xylokastro Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29, 2005 θελω να παω στη Χαβαη το καλοκαρι , παρεα με την Σοφία :D και φυσικα παραλια , μπαρακια , τζακουζια και χορους :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
abarth Ιανουάριος 29, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2005 χεχ θα σου προτεινα πριν απο μερικους μηνες σε κατι απο ταυλανδη ή μαλβιδες κλπ ...αλλα πλεον δεν αξιζει μεχρι να περασουν καποια χρονια και συνελθουν (εκτος αν πας για ανθρωπιστικη βοηθεια)...σιγουρα ομως μην πας στα κλασικα καναρια νησια....μαπα το καρπουζιπολυ μα παρα πολυ ωραια ειναι νοτια αμερικη και ιδιαιτερα περου - χιλη - βραζιλια (στα δαση ομως - αμαζονιος κλπ)βεβαια και Χονολουλου, Σευχελες ή παρομοια μερη επισης πολυ ομορφα αλλα και πολυ εμπορικα πλεον .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Ιανουάριος 30, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 Αρχική απάντηση από xylokastro [Χθες, στις 23:35] θελω να παω στη Χαβαη το καλοκαρι , παρεα με την Σοφία :D και φυσικα παραλια , μπαρακια , τζακουζια και χορους :p Στο ΜΑΙΑΜΙ θα ηθελα να παω αλλα δυστηχως δεν εχω κανα γνωστο να προσφερθει να με φιλοξενισει:whistling :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaputzis Ιανουάριος 30, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 Βραζιλία, Κούβα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Ιανουάριος 30, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 Νορβηγία, Σκοτία Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Ιανουάριος 30, 2005 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 Εγω θέλω να πάω στην αγία πετρούπολη Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Ιανουάριος 30, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 Εγώ παίδες θέλω πάρα πολύ να πάω NEW YORK,NEW JESREY & MIAΜΥ έχω γνωστούς αβέρτα(αδέρφια του παππού μου,τα παιδιά τους,θείοι,ξαδέρφια.....άστα να πάνε)Σκέφτομαι για αυτό το καλοκαίρι και να μείνω όλο εννοείτε αλλά.....που να βρεθεί χρόνος:cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιανουάριος 30, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 Εγώ θέλω να πάω να δώ τα ΤΣΟΥΝΑΜΙ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Ιανουάριος 30, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 Αρχική απάντηση από FrOsT [Σήμερα, στις 12:40] Εγώ θέλω να πάω να δώ τα ΤΣΟΥΝΑΜΙ!!! ’ντε στην Κρήτη είναι :p :p ΣΠΟΥΔΑΑΑΖΕΙ :p :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristina83 Ιανουάριος 30, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 Βενετια.............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιανουάριος 30, 2005 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 Νεα Ορλεανη - Ρίο και Τοκυο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιανουάριος 30, 2005 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 Οπουδήποτε αλλά μαζί με την κοπέλα που αγαπώ... me\ sooooo guilty... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gfa3 Ιανουάριος 30, 2005 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 Φινλανδια με τη μηχανη.Το καλοκαιρι ερχεται κι αναχωρωωωωωωω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιανουάριος 30, 2005 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 Αρχική απάντηση από gfa3 Φινλανδια με τη μηχανη.Το καλοκαιρι ερχεται κι αναχωρωωωωωωω! Αυτό θα πεί μηχανόβιος!!! Εγώ πάντως αν και δεν ασχολούμαι καθόλου με μηχανές, μπορώ να πώ οτι θα μου άρεσε το σκηνικό να βλέπω την αφεντιά μου πάνω σε μια μηχανή τύπου Harley σε ταξίδι! Έχω και μακρύ μαλλί ο τσούστης που πάει με τη Harley... Τελικά μου αρέσει το παλιό αμερικάνικο στυλ του ροκά. Βλ. blue jean (κλασικό, όχι καμπάνα και μαμακίες...), άσπρο πουκάμισο και Harley... Και μετά βρίζω τα αμερικανάκια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
XTCgr Ιανουάριος 30, 2005 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 περιοδεία στην ανατολική ευρώπη...Πράγα-Κίεβο-Μόσχα-Καουνας με τελευταίο προορισμό Ρίγα :whistling :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
chill-out Ιανουάριος 30, 2005 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 JAPAN... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Ιανουάριος 30, 2005 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 σκοτια θα ηθελα να παω πολυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Ιανουάριος 30, 2005 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 Ασε με να μαντέψω zyx. Θέλεις να βγάλεις τον 64αρη στους πάγους ώστε να κάνεις καλύτερο PI απο τον Χιπρο:tongue: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Ιανουάριος 31, 2005 #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2005 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Χθες, στις 19:59] Αυτό θα πεί μηχανόβιος!!! Εγώ πάντως αν και δεν ασχολούμαι καθόλου με μηχανές, μπορώ να πώ οτι θα μου άρεσε το σκηνικό να βλέπω την αφεντιά μου πάνω σε μια μηχανή τύπου Harley σε ταξίδι! Έχω και μακρύ μαλλί ο τσούστης που πάει με τη Harley... Τελικά μου αρέσει το παλιό αμερικάνικο στυλ του ροκά. Βλ. blue jean (κλασικό, όχι καμπάνα και μαμακίες...), άσπρο πουκάμισο και Harley... Και μετά βρίζω τα αμερικανάκια... Το ποιο αποτυχημένο μηχανάκι στον πλανήτη. Βαρύ ψοφίμι που δεν στρίβει!! Σαν ξανθιά δύμετρη κουκλάρα, ηλίθια ψυχρή και ανέραστη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kIlGoRi Ιανουάριος 31, 2005 #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2005 Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ [Σήμερα, στις 10:28] Το ποιο αποτυχημένο μηχανάκι στον πλανήτη. Βαρύ ψοφίμι που δεν στρίβει!! Σαν ξανθιά δύμετρη κουκλάρα, ηλίθια ψυχρή και ανέραστη. ενταξει το ξεφτιλισες το μηχανακι οχι και ετσι ... στο θεμα ... 2 χρονια Θιβετ για λιγη προπονηση στο κουν φου πανω στα οροπεδια και στην μαγευτικη φυση και μετα καπου σε ειρηνικο ή ινδικο (προς μαλαισια) τελος παιδια βρειτε το world wind θα σας δωσει αλλα φτερα στην φαντασια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.