Jump to content

προσπαθω αλλα δεν...

gijo

Recommended Posts

μου εχει φαει την ψηχη σημερα οση ωρα σηζηταμε τωρα μου εχει κανεισ μονοσ του επανεκηνηση 4 φορεσ.εχω βαλει εκει που λει συχβνωτητα 400 απο αυτοματο που ηταν λεσ να τισ κατεβασω?θα κανω προσπαθια και θα σου πω

καλησπερα παιδια καταφερα να βρω που ειναι το προβλημα στισ μνημεσ ειναι αλλα οχι στο χρονισμο τουσ αλλα στο οτι ειναι διαφορετικεσ η μια ειναι 512 και τρεχει στα 400 με 3-3-3-8 ενω η αλη ειναι παλι 512 και παλι τρεχει στα 400 αλλα εκεινη δουλευει 2.5-3-3-7.ετσι σκευτικα να την βγαλω και να δοκιμασω και ετρεξα μεχρι και 4.02GHz σκευτομαι να παω να παρω αλλη που να τρεχει και αυτη στα 3-3-3-8 ετσι πυστευω θα λυθη το προβλημα τι λετε?

καλημερα παιδεσ το προβλημα ειναι οτι οταν εχω και τισ δυο τρεχει σε2,5-3-3-8

δεν εχω προλαβει ακομα να αλλαξω την μνημη και να δοκιμασψ τι θα κανει με την αλλη γιατι πρεπει να ξυλοσο και την ψυκτρα του επεξεργαστη μαζι γιατι φοραω μια ζενμαν και δεν χωραει να βγει αλιωσ γιατι μεσα τισ φιλοξενει ενα 12 ανημηστηρα οποτε καταλαβενετε ογκο που εχει και εχει και ερκετα καλη αποδοση

Οι μνήμες πρέπει να σε κόβουν… βαλέ τις από το bios να δουλεύουν στα «333» αυτή θα είναι η συχνότητα τους για το normal fsb του επεξεργαστή σου.

Έτσι βάζεις διαιρετή 6:5 (CPU fsb : mhz Ram)

Όταν θα φτάσει το fsb της cpu σου στα 240mhz θα έρθουν οι μνήμες σου ξανά στα 400…

Όρισε να τρέχουν και οι δυο με τα timmings της πιο αργής.

το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να βρω τον διερετι στο βιοσ μου.ξερει κανεισ πωσ μπορω να κανω αναβαθμηση στο βιοσ?

Πήγαινε στο site της κατασκευάστριας εταιρείας της μητρικής σου ή δες το Manual.Δε γίνεται να μην έχει διαιρέτες πάντως στο Bios..

το προβλημα μου ειναι οτιδεν μπορω να βρω την ετερια κατασκευησ τησ μητρικησ.ουτε το cpu-z μου βγαζει κατασκευαστη.ουτε στο μανουαλ γραφει μονο μοντελο λεει.εβγαλα τελικα χθεσ και την αλλη μνημη και δεν μπορουσε να ξεκινηση παλι το pc την ξαναβαζω και ανηγει κανονικα τι να κανω?

εχετε να μου προτηνετε καμια μνημη σε 3-3-3-8 στα 512mb η' και στα 1Gb στα 400ΗΜz

Κατέβασε το memtest86 και τσέκαρε τις μνήμες τις οποίες θα τις ρυθμίσεις manual σε 3-3-3-8 που υποστηρίζουν και οι δύο.

Επίσης τσέκαρε και λίγο τάσεις. Γενικά τι PSU έχεις?

οι μνημεσ δεν την υποστηριζουν αυτην την ρυθμηση το εχω δοκιμασει και δεν ξεκιναει καν το pc με τετοια ριθμηση.απο ταση το κανονικο του ειναι 2.6 και εγω το εχω στο2.8.το psu ειναι 350w αλλα δεν θυμαμε τι μαρκα.αυτο ειχε απο την μαμα του και εχω συνδεσει αλλο ενα αγνοστησ μαρκασ που το ειχα παρει απο ενα φιλαρακι μου και το εχω για να τροφοδοτι σκληρουσ και ανεμηστηρακια

Mε το τροφοδοτικό που έχεις..δε μπορείς να έχεις πολλές απαιτήσεις για overclocking.Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τεστάρεις τις μνήμες σου με το memtest που προτάθηκε πιο πάνω σφίγγοντας τα Timings κι ανεβάζοντας mhz.

το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να πηραξω τιποτα απο τισ μνημεσ γιατι οτι αλαγη και να κανω δεν ανοιγει το pc.to memtest απετυχε πανηγηρικα εβγαλε πειπου 6 εκατομιρια ερορσαπο τισ μηνμεσ ειναι τελικα που το πψ δεν παει μια.εχετε να προτηνετε καποιεσ καλεσ μηνμεσ και καποιο τροφοδοτικο?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.