N4speed Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29, 2005 Περσι Απριλη πηρα ενα mp3 player απο πλασιο με 179 Ευρω > Creative Rhomba 256mb . Τελικα αποδειχτηκε ονομα και πραγμα (Ρομπα) ! Στους 3 μηνες χαλαει > γραφει error και δεν λειτουργει ουτε αναγνωριζεται απο το pc ! :nuke: To παω στο πλαισιο και μου λενε οτι θα το στειλουν στην αντιπροσωπεια ! Υστερα απο 5 εβδομαδες (!!!) και πολλα τηλεφωνα μου εδωσαν απο την αντιπροσωπεια ενα καινουριο . Οκ ολα καλα ( αν και με καθυστερηση !) Το Δεκεμβρη ομως ,τσουπ > ξαναχαλαει το μηχανηματακι ακριβως οπως και την αλλη φορα ! Το παω στις 15 Δεκεμβρη στο πλαισιο και το μηχανημα ξαναπαει στην αντιπροσωπεια . Συμφωνα με τους τεχνικους λογω εορτων θα το επαιρνα πιο καθυστερημενα στις 5 Ιανουαριου !!! Τωρα μπαινει Φεβρουαριος και ακομα δεν εχω νεα ! Παιρνω το πλαισιο και μου λενε οτι δεν τους εχουν ενημερωσει και οτι δεν μπορουν να επικοινωνησουν μαζι τους παρα μονο με υπολογιστη !!! Τους εχω παρει 3 φορες και ολο δεν ξερουν τιποτε !!! Υ.Γ. Το player εχει καταργηθει εδω και πολυ καιρο ! Τι θα μου δωσουν (αν μου δωσουν ποτε )?? Εγω ειχα σκασει 180 ευρω τοτε και τωρα τα αντιστοιχα κανουν μιση τιμη (το θεμα ειναι οτι για αυτο τα καινουρια 256αρια ειναι πολυ χειροτερης κατασκευης απο το δικο μου(εχει ενας φιλος) ,ουτε εχουν ενσωματωμενη μπαταρια λιθιου κ.α. ) Τι δικαιουμαι ?? Τι θα γινει με αυτες τις αντιπροσωπειες και τα καταστηματα ??? Ελεος πλεον ?? Απο τους 9 μηνες που το εχω τους 3 ειναι για service !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιανουάριος 29, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2005 Αν ειναι ακομα σε εγγυηση, και δεν υπαρχει ακριβως το ΙΔΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ, δικαιουσαι παρομοιο μοντελο ΙΣΗΣ και λιγο μεγαλυτερης αξιας...(πληρωνεις την διαφορα εννοειται!!!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Ιανουάριος 29, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2005 λοιπόν... Έχω και εγώ το rhomba... Γενικά πιστευώ πως δεν ήταν ότι καλύτερο γι'αυτό και το σταμάτησαν. Σκεφτόμουν να το πάω για αλλάγη επειδή έβγαζε κάτι κουλά ώρες ώρες με την μπαταρία αλλά το κράτησα και δουλεύει κανονικά. Του κάνω και update στo firmware κανονικά. Παντός είναι να μην μπλέξεις... Οταν λες χάλασε τι ακριβώς σου παρουσίασε...Btw μήπως σου περισσεύει κανένα κορδονάκι για το rhomba? Το έχασα μέσα στην πρώτη εβδομάδα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Ιανουάριος 29, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2005 Tελικά το rhomba ήταν πολύ ρόμπα ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Ιανουάριος 30, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 Κοίτα εγώ μου το πήρα ως δώρο χριστουγέννων πέρσι. Τότε ήταν το μόνο που είχε και ράδιο και 256mp3 και voice rec. Και ως κατασκευή είναι αρκετά καλή. Δεν τους έκατσε όμως το ηλεκτρονικό μέρος Link to comment Share on other sites More sharing options...
N4speed Ιανουάριος 30, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 Εγραφε καποιο μυνημα λαθους στην οθονη και δεν επαιζε . Οταν το εκλεινες και το ξαναανοιγες δεν ξανανοιγε ποτε . Αμα το συνεδεες με το pc για firmware update δεν το αναγνωριζαν τα windows σωστα και δεν γινοταν τιποτα . Σαν κατασκευη ηταν οντως καλο αν εξαιρεσεις το ηλεκτρονικο μερος .Το αντιστοιχο τωρα, οπως ειπα, για να ριξουν την τιμη ειναι πολυ ψευτικο > σαν να ειναι (μαρκα με εκαψες)> (να φανταστητε ερχεται με προστατευτικη θηκη απο λαστιχο ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Φεβρουάριος 16, 2005 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2005 Χάλασε και το δίκο μου rhomba... Ήταν θέμα χρόνου τελικά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Φεβρουάριος 16, 2005 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2005 Πολλα Rhomba εχουν χαλασει, προσφατα κ ο giorikas επαθε το ιδιο απο Rhomba αγορασμενο απο Πλαισιο, κ πηρε 160 πιστωτικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Φεβρουάριος 16, 2005 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2005 λολ Για την δικη σας διευκολυνση σας προτεινω να επικοινωνησετε ΠΡΩΤΑ με την creative με e-mail,ειτε στην ιρλανδια, ειτε στην Ελλαδα που το φτιαξανε προσφατα.Εχουν το καλυτερο support που εχω δει.(αντιμετωπισα προβλημα με τα gigaworks και η αντικατασταση εγινε πολυ γρηγορα χωρις να μπλεκω με πλαισιο,info-quest και λοιπους φραγκοφονιαδες...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Φεβρουάριος 16, 2005 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2005 Αρχική απάντηση από aggelopas λολ Για την δικη σας διευκολυνση σας προτεινω να επικοινωνησετε ΠΡΩΤΑ με την creative με e-mail,ειτε στην ιρλανδια, ειτε στην Ελλαδα που το φτιαξανε προσφατα.Εχουν το καλυτερο support που εχω δει.(αντιμετωπισα προβλημα με τα gigaworks και η αντικατασταση εγινε πολυ γρηγορα χωρις να μπλεκω με πλαισιο,info-quest και λοιπους φραγκοφονιαδες...) Ωπ σωστα πολυ σωστα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.