navigator Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2006 Καλησπερα.Εχω ενα συστημα με Windows Xp.Καρτα Χ700 ΑGP.Οθονη Sony x82.Motherboard Αsus PEΜνημη: 1GBΚανω καθαρω φορματ και βαζω απευθιας τους παρακατω drivers ωστε να αποφυγω conflicts:1 format) ΑΤΙ 5.6 (η 5.9) reboot και η οθονη λεει no input signal οταν παει να μπει στο desktop οχι στο Loading τον Windows2 format) ΑΤΙ 6.8 μου βγαζει μετα το loading το backgound γεμματο πρασινες γραμμες3 format) Omega drivers και μου γυρναει την αναλυση σε 640χ480.Xωρις drivers δουλευει μια χαρα .Εχω τρελαθει και δεν ξερω τι να κανω !!!!To iδιο προβλημα μου το εβγαλα και σε vga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Σεπτέμβριος 17, 2006 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2006 φανταζομαι πριν από τους οδηγούς της καρτας εχεις περασει τους οδηγούς του chipset ετσι?θα σου πρότεινα στη πρώτη περίπτωση να περασεις τους οδηγούς της οθόνης πρώτα.στο no input signal συνηθως σημαινει οτι η καρτα δουλευει με ρυθμό ανανέωσης ή/και αναλυση που δεν υποστηρίζει η οθόνη.εαν δε πιασει αυτό μπες σε safe mode και βαλε εκει μία αναλυση και ρυθμό ανανέωσης που υποστηρίζει η οθόνη σου και στη συνεχεια κανε restart.κανονικά αν την οθόνη την εχεις στο DVI θα πρεπει ο ρυθμός ανανέωσης να ειναι 60Hz.αν ειναι σε d-sub οι επιλογές σου ειναι 60-85Hz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
d|smal Σεπτέμβριος 17, 2006 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2006 το ms net framework το βαζεις πριν βαλεις του drivers? Link to comment Share on other sites More sharing options...
navigator Σεπτέμβριος 17, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2006 @panoc. Ναι εχω περασει το inf του chipsetΕπιπλεον δεν με αφηνει να περασω πρωτα οθονη και μετα καρτα γραφικων ειναι η επιλογη απενεργοποιημενη.Ναι το refresh ειναι 60 και το προβλημα υπαρχει σε ολες τις αναλυσεις !!!!@Fooger ναι το εχω κανει αν βαλω ολη την εκδοση και οχι μονο τον driver.To εχω δοκιμασει και αυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Σεπτέμβριος 17, 2006 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2006 για τους οδηγους της οθόνης, ανοιξε το device manager κανε δεξι κλικ στο monitor->properties->driver->update driver επιλογεις το "No, not this time" -> install form a list or spesific location -> Don't search, i will choose the driver to install -> have disk -> browse και επιλεγεις το Inf της οθόνη σου και μετα ΟΚ.τα παραπανω ισχυουν και σε Ελληνικα Windows απλά κανε τη μεταφραση (δε ξερω πως ακριβως τα λένε τα Ελληνικα...)Τελος θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις καποιος παλαιότερους Catalyst, 5,5 - 5,6 ή και παλαιότερους. (Αλήθεια πριν το φορματ τι οδηγούς ειχες?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
navigator Σεπτέμβριος 18, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2006 Kαλημερα.Δεν υπαρχει στο control panel επιλογη monitor μονο display.Πριν το προβλημα ειχα πανω τους 5.9 η 6.7.Χθες εβαλα πανω μια παλια GF4 και δουλεψε ρολοι το pcΠριν πεταξω την καρτα λεω δεν την ξαναβαζω πανω (αφου την ειχα αφησει εξω μια ωρα) και δουλεψε κανονικα.Τι λετε να εφτεγε μηπως υπερβολικες θεμοκρασιες ? (τωρα εχω βγαλει το καπακι).Υποψιν δεν παιζω παιχνιδια αλλα μπορει να αφησω το pc on και μια μερα ετσι αναπτησει θερμοκρασιες ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasThLB Σεπτέμβριος 18, 2006 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2006 Μπορεί να μην πάταγε καλά, ή να είχε μπει κάτι στο slot ή να είχε βραχυκυκλώσει-μλοκάρει τίποτα.Για θερμοκρασίες ψάξε για το free προγραμματάκι Everest Home Edition και τράβα στο Computer >Sensor. Εκεί θα δεις όλες τις θερμοκρασίες του hardware. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoNito1442169110 Σεπτέμβριος 18, 2006 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2006 Μπορεί να μην πάταγε καλά, ή να είχε μπει κάτι στο slot ή να είχε βραχυκυκλώσει-μλοκάρει τίποτα.Για θερμοκρασίες ψάξε για το free προγραμματάκι Everest Home Edition και τράβα στο Computer >Sensor. Εκεί θα δεις όλες τις θερμοκρασίες του hardware.συμφωνω!το ποιο λογικο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
navigator Σεπτέμβριος 20, 2006 Author #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2006 Ευχαριστω ολους για τις συμβουλες σας.Η καρτα χθες μου εκανε τα ιδια κουλα. Μια ανοιγε - μια δεν ανοιγε οποτε πειρε το δρομο της σακουλας σκουπιδιων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.