Jump to content

Αλλαγή RAID Controller και διατήρηση RAID0 Array ???

backgroundman

Recommended Posts

Καλησπέρα,

έχω ένα RAID-0 Array στο ICH5 raid controller και θέλω να το βάλω σε άλλο controller (m/b με NF4). Θα διατηρηθεί το Array ή θα τα χάσω τα δεδομένα ??

Ευχαριστώ πολύ.

Μάλλον δεν θα διατηρηθεί, αλλά μπορεί και να μου διαφεύγει κάτι. Στη θέση σου, θα κρατούσα όλα τα δεδομένα σε κάποιον τρίτο δίσκο, και θα το δοκίμαζα εκ του ασφαλούς. Αν έχεις τρίτο δίσκο, κάντο έτσι, και πες μας το αποτέλεσμα.

Μάλλον δεν θα διατηρηθεί, αλλά μπορεί και να μου διαφεύγει κάτι. Στη θέση σου, θα κρατούσα όλα τα δεδομένα σε κάποιον τρίτο δίσκο, και θα το δοκίμαζα εκ του ασφαλούς. Αν έχεις τρίτο δίσκο, κάντο έτσι, και πες μας το αποτέλεσμα.

Είχα και εγώ την υποψία οτι δεν είναι συμβατά 2 διαφορετικά raid-controller, απλά έκανα την ερώτηση μπας και το έχει κάνει άλλος και γλυτώναμε τα λεφτά του καινούργιου δίσκου. Μάλλον θα πάρω έναν 250GB και θα αρχίσω τις μεταφορές/μετακομίσεις.

Ευχαριστώ πολύ.

Μάλλον 8α τα χάσεις ... μόνο άμα μεταφέρεις το ιδιο σε άλλο μηχάνημα θα τα διατηρήσεις...

Προφανώς εννοείς τον ίδιο controller σε άλλο μηχάνημα αλλα δε γίνεται γιατι είναι chipset-raid-controller...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.