udt71 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18, 2006 Ξεκινάω να στήσω ένα καινούργιο PC με τα παρακάτω.M/B: Asus P5W DH Deluxe, CPU: Core 2 Duo E6700, VGA: Ati 1950,RAM: DDR2 OCZ PC2-7200 Platinum 2x1Gb.Για TV TUNER σκέπτομαι LEADTEK DTV 2000H Παρακαλώ όποιος την έχει χρησιμοποιήσει η ξέρει κάτι η αν υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να ξέρω, παρακαλώ ας με ενημερώσει η ας γράψει εντυπώσειςαπό αναλογικά και ψηφιακά κανάλια καθώς και αν μπορεί κάποιος να βλέπει ταυτόχρονα δύο κανάλια.(Έχω την HAUPPAUGE WIN TV_HVR 1300 ANALOG + DVB-T και δεν είμαικαθόλου ικανοποιημένος. Στα ψηφιακά τα χρώματα είναι απαράδεκτα.Στα αναλογικά σε κίνηση η εικόνα δεν είναι καθόλου καλή. Παρότι η κάρτα διαθέτει τσιπάκι κωδικοποίησης MPEG-2 κατά την εγγραφήη ποιότητα είναι κακή. (Παλαιότερα είχα TV TUNER ASUS μαζί με VGA (All In Wonder) από εικόνα και εγγραφή ήμουν πολύ ικανοποιημένος)).Ευχαριστώ πολύ και ελπίζω στην βοηθειά σας.
KostasThLB Σεπτέμβριος 18, 2006 #2 Σεπτέμβριος 18, 2006 Δεν έχουν ακουστεί προβλήματα για τη συγκεκριμένη κάρτα. Πιστεύω θα μείνεις ευχαριστημένος.Ρίξε μια ματιά και στο παρακάτω thread πάντως http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=26702
udt71 Οκτώβριος 4, 2006 Author #3 Οκτώβριος 4, 2006 Αγόρασα την LEADTEK DTV 2000H από HAC SHOP 70 € με ΦΠΑ.Συγκριτικά με την HAUPPAUGE WIN TV_HVR 1300 ANALOG + DVB-T που είχα πριν είναι πάρα πολύ καλύτερη σε όλους τους τομείς.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.