backgroundman Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2006 Καλησπέρα, έχω ένα RAID-0 Array στο ICH5 raid controller και θέλω να το βάλω σε άλλο controller (m/b με NF4). Θα διατηρηθεί το Array ή θα τα χάσω τα δεδομένα ??Ευχαριστώ πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oric1442169126 Σεπτέμβριος 19, 2006 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2006 Μάλλον δεν θα διατηρηθεί, αλλά μπορεί και να μου διαφεύγει κάτι. Στη θέση σου, θα κρατούσα όλα τα δεδομένα σε κάποιον τρίτο δίσκο, και θα το δοκίμαζα εκ του ασφαλούς. Αν έχεις τρίτο δίσκο, κάντο έτσι, και πες μας το αποτέλεσμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Σεπτέμβριος 19, 2006 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2006 Μάλλον 8α τα χάσεις ... μόνο άμα μεταφέρεις το ιδιο σε άλλο μηχάνημα θα τα διατηρήσεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
backgroundman Σεπτέμβριος 19, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2006 Μάλλον δεν θα διατηρηθεί, αλλά μπορεί και να μου διαφεύγει κάτι. Στη θέση σου, θα κρατούσα όλα τα δεδομένα σε κάποιον τρίτο δίσκο, και θα το δοκίμαζα εκ του ασφαλούς. Αν έχεις τρίτο δίσκο, κάντο έτσι, και πες μας το αποτέλεσμα.Είχα και εγώ την υποψία οτι δεν είναι συμβατά 2 διαφορετικά raid-controller, απλά έκανα την ερώτηση μπας και το έχει κάνει άλλος και γλυτώναμε τα λεφτά του καινούργιου δίσκου. Μάλλον θα πάρω έναν 250GB και θα αρχίσω τις μεταφορές/μετακομίσεις.Ευχαριστώ πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
backgroundman Σεπτέμβριος 19, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2006 Μάλλον 8α τα χάσεις ... μόνο άμα μεταφέρεις το ιδιο σε άλλο μηχάνημα θα τα διατηρήσεις...Προφανώς εννοείς τον ίδιο controller σε άλλο μηχάνημα αλλα δε γίνεται γιατι είναι chipset-raid-controller... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaxos Σεπτέμβριος 19, 2006 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2006 Από ΙCH5 σε NF4 δε νομίζω να δουλέψει.... οπότε backup.. πχ. από NF3 σε NF4 το βλέπει κατευθείαν όπως και από 3112 σε 3114 (καλα αυτό είναι πιο προφανές ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.