Jump to content

Δίλημμα: Ποια κάρτα να κρατήσω ?

navigator

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα σε όλους.

Eχω ένα Pentium4 στα 3ghz πάνω σε μια ASUS P4 που υποστηρίζει ΑGP 4x

Η οθόνη μου είναι μια 18αρα Sony-x82.

Χθες η κάρτα γραφικών ATI X700Pro τα τίναξε.

Πείρα να δοκιμάσω 2 κάρτες με παθητική ψύξη την

a) ASUS 6200 – 128mb

B) MSI 7600gs – 512mb

βάση των δυνατοτήτων του συστήματος μου πια λέτε να κρατήσω ?

Θα δω καμιά διάφορα με την καλύτερη και αν ναι που ?

Δεν παίζω παιχνίδια.

Την χρησιμοποιώ μονό για εικόνες, θέαση ταινιών άντε και κανένα conversion CCE - Canopus Precoder (αν παίζει ρολό).

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. :109:

Κοιτα οπως και να εχει η 7600gs ειναι κλασεις ανωτερη απο την 6200 αλλα αφου λες δεν παιζεις... Παντως αν μπορεις καλυτερα να την κρατησεις γιατι θα σε καλυψει απολυτα στα παντα που θα θες να κανεις. Απο την αλλη εγω εχω μια 6200 σε 24/7 pc παθητικη αλλα εννοειται το μονο που κανει ειναι να δειχνει εικονα στην οθονη και τπτ αλλο :p. Gaming εννοειται δεν τραβαει μια.

Μια τελευταια ερωτηση να κρατησω την 7600gs ακομα και αν μου ανεβαζει την θερμοκρασια του συστηματος μου κατα 5 βαθμους (cpu+motheroboard) την στιγμη που δεν παιζω παχνιδια ?

Δηλαδη σε εφαμογες εκτος των παιχνιδιων υπαρχει διαφορα ?

Ευχαριστω και παλι.

Oχι σε εφαρμογες που δεν χρησιμοποιουν 3d δεν νομιζω να υπαρχει διαφορα!

Εκτος μονο και αν υπαρχει ελαχιστη την απεικονιση!

Μια τελευταια ερωτηση να κρατησω την 7600gs ακομα και αν μου ανεβαζει την θερμοκρασια του συστηματος μου κατα 5 βαθμους (cpu+motheroboard) την στιγμη που δεν παιζω παχνιδια ?

Ευχαριστω και παλι.

Όλες οι κάρτες κρίνινται με βάση τα παιχνίδια. Για δισδιάστατη απεικόνιση δεν παρατηρείς διαφορές.

Αν όμως σε απασχολεί κατανάλωση ρεύματος, θερμοκρασίες και κόστος απόκτησης προηγείται κατά πολύ η 6200.

Εφόσον δεν παίζεις παιχνίδια ούτε σκέφτεσαι να παίξεις στο μέλλον για την περίπτωσή σου καλύτερη αγορά είναι σίγουρα η 6200.

Κρατα την 7600 και μην χαλας το μυαλο σου με πολλα.Η καρτα ειναι δυο κλασεις πανω απο την 6200.

και απο μενα η 7600 οπως και να το κανουμε ειναι καλυτερη.τωρα για θερμοκρασιες που ανεφερες δεν παιζει ρολο αν δεν το ζοριζεις το pc δεν προκειτε να δεις μειονεκτηματα.ποσα w τροφοδοτηκο εχεις?

Ναι σε encoding η 7600GS κανει την διαφορα(αν και οχι τρελή).

Επίσης, στις ταινιες (και γενικά στα βιντεο) ειναι καλύτερη της 6αρας

• 1 year later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.