NGF Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2006 Εχω το παραπανω μοντελο εκτυπωτη και δεν μπορω να βαλω drivers. Εκανα προχτες format και εβαλα τους drivers αλλα γιατι επειδη μου πετουσε κατι-δεν θυμαμαι (κατι πειραξα και εγω απο την εκκινηση), ειπα να τους βγαλω και να ξαναβαλω. Κανω unistall και μετα ενω μου ζηταει επανεκκινηση εγω δοκιμαζω να κανω επιτοπου install (παντα ετσι κανω και ολα καλα). Και ενω αντιγραφει μερικα αρχεια στο συστημα "coping new files" και κατι τετοια και ενω γεμιζει η μπαρα ξαφνικα με βγαζει σε μια οθονη οπυ λεει: Σφαλμα εγκαταστασης hp deskjet σειρας 3600Η διαδικασια εγκαταστασης δεν μπορεσε να ολοκληρωσει την εγκατασταση. Εκτελεστε ξανα τη διαδικασια εγκατα...Το συστημα σας δεν εχει τροποποιηθει. Για να ολοκληρωσετε την εγκατασταση καποια αλλη στιγμη, εκτελεστε την εγκατασταση και παλι.Τωρα δεν μπορω να κανω τιποτα και πρεπει να εκτυπωσω. Εχετε καμια λυση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Σεπτέμβριος 19, 2006 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2006 Αντί να κάνεις install απο το cd δοκίμασε να κάνεις εγκατάσταση έναν άσχετο και μετά παο το update drivers να βάλεις τους δικούς του με browse.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NGF Σεπτέμβριος 19, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2006 Θα το δοκιμασω και αυτο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NGF Σεπτέμβριος 19, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2006 Καμια αλλη λυση πιο ευκολη? Εβαλα αλλους ασχετους drivers. Το apdate drivers που ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Σεπτέμβριος 19, 2006 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2006 Μέσα απο το Hardware manager κάνε δεξι κλικ πάνω στον εκτυπωτή και επέλεξε αναβάθμιση οδηγων... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NGF Σεπτέμβριος 20, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2006 Τελικα εκανα αλλο.....πεταξα πανω στο Pc τα vista rc 1, δουλεψαν ολα τελεια και με την ευκαιρια τα δοκιμαζω κιολας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.