Jump to content

πρόβλημα ...

kalodios

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καταρχάς γεια σε όλους. :039:

Έχω μία msi 6800gs~mobo A8N32 Deluxe ~cpu AMD 3000+ ~και 768mb ram σε win xp sp2

Εδώ και λίγο καιρό έχω πρόβλημα με τα παιχνίδια μιας και μου εμφανίζουν artifacts

Μέχρι τώρα έχω δοκιμάσει να αλλάξω δυο οδηγούς για την κάρτα γραφικών (91.47και έναν παλιότερο που δεν θυμάμαι)τώρα έχω τον 92.91

Directx 9.0c redist Αυγούστου

Μέχρι τώρα έχω δει artifacts σε 3dmark 2001,battlefield2 και age of mythology ,worm world party, 3d mark 2005-6 έχουν artifacts που και που η ξαφνικά κολλάνε.

Επειδή θα με ρωτήσετε, δεν έχει πρόβλημα με θερμοκρασία και δεν έχει χαλάσει-καεί η κάρτα γιατί τη δοκίμασα σε άλλον Η/Υ και έπαιζε μία χαρά. Καμία ιδέα για το τι φταίει ? :017: :017:

Την εχεις clockarei την καρτουλα?????τι θερμοκρασιες πεζεις , το τροφοδοτικο μηπως ειναι λιγο????

Καλωσήρθες στο φορουμ!

Αφού τσεκάρεις/ πεις στα παιδιά ό,τι θέλουν, θα πας να κατεβάσεις τον τελευταίο nvidia driver από εδώ και αφού απεγκαταστήσεις τους παλιούς από το control panel, θα εγκαταστήσεις τους νέους και θα ξανατσεκάρεις τα πάντα.

Την έχεις clockαρει την καρτούλα ?????τι θερμοκρασίες παίζεις , το τροφοδοτικό μήπως είναι λίγο????

όχι ,το κατέβασα λίγο στην αρχή, το ξεκλοκαρα τελείως στο τέλος

50 και κάτι.....

μπα...... Enermax eg565ax-ve

Cpu και τροφοδοτικό ? Ένας overclocked cpu μπορεί να δημιουργήσει artifacts στα γραφικά .

τελικά ήταν oc-ed από μόνο του (αυτόματο oc από τα bios σε default ρυθμίσεις κιόλας..) το έβγαλα αλλά δεν....

αφού απεγκαταστήσεις τους παλιούς από το control panel, θα εγκαταστήσεις τους νέους και θα ξανατσεκάρεις τα πάντα.

τοκανα... τίποτα και πάλι....

θα πω κάτι χαζό τώρα.. έκανα ένα ελενχο δίσκων και μετά για λίγο έπαιζε μία χαρά. :102:

Μάλλον πρέπει να αρχίζω να υποψιάζομαι το hardware…..

Επειδή την κοίταξα την κάρτα γραφικών και δεν έχει τίποτα, φαντάζομαι ότι φταίει η mobo….. εσείς τι λέτε?

Δε μενουν και πολλα . Μητρικη & bios .

Για ριξε μια προσεκτικη ματια στη μητρικη κοντα στη θυρα της VGA μηπως εχει τιποτα σκασμενους πυκνωτες . Θα τους καταλαβεις επειδη το κεφαλι τους θα ειναι φουσκωμενο ή θα ειναι καφε απο τα υγρα που εχουν χασει.

BIOS άλλαξα χθες. ελπίζω να μην είναι οι πυκνωτές, γιατί μου έχει μήνη η εικόνα από τους φουσκωμένους πυκνωτές όταν το παλιό μου τροφοδοτικό μου έκαψε το παλιό μου pc (cpu, ram και mobo..)συγγνώμη για το off topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.