποιο σημείο του κόσμου θα θελατε να πατε πολυ για διακοπές?

xylokastro

Recommended Posts

εγω συμφωνω με τον γιανκ σχετικα με τη harley.

πλεονεκτηματα: γυαλιζει

μειονεκτιματα: δε στριβει, δεν τρεχει, καιει τα λιτρα σαν σομπα, δεν ειναι ανετη, ειναι ακριβη, ειναι πολυυυυ βαρια χωρις λογο, κανει πολυυυ θορυβο που ουτε ο αναβατης δεν αντεχει.

το μονο που κανει αυτη η μηχανη καλα ειναι να παρκαρει εξω απο καφετεριες. αυτο της το αναγνωριζω.

Αμερικάνικη νοοτροπία Πάρε λίτρα να'χεις. ΓΙα τον αμερικάνο που το γαλόνι έχει 1 δολλάριο δεν τον πολυνοιάζει αν έχει αυτοκίνητο 5 λίτρα και μηχανή 1400 κυβικά. Να πεις ότι τα κάνουν και τίποτα τόσα κυβικά

αμερικανικο αμαξι βιπερ. 4000 κυβικα 200 αλογα! ημαρτον ρε συ! δηλαδη οι γιαπωνεζοι που φτιαχνουν1300 κυβικα 200 αλογα ατμοσφαιρικα ειναι βλακες?

Αρχική απάντηση από stamatas [Σήμερα, στις 14:42]

αμερικανικο αμαξι βιπερ. 4000 κυβικα 200 αλογα! ημαρτον ρε συ! δηλαδη οι γιαπωνεζοι που φτιαχνουν1300 κυβικα 200 αλογα ατμοσφαιρικα ειναι βλακες?

Αν και είμαστε τελείως :OT: το Viper είναι 8300 κυβικά και έχει 500 άλογα. Μην λέμε ότι θέλουμε. Και 1300 κυβικά 200 αλόγα σε ποιον κινητήρα αναφέρεσαι???

rx-7 με vankel κινητηρα.

αναλογικα δηλαδη το βιπερ με 8300 κιβικα επρεπε να ειχε 1300 αλογα για να πιασει το γιαπωνεζο. και δε μιλαμε να τα τουρμπισουμε κιολας τι θα γινει.

και μη γελιωμαστε. 500 αλογα σε καμια περιπτωση δε χριαζονται 8300 κυβικα για να επιτευχθουν. αυτα ειναι αμερικανικες μ@@κιες.

ενδικτικα 8α σου πω οτι το απλο αρμα μαχης Μ60 το οποιο ζυγιζει 50 τονους βγαλει 600 αλογα με 2000 κυβικα (12 κυλινδρους βεβαια σε διαταξη V). και οι αμερικανοι για να κινησουν ενα αμαξι βαζουν πανω 8300?! ντροπη

:OT:

Παιδιά όμως δεν μπορούμε να συγκρίνουμε μήλα με πορτοκάλια. Ο Vankel είναι απο μόνος του άλλο κεφάλαιο. Και δεν είναι ακριβώς 1300 κυβικά. Απ'ότι γνωρίζω δεν μπορούν να τον μετρήσουν ακριβώς.

Πάντως αυτό με τους αμερικάνους που βγάζουν 500 άλογα απο 8000 κυβικά είναι αστεία πράγματα. Μπορούν κάλλιστα να τα βγάλουν απο 5000. Αλλά σου λέει σιγά μωρέ μην κάνω Optimazation

:OT:

εγω θελω να παω σε ενα μερος σαν κι αυτο του farcry.αλλα εδω που τα λεμε οπου και να παει κανεις καλα ειναι αρκει να εχει ρευμα και τηλεφωνο(αχαχουχα)

Καλά ρε, δεν είπα οτι είναι καλές οι Harley... Όπως είπα δεν ασχολούμαι καθόλου με μηχανές, απλά το σκηνικό θα μου άρεσε (το γύρισα σε μεγάλη ψονάρα τελικά, ε; ) ;)

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Τελικά μου αρέσει το παλιό αμερικάνικο στυλ του ροκά. Βλ. blue jean (κλασικό, όχι καμπάνα και μαμακίες...), άσπρο πουκάμισο και Harley.

Μια που σου την ειπαν για τις μηχανές ας δουμε και το αλλο σκελος του ποστ.

Αυτό ειναι το στυλ Greek american rocker. :hehe:

Ο αμερικάνος που αναφερεσαι ειναι αξύριστος , απλυτος και φοράει τα πιο φτηνα τζινiα που βρίσκει στα καλάθια.

αλεξ θεος !!!! ετσι με κορδελα στο μαλλι BORN TO BE WILD ... πως το λενε

η harley ασχετα με το τι καει τι θορυβο κανει το πως στριβει κτλ ειναι κατι αλλο ρε παιδια ειναι αλλη φαση πως να το κανουμε ... αλλα πιστευω οτι εδω και 12-16 ποστ το θρεντ ?????????????????????????????????????

Αρχική απάντηση από morius

’ντε στην Κρήτη είναι:p :p :p :p :p ΣΠΟΥΔΑΑΑΖΕΙ:p :p :p :p :p

Xα χαχαχαχα.Έγραψες:worship: :worship: .Εγώ θέλω να πάω Μπόρα Μπόρα,Περού και Κάτω Χώρες.Και Ιαπωνία βεβαίως βεβαίως.Οι τύποι είναι σε άλλο πλανήτη...

Εγώ θέλω να πάω Δ-Ι-Α-Κ-Ο-Π-Ε-Σ.Όπου και αν βρίσκεται το μέρος αυτό.Έχουν πάρει φωτιά τα μυαλά μου γμτ.:wall::confused::blink:

Μωρέ και στην Κάτω Παναγιά να είσαι αν έχεις καλή παρέα τέλεια θα είναι ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.