Jump to content

Σε ποιο σημείο του κόσμου θα θελατε να πατε πολυ για διακοπές?

xylokastro

Recommended Posts

θελω να παω στη Χαβαη το καλοκαρι , παρεα με την Σοφία:D :D και φυσικα παραλια , μπαρακια , τζακουζια και χορους:p :p :p

χεχ θα σου προτεινα πριν απο μερικους μηνες σε κατι απο ταυλανδη ή μαλβιδες κλπ ...αλλα πλεον δεν αξιζει μεχρι να περασουν καποια χρονια και συνελθουν (εκτος αν πας για ανθρωπιστικη βοηθεια)...

σιγουρα ομως μην πας στα κλασικα καναρια νησια....μαπα το καρπουζι

πολυ μα παρα πολυ ωραια ειναι νοτια αμερικη και ιδιαιτερα περου - χιλη - βραζιλια (στα δαση ομως - αμαζονιος κλπ)

βεβαια και Χονολουλου, Σευχελες ή παρομοια μερη επισης πολυ ομορφα αλλα και πολυ εμπορικα πλεον ....

Αρχική απάντηση από xylokastro [Χθες, στις 23:35]

θελω να παω στη Χαβαη το καλοκαρι , παρεα με την Σοφία:D :D και φυσικα παραλια , μπαρακια , τζακουζια και χορους:p :p :p

Στο ΜΑΙΑΜΙ θα ηθελα να παω αλλα δυστηχως δεν εχω κανα γνωστο να προσφερθει να με φιλοξενισει:whistling :whistling

Εγώ παίδες θέλω πάρα πολύ να πάω NEW YORK,NEW JESREY & MIAΜΥ έχω γνωστούς αβέρτα(αδέρφια του παππού μου,τα παιδιά τους,θείοι,ξαδέρφια.....άστα να πάνε)

Σκέφτομαι για αυτό το καλοκαίρι και να μείνω όλο εννοείτε αλλά.....που να βρεθεί χρόνος:cry:

Αρχική απάντηση από gfa3

Φινλανδια με τη μηχανη.Το καλοκαιρι ερχεται κι αναχωρωωωωωωω!

Αυτό θα πεί μηχανόβιος!!! Εγώ πάντως αν και δεν ασχολούμαι καθόλου με μηχανές, μπορώ να πώ οτι θα μου άρεσε το σκηνικό να βλέπω την αφεντιά μου πάνω σε μια μηχανή τύπου Harley σε ταξίδι! Έχω και μακρύ μαλλί ο τσούστης που πάει με τη Harley... :p Τελικά μου αρέσει το παλιό αμερικάνικο στυλ του ροκά. Βλ. blue jean (κλασικό, όχι καμπάνα και μαμακίες...), άσπρο πουκάμισο και Harley... Και μετά βρίζω τα αμερικανάκια... :p

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Χθες, στις 19:59]

Αυτό θα πεί μηχανόβιος!!! Εγώ πάντως αν και δεν ασχολούμαι καθόλου με μηχανές, μπορώ να πώ οτι θα μου άρεσε το σκηνικό να βλέπω την αφεντιά μου πάνω σε μια μηχανή τύπου Harley σε ταξίδι! Έχω και μακρύ μαλλί ο τσούστης που πάει με τη Harley... :p Τελικά μου αρέσει το παλιό αμερικάνικο στυλ του ροκά. Βλ. blue jean (κλασικό, όχι καμπάνα και μαμακίες...), άσπρο πουκάμισο και Harley... Και μετά βρίζω τα αμερικανάκια... :p

Το ποιο αποτυχημένο μηχανάκι στον πλανήτη. Βαρύ ψοφίμι που δεν στρίβει!!

Σαν ξανθιά δύμετρη κουκλάρα, ηλίθια ψυχρή και ανέραστη.

Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ [Σήμερα, στις 10:28]

Το ποιο αποτυχημένο μηχανάκι στον πλανήτη. Βαρύ ψοφίμι που δεν στρίβει!!

Σαν ξανθιά δύμετρη κουκλάρα, ηλίθια ψυχρή και ανέραστη.

ενταξει το ξεφτιλισες το μηχανακι οχι και ετσι ... :rip:

στο θεμα ... 2 χρονια Θιβετ για λιγη προπονηση στο κουν φου πανω στα οροπεδια και στην μαγευτικη φυση και μετα καπου σε ειρηνικο ή ινδικο (προς μαλαισια)

τελος παιδια βρειτε το world wind θα σας δωσει αλλα φτερα στην φαντασια

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.