Jump to content

E6400 65 C!!!

kost999

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολο το forum.Ε6400 με θερμοκρασια 65 C και χωρις οverclocking ειναι φυσιολογικο?Μηπως δεν εβαλα καλα την stock ψυκτρα?Θερμοαγωγιμη παστα δεν εβαλα απλα οτι ειχε επανω η stock ψυκτρα στην retail συσκευασια.Και κατι αλλο,to fan cooler στο πανω μερος του κουτιου πως τοποθετειτε,να βγαζει η να βαζει αερα?

Δεν ειναι καλη η θερμοκρασια σου. Σε πρωτη φαση πιασε την ψυκτρα να δεις αν καιει. Ισως ειναι λαθος ενδειξη. Αν παλι ειναι σωστη βγαλτη και ξαναβαλτη προσεκτικα. Επισης κοιταξε και λιγο μηπως εχει για καποιο λογο μεγαλυτερη ταση απο το bios.

Το ανεμιστηρακι εγω προσωπικα το εχω να βαζει αερα.

Βγαλε παλι την ψυκτρα, καθαρισε πολυ καλα με ασετον τον επεξεργαστη και την ψυκτρα να μεινει μεταλο, βαλε παστουλα στον επεξεργαστη μια μικρη σταγονα στο κεντρο και απλωσε με το δακτυλο.Τοποθετησε παλι την ψυκτρα πολυ προσεκτικα (γιατι θα γλυστραει) να παει κεντρο και κουμπωσε.

εγω Ε6400 με τη ψυκτα της ιντελ ειμαι μεχρι 45 με 48 το παρα πολυ κ χωρις να βαλω παστα αφησα αυτη που ειχε απο μαμα... οποτε κοιτα μηπως δεν την εχεις βαλει καλα γιατι ειναι λιγο μυστηρια αυτη η ψυκτρα..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.