Theo.gr Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2006 Ένας φίλος μου έχει πρόβλημα με τον σκληρό δίσκο του:Ξαφνικά την ώρα που έπαιζε Warcraft το pc "πάγωσε". Πάτησε reset και μετά η motherboard δεν "έβλεπε" τον δίσκο. Μου τον έφερε για να δω τι συμβαίνει και ανακάληψα ότι δεν παίρνει ρεύμα και δεν γυρνάει. Τι μπορεί να φταίει? Πέθαναι?P.S. Ο δίσκος είναι o Maxtor 6V200E0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Σεπτέμβριος 19, 2006 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2006 Το πιθανότερο αυτό είναι. Ότι πέθανε. Αν και σε διαφορετικό PC δεν ακούς τίποτα από το μοτερ του, .... R.I.P. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Theo.gr Σεπτέμβριος 19, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2006 R.I.P? Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Σεπτέμβριος 19, 2006 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2006 Rest In Peace... Link to comment Share on other sites More sharing options...
masteroidz1442169105 Σεπτέμβριος 19, 2006 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2006 Ότι χειρότερο μπορεί να σου συμβεί... Δεν εχω ξανακούσει για τοσο ξαφνικό death σκληρού, μ'εβαλες σε σκέψεις @apotsi. Αν και κραταω back-up δεν εχω την δυνατοτητα να τα εχω ολα 2 φορες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Σεπτέμβριος 19, 2006 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2006 Ότι χειρότερο μπορεί να σου συμβεί... Δεν εχω ξανακούσει για τοσο ξαφνικό death σκληρού, μ'εβαλες σε σκέψεις @apotsi. Αν και κραταω back-up δεν εχω την δυνατοτητα να τα εχω ολα 2 φορες.Come again ??? Αυτή είναι η έννοια του backup. Να τα έχεις όλα δύο φορές. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ όχι στον ίδιο δίσκο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
17n Σεπτέμβριος 19, 2006 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2006 Ένας φίλος μου έχει πρόβλημα με τον σκληρό δίσκο του:Ξαφνικά την ώρα που έπαιζε Warcraft το pc "πάγωσε". Πάτησε reset και μετά η motherboard δεν "έβλεπε" τον δίσκο. Μου τον έφερε για να δω τι συμβαίνει και ανακάληψα ότι δεν παίρνει ρεύμα και δεν γυρνάει. Τι μπορεί να φταίει? Πέθαναι?P.S. Ο δίσκος είναι o Maxtor 6V200E0σιγουρα δεν βαρεσε ο Νικος κλοτσια στο pc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Theo.gr Σεπτέμβριος 19, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2006 σιγουρα δεν βαρεσε ο Νικος κλοτσια στο pc?Σύμφωνα με αυτά που μου είπε, όχι. Η μόνη στιγμή που κουνήθηκε το Pc ήταν όταν καθάριζε η μητέρα του αλλά τότε ήταν κλειστό, οπότε δεν μετράει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psakseme Σεπτέμβριος 19, 2006 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2006 Μπορεί να έκανε δολιοφθορά η μητέρα του για να ξεκινησει το διάβασμα!:036: Link to comment Share on other sites More sharing options...
alkis20031442169090 Σεπτέμβριος 20, 2006 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2006 Επειδή κι εγώ πρόσφατα είχα παρόμοιο πρόβλημα (δεν ακούω το μοτέρ του δίσκου), οι λύσεις είναι 2:1) www.anaktisis.gr (αν τα αρχεία σου είναι τόσο πολύτιμα, ώστε να πληρώσεις αρκετά)2) Δοκίμασε μήπως βρεις από ίδιο δίσκο την πλακέτα για να βεβαιωθείς ότι δεν είναι πρόβλημα controllers Link to comment Share on other sites More sharing options...
louis_gas Σεπτέμβριος 20, 2006 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2006 μου εκανε παρομοια προβληματα ολοιδιος δισκος με αυτον που αναφερεις... οποτε του ερχοταν το pc παγωνε και δεν τον εβλεπε το bios.. αν εβγαζα το σκληρο και εκλεινα το ρευμα στο pc μετα απο δυο τρεις φορες δουλευε αλλα μετα απο καποιο χρονικο διαστημα παλι τα ιδια.. Ε μεχρι που εφαγε rma και ησυχασε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Theo.gr Σεπτέμβριος 20, 2006 Author #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2006 μου εκανε παρομοια προβληματα ολοιδιος δισκος με αυτον που αναφερεις... οποτε του ερχοταν το pc παγωνε και δεν τον εβλεπε το bios.. αν εβγαζα το σκληρο και εκλεινα το ρευμα στο pc μετα απο δυο τρεις φορες δουλευε αλλα μετα απο καποιο χρονικο διαστημα παλι τα ιδια.. Ε μεχρι που εφαγε rma και ησυχασε..Την ίδια λύση ακολουθούσε ο φίλος μου αλλά αυτή την φορά δεν πιάνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hotman Σεπτέμβριος 20, 2006 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2006 Ο σκληρός δίσκος μου δεν παίρνει ρεύμα, αλλά αν τον συνδέσω ζεσταίνεται μετά από λιγο. Τί μπορεί να συμαίνει αυτό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Theo.gr Σεπτέμβριος 20, 2006 Author #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2006 Ότι παίρνει ρεύμα αλλά το μοτέρ δεν γυρίζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.