Guest Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18, 2006 Τώρα τα έχω όλα στον WD της υπογραφής, αλλά επειδή έχω έναν WD 80αρη (sata1) περίσσιο, λέω να τον βάλω σε αυτόν το swap μονο.Αξίζει τον κόπο?
Oric1442169126 Σεπτέμβριος 18, 2006 #2 Σεπτέμβριος 18, 2006 Εάν οι ανάγκες των εφαρμογών που τρέχεις δεν εξαντλούν τη φυσική κύρια μνήμη, όχι. Αν θέλεις, ανέβασε ένα screen shot του παραθύρου της διαχείρισης εργασιών, εστιασεμένου στην καρτέλα "Επιδόσεις", τη στιγμή που το σύστημα τρέχει την πιο βαριά δουλειά σου. Θε είχε ενδιαφέρον.
Cyber_Cookie Σεπτέμβριος 18, 2006 #3 Σεπτέμβριος 18, 2006 Εάν οι ανάγκες των εφαρμογών που τρέχεις δεν εξαντλούν τη φυσική κύρια μνήμη, όχι. Αν θέλεις, ανέβασε ένα screen shot του παραθύρου της διαχείρισης εργασιών, εστιασεμένου στην καρτέλα "Επιδόσεις", τη στιγμή που το σύστημα τρέχει την πιο βαριά δουλειά σου. Θε είχε ενδιαφέρον. Εδώ εκανα ALT+tab και τραβηξα shot ενω τρέχει το BF2 που τρώει πολύ μνήμη. Επειδή το πρώτο μου ποστ είναι οτι να ναι, αυτό που με απασχολεί είναι το αν βαζοντας το ιδιο μεγεθος της εικον. μνημ. σε άλλο δίσκο θα έχω καλύτερη αποδοση/απόκριση.
Oric1442169126 Σεπτέμβριος 19, 2006 #4 Σεπτέμβριος 19, 2006 Ωραία. Όπως φαίνεται, η φυσική μνήμη σου είναι 1GiB, ενώ η εικονική μνήμη 1536MiB, από τα οποία το 1GiB είναι σε διαρκή χρήση. Εάν αυτή η απασχόληση οφείλεται μόνο σε μια εφαρμογή, ίσως η διαφορά να μην είναι μεγάλη, καθώς, συνήθως, μια εφαρμογή προκαλεί αντιμετάθεση σελίδων σε χρονική στιγμή διαφορετική από εκείνη κατά την οποία ζητά πρόσβαση σε αρχεία δεδομένων. Σε περίπτωση που τρέχουν πολλές εφαρμογές μαζί, μάλλον επιβάλλεται να μετακινήσεις την εικονική μνήμη σε άλλο δίσκο. Αφού ο 80άρης είναι περίσσειος, κάνε του ένα γρήγορο φορμάρισμα, και μετά τοποθέτησε εκεί την εικονική μνήμη, ώστε το αρχείο της να τοποθετηθεί σε μια ενιαία συνεχή περιοχή, (να μην είναι κατακερματισμένο).
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.